Partyflock
 

Verslag van Hardcore Generator, 6 maart 2004

door , gepubliceerd op
Hardcore Generator
11 november 2003
vrijdag eindelijk was de werkweek weer voorbij, ik wist niet echt wat ik dit weekend nou zou doen, ik had een aantal optie's.

vrijdag avond ben ik lekker naar mark(themercurius) geweest samen met jordy lekker biertje drinken enzo dvd'tje kijken beetje slap ouwe hoeren! ja was gezellie! zaterdag om 12 uur half 1 afgesproken bij een maat om ffies een biertje te doen en calium te maken voor de wedstrijd van vanmiddag tegen noordwijk! lekker met ze alle bier drinken gek doen zuipen, het was erg gezellie die middag op sportpark de rode molen van ons clubje ter leede, we wonnen de wedstrijd met 4-0 als ik het goed heb;P :bier:

na de wedstrijd nog ffies gebierd in de kantine, en toen weer naar mark om naar de verjaardag van emma te gaan! we waren meer dan 2 uur onderweg, en toen we daar aankwamen gingen ze bijna weg naar hardcore generator! ik zat al te twijfelen om te gaan, maar ze wisten me te om te halen, mark ging niet mee! dus gingen emma de jarige jop, de cadeau geslaagt? joey nick emma's broers en nog een zooi!

onderweg naar den haag lekker bier drinken enzo! we hadden met ze 7en maar 6 kaartjes, ikke had niks want had gewoon totaal geen geld! maar je ze wilde dat ik mee ging dus!

de conducteur ging onwijs moeilijk doen, dus wij vragen of die niet gewoon een bonnentje kon uitschrijven maar nee hoor dat wilde die niet! hij ging dreigen dat die de politie erbij ging halen! wij dus ruzie met de vent en zijn dus de trein uitgestapt op een station voor den haag centraal! en de volgende weer ingestapt!

na enige tijd kwamen we toch eindelijk bij celebration studios aan! we konden zo doorlopen fouieren kaartje kopen jas ophangen en gaan:D

we kwamen binnen kwam steve tegen, ffies mee babbelen en foto's kijken van ze tochtje met 2 mooie grieten in de limo! het viel me wel gelijk op dat er veel mooi vrouw rond liep, veel normale mensen en niet super veel wazi's

de sfeer zat er lekker in dj paul was aan het draaien, en draaide gewoon standaard lekker de bekende plaatjes kwamen langs

ik had eigenlijk geen idee wie er kwamen draaien, dus ben ik op zoek gegaan naar de timetable! ik zag hem hangen en ik begon toch wel een beetje te kwijlen!

ik zag dj daisy staan :kwijl: jaja dat zou een potje gaan worden! ik ben om 1 uur inde 2de zaal gaan staan! waar endymion aan het draaien was!

ja hij draaide lekker:bounce: lekker los gaan! en toen zag dj daisy staan me ogen begonnen te glunderen, en die van joey ook! dit ging raggen worden! en dat werd het ook wat een ontezettend gruwlijke set! en maar gaan en maar gaan, non stop hakke! totdat ik zobeetje alleen nog maar stompjes overhad:D pfffff wat een tering gruwlijke set! het geluid stond lekker:D de nummers die ze draaide kon ik niet maar die waren echt super vreed!

ik baalde dat ze klaar was, maar me volgende held stond al te popelen om te draaien NOSFERATU, het kon gewoon bijna niet beter dan daisy:kwijl:

maar hij ging er ook gruwlijk tegen aan! en maar gaan pffff niet normaal meer zeg hoe die gozer kan draaien! echt zwaar genieten! onze groep ging zo zwaar hard! had al weer een paar biertjes in me mik en ik bleef maar gaan joh! nick joey emma en ik gingen echt zo hard niet normaal :bounce: net zoals de rest in de zaal we hadden goed de ruimte om flink los te gaan! en daar heb we goed gebruik van gemaakt, het was hier gelukkig niet super druk want iedereen stond in de andere zaal

kwam een aantal bekende weer tegen maar ik had geen tijd om te lullen want het enigste wat ik wilde was snoeihard hakke! en dat is ook uitermate goed gelukt! toen hij klaar was met draaien, stond toch ook een held van me klaar dj promo! ze set op nightmare vondt ik al super gruwlijk, maar dit was helemaal ziek:D

wat ging die er een potje tegen aan, draaie een aantal eigen producties, wat blijven ze platen toch meesterlijk zeg! ja het geluid stond heerlijk, joey en ik en emma en de rest waren aan het hakke of ons leven ervan af hing:P

wat heeft die ons weer ziek ver laten gaan zeg:D godsgolere wat een muziek draaide die en werd er gedraaid die hele nacht! :respect:

10 voor 6 stopte die ne we moesten de zaal verlaten! dus nog ffies in de andere zaal checken, hier was darkraver vs bass d aan het draaien, gewoon lekker hitjes, maar het was lang niet zo goed al wat er in die andere zaal werd gedraaid!

promo had van mij nog wel ffies doogemogen! maar ja na ffies doorgegaan te zijn was het toch huiswaarts te keren zover dat lukte zonder geld;P

taxi bellen en ffies wat drinken en peuken bij de bezinepomp halen! met taxi naar centraal station om daar de trein te nemen naar leiden!

op centraal moesten we ffies wachten en ik was kapot me poten wilde niet meer, had hoofdpijn maar wat wil je met dat geweld wat er gedraaid is, maar ik vondt de hoofdpijn niet zo erg alleen maar een goed teken dat de muziek goed hard was(Y)

eindelijk kwam de trein, en op naar leiden, hier afscheid genomen maar joey nick emma en de rest(Y) heb het echt super naar me zin gehad, bedankt voor alles, ben blij dat jullie me hebben overgehaald om toch mee tegaan! op leiden naar een fiets gaan zoeken maar die vondt ik niet! toen maar door naar voorhout gereist en vanaf daar lopend naar sassenheim, half uurtje gelopen maar me poten wilde niet bepaald mee helpen:P maar ja je moet wat over hebben voor zo nacht:D

eindelijk thuis en snel me bedje opgezocht, ben alleen vandaag vergeten om naar haarlem te gaan :$ sorry voor de gene met wie ik zou gaan! emma hoop dat je vandaag nog een leuke verjaardag hebt gehad :knuffel: (K)

op naar multigroove:D om weer ffies flink gas te geven:D

tot zaterdag alle:D :bier: :bounce:

CHEESE GOES EXTREME!

24 opmerkingen

whehe kaasie, super feestje en goed verslag :)
10voor 6 :s huh ging t zo lang door :s
Weer een super verslag... Ik denk dat je maar schrijver moet worden Kaas :9 Whaha! Heerlijk! Ik hoop dat je niet te veel last van je Stompjes hebt! Jammer dat ik er nie bij was :(
kaassiieee....Dat was een optimaal verslag.:D:D:D
net zo super als t feest zelf.
En wat markie mark betreft...JE HEBT WAT GEMIST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hehe oww k dag al dan had k n uur gemist ;)
nee hoor, het had leuk geweest als ze nog een uur doorgingen had ik helemaal niet erg gevonden

en dan een battle tussen dj promo en dj daisy :kwijl: dat had echt uber gaaf geweest!!

en mark je hebt idd heel wat gemist!! btw voor iedereen die niet geweest is want het was zo uber gaaf 8)
 
leuk verslag :d
10 over 5 kapte ze met de muziek, terwijl ze net GVD EXTREME TERROR wilde gaan draaien, had nog teveel energie over, maarja, mocht niet meer. Toen ben ik met een zooi mensen naar mijn huis gegaan en daar nog een afterparty gehouden :-D
Was echt vet gezellig!!!!!!!
Volgende keer weer :-D

Ro latorssssssssss cheers
Klinkt als een TOP-feest! Mmm... binnenkort toch maar weer eens een hardcore feestje.

Ciao...
Tjonge jonge kerel, wat zul jij kapot geweest zijn, voetballen, zuipen, hakken, lopen naar huis .....:)
was zeker een goed feestje gozer..... heb me flink vermaakt daaro
ja dat was ik zeker, en dan nu gaan werken:( pffff ik ben nog 5 min uit bed en ik mis hem al:(

maar ja ffies eten douchen en noem maar komt het allemaal wel goed:D

maar ja hoort erbij he:D
tja vond t nou nie eg heel geweldig hoah als juh t vergelijkt met nightmare voige week was t 10x niks ;)
 
valt gelukkig ook niet te vergelijken
2 feesten van allebei een ander formaat
 
Echt geen woorden voor wat Promo en Daisy hebben gedraaid. Echt een van de GRU-WE-LIJK-STE setjes die ik ooit heb gehoord. :| Gaan, gaan en gaan. Non stop de bass erin..

Kaasie, twas echt WEER MEGAbruut met je gozer. Topweekendje (Y)

Kzie je op Multi 8)

:lief:

:respect: for Cheese!!!!!
Artiest Olash
Daisy was ind :kwijl:
idd joey het was echt super gruwlijk weer met je heb me weer GRU WE LIJK vermaakt:D

idd op multigroove doen we het weer keihard over!!

joey(K)

:respect: for dj daisy :lief:
dat was het zeker, perfect sfeertje!! heb me echt dik vermaakt

op naar multigroove, joey en mijn kaartje zijn binnen :bounce: :bier:
 
We gaan idd ff weer zwaar knallen Kaasie !!!!! :D
en of we gaan knallen :devil: :D
 
echt super en dat voor zo bedrag
:P