Partyflock
 

Verslag van Loudness #3, 27 maart 2004

door , gepubliceerd op
Loudness #3
26 februari 2004
het was eindelijk weekend, en wat voor weekend! vrijdag avond, ik had 9 uur afgesproken bij sheep-mate met freek hunt weeman! om naar haarlem te gaan voor een feest van een maat die had een club heaven afgehuurd! ja het zou een behoorlijke alcoholische nacht worden:D

we kwamen aan ffies iedereen gead zeggen en :bier: halen! dj zildian was aan het draaien en er werden lekkere platen opgegooid!

iedereen stond lekker slap te ouwehoeren en was erg gezellie, dj dj's die vanavond draaide wisselde elkaar lekker af en er werd lekker gedraaid gewoon lekkere hardcore! onder het genot van heel veel bier 8) en gezellige mensen was het echt een top nacht! rond 3 uur half 4 gingen we naar huis

het ging allemaal niet zo snel, vrienden die nog in de stad waren andere die aan het eten waren wachten op taxi's en noem maar op! we waren ook allemaal als een balletje, met zo toestand gaat alles niet echt makkelijk:P

na een tijdje waren we toch allemaal weer bij elkaar en konde we eindelijk gaan! half 5 5 uur thuis! en me bedje opgezocht!

de volgende dag om half 1 1 uur bij rob afgesproken om ons weer voor te bereiden om een middagje ter leede, bij rob natuurlijk zoals altijd weer een biertje drinken muziekje luisteren en wat vuurwerk maken! bij ter leede weer lekker bier drinken zingen en noem maar op, het hielp allemaal niet echt ondanks dat we met 1-0 voor kwamen verloren we met 1-2! erg jammer hebben we ons kampioenschap toch naar de klote geholpen ben ik bang voor!

ik kreeg zaterdag middag ook te horen dat botje (bone.1) gastenlijstplaatsen voor loudness gewonnen had, opzich leek me dat wel leuk voor een gratis feestje:D

rond 6 uur naar huis gegaan, om ffies lekker te douchen eten en te relaxen! Hardstyle
22.00-23.30 Zemtec
23.30-01.00 Mindcontroller
01.00-02.30 Gary D
02.30-04.00 Technoboy
04.00-06.00 Luna
MC Ruffian

Allstyle
22.00-00.00 Bountyhunter
00.00-01.30 Rob & Mc Joe
01.30-02.30 The Viper
02.30-04.00 Stanton
04.00-05.30 Panic
MC Styles

half 10 kwart voor 10 kwam botje, die de gastenlijstplaatsen had gewonnen me ophalen, we fietsen richting station want iets voor 10 zou die weggaan! we kwamen aan maar de trein reed net weg:S hmmz dan maar half uurtje wachten, goed dat botje bier bij zich had, dus dan maar een biertje opentrekken:D

we zaten lekker slap te ouwehoren, en we hadden er al zin :D

half 11 kwam onze trein, en we gingen richting rotterdam:D in de trein lekker biertjes drinken lullen over van alles en nog wat, een of andere zwerver met gitaar ging nog een liedje voor botje en mij zingen:S

maar dat had die niet hoeven doen:P want sloeg echt nergens op whehehe

op rot cs aangekomen de metro gepakt richting tropicane, 2 meisjes vroegen al hoe we bij tropicane moesten komen! die 2 zouden we na het feest weer tegen komen! ffies klein stukje lopen naar tropicane stond een klein rijtje maar binnen 10 min waren we binnen!

jassen ophangen, ffies melden dat we er waren en konden zo door lopen:D

we kwamen binnen en het was behoorlijk rustig! geluid stond erg zacht! maar wat botje en ik ons gelijk op viel was dat er heel veel vrouwen waren, en een voor beauty's :kwijl:

mindcontroller was bezig met draaien beneden en bountyhunter boven! lekker biertjes halen voor 2,50 hmmz beetje jammer! ook nog engelse biertjes gevraagd zonder schuim anders heb je helemaal geen bier voor 2,50!

boven was het echt totaal niks! geluid was niks iedereen stond stil ging nergens om, slechte licht enzo!

ja alleen die vrouwen he, we stonden allebei met de tong op de grond te kwijlen! het bier ging goed naar binnen, we stonden lekker slap te ouwe hoeren! we gingen lekker naar beneden hier gestaan bij mindcontroller! hij draaide het nummer mindcontroller nog! na mindcontroller kwam gary d, hij draaide relaxt niet bijzonder! het begon steeds drukker te worden, maar het is de hele nacht niet echt super druk geweest!

de hele nacht genoeg ruimte om te stampen enzo! dat was wel lekker! maar het leek wel of het lady's night was ofzo! :kwijl: want we stonden nog steeds te kwijlen, en dat zou de rest van de nacht niet anders zijn geweest! gary d draaide nog steeds ze plaatjes!, we gingen boven kijken

rob en mc joe draaide maar het was niet wat ik verwachte, ik vondt het echt niks! ikw eet niet wat het was, ik hoorde hardstyle platen voorbij komen andere dingen maar niet wat ik wilde! ik wilde early hardcore gewoon lekkere platen ik wilde los gaan! maar nee hoor dat lukte niet!

ik vermaakte me best samen botje, lekker biertje drinken enzo dames kijken slap ouwehoeren! het geluid was boven echt beroerd! dan maar weer naar beneden! gary d was afgelopen, en dan toch de man waar ik op zat te wachten technoboy!

en ja hoor eindelijk kwamen mensen een beetje in beweging en het volume ging harder, we stonden ook nog ffies te praten met zo man die met een meter rondliep om Decibells zaten te meten! en vroeg waarom het geluid boven en beneden niet harder stond hij zei van ja dat komt nog wel het mag nu nog niet normaal is het ook altijd knallen maar we moeten het rustig aan doen! maar ik vondt het te rustig aan gaan! kwam hem later nog eens tegen en toen stond 107 decibell op ze meter!

maar technoboy was aan het draaien, en het was gewoon gelijk lekker gaan! de mooie dames waren er nog steeds:D hun zijn wel de gene die me op de been hebben gehouden:D thanx (K) *bloos* hihi!

ik was op een gegeven moment echt ffies naar de klote we zijn ffies boven gaan zitten, maar ffies aan de cola gegaan *bloos* had ffies genoeg komt niet vaak voor, kan er ook niks aan doen! na ffies gezeten te hebben gingen we weer naar beneden om nog ffies flink te gaan:D want gelukkig ging het nu wel een beetje los!

dat is toch wel lekker want om nou in je eentje los te gaan is ook niks, want ik wil gewoon stampende mensen om me heen maar dat was eigenlijk een heel groot gedeelte van de nacht niet zo!

technoboy was klaar en dj luna ons sassenheimse trots stond al klaar om ffies 2 uur lang te gaan knallen! en hehe eindelijk kreeg ik het gevoel dat het los ging! ja hij doet het toch weer! hij draaide een lekkere set lekkere platen!

ondaks dat ik echt totaal naar de klote was ging ik wel door! ik had ook echt geen zin meer op naar boven te gaan! want ik was gewoon weer bang om kut muziek aan te horen! na der hand hoorde ik dat panic wel heerlijk gedraaid heeft maar ja pech!

luna draaide de ene lekkere plaat na de andere! na 2 uur luna was het afgelopen met het feest, dat kwam wel goed want had overal pijn volgens mij!

we liepen naar buiten en kwamen lisette(pilspimp) en elian (EvilEel :devil: ) 2 aardige meiden waarmee we de weg richting roterdam centraal station gingen zoeken, het ging niet helemaal vlot!

maar we stonden lekker te kletsen, af en toe de weg vragen enzo! na enige tijd hadden we dan toch centraal gevonden, we gingen naar huis op leiden toch maar besloten om nog ffies wat te gaan eten met ze dus met de dames naar schiphol gereisd! op schiphol gingen we naar de burger king, ik had echt geen honger maar ja ik die zo verot was had toch wel ffies zin om mee te gaan!

dus we zaten lekker wat te eten en te drinken lekker ouwehoeren over alles en nog wat! botje die er nog een lekker zooitje van maakt en de chocomel omgooid:P na een tijdje toch maar huiswaards gereisd en afscheid genomen van de dames!

snel de trein opgezocht en naar huis om me bed te gaan zoeken! we zouden naar haarlem gaan, maar ik wilde eerst wat gaan slapen had me wekker gezet, maar me wekker werkte niet echt mee en ben er niet van wakker geworden! dus werd om 6 uur wakker! en heb wat gegeten enzo en nu zit ik achter me computer! loudness het was rustig boven werd er slecht gedraaid beneden ging het wel! de sfeer was goed maar niet meer niet minder geluid heel taai veelste zacht geweest, toen technoboy ging draaien ging het harder! het kwam allemaal veelste lat op gang! ondanks dit allemaal heb ik me toch wel vermaakt! elian en lisette ik zie jullie wel op inqontrol was gezellie

alle dames bedankt natuurlijk voor het mooie uitzicht, want heb zulke mooie vrouwen gezien :kwijl:

en natuurlijk me maatje botje bedankt voor de gezellige nacht en de gastenlijstplaats! EXTREME CHEESE! :bier:

13 opmerkingen

lachuh hoor, maar wel jammer dat het dus blijkbaar niet zo leuk was !!
nou het enige minpunt vond ik de drankprijzen voor de rest was alles super (y) :p
Haha lachen verslagje Kaas!! naja goed dat je erna maar naar huis ben gegaan. Ik heb +-10min in de trein geslapen en stond om 10uur alweer in cluppie P aan het bier, ben nu helemaal verrot joh. Was blij dat ik 18.00 weer thuis was ben meteen me nest ingedoken. Verder vond ik t wel een aardig nachie beetje jammer van het geluid idd.
 
dus al met al was het wel een geslaagd feestie ondanks de minpuntjes!!;)........cya @ IQ(Y) Coen
 
zo hallo zeg wat een lang verhaal,

maar ik vond het ook gezellig ondanks de minpuntjes :)
Geen stampende mensen gezien ?? Vanaf Gary D ging iedereen los hoor, overal waar ik keek stonden de mensen te :bounce:
lekker verslagje(y)
het feest kwam pas laat op gang ja.
en het geluid was ook zwaar onder de maat:(

jammer dat je Panic gemist heb want die draaide weer erg lekker..

mzl
boven was het echt totaal niks! geluid was niks iedereen stond stil ging nergens om, slechte licht enzo!


NA de set van Rob & mc Joe, ging het volume langzaam omhoog en was het de hele avond flink losgaan. Ik heb in geen tijden zo'n geweldig feest meegemaakt. Alles was perfect!: de muziekstijl (jump, oldschool, veel early rave en lekkere hardcore), mixtechnieken, ruimte en natuurlijk de Rodeo-chicks.

Zonder rolstoel kwam je dus na het feest niet thuis :D
De zaal beneden kon naar mijn menig niet tippen aan de ambiance boven. Stanton was zeker het hoogtepunt van de avond.
laatste aanpassing
ja het geluid ging veelste langzaam omhoog!! hoop niet dat de andere loudness allemaal zo geweest zijn! het geluid ging echt nergens over zo zacht behalve de laatste 2 a 3 uur ging het wel!

maar ja idd ondanks alles heb ik me toch nog wel vermaakt dankzij een gezellige partymate bij me!!

op in qontrol maar ffies dik inhalen wat hier minder was!!

grtz kaas
"een of andere zwerver met gitaar ging nog een liedje voor botje en mij zingen :S

maar dat had die niet hoeven doen :P want sloeg echt nergens op whehehe"

Hahaha weer een zeldzaam netjes verslag ;p Jammer dat et iets minder was, maar ja! Gratiz feestjes zijn altijd mooi meegenomen! Buzz Fuzz,waar ik was, was oook n lekker feesie! Alleen beetje veel rellen :S:(:/
whehehe, jij zegt het mark:P

maar idd voor een gratis feestje was het leuk ja, was iig beter dan noordwijk of thuis zitten!!

op in qontrol gaan we er weer flink tegen aan:D

mooi dat het lache was op buzz fuzz, idd ik hoorde van meerdere dat er flink aantal rellen was, maar ja ik ken jullie nu goed genoeg om te weten dat jullie je eigen feestje bouwen en toch wel los gaan en naar je zin hebben gehad!!

grtz kaas!
 
(Y) verslag

tot Inqontrol :bounce: