Clicky

Partyflock
 

Verslag van High Quality, 29 maart 2002

door , gepubliceerd op
FeestHigh Quality
OrganisatieHQ
LocatieMelkweg Site
Datumvrijdag 29 maart 2002
StadAmsterdam
Forum van Bolt en van Miech . . . .

Zoals gewoonlijk was er vanavond weer een top feest gebouwd in de melkweg namelijk, het nationaal beroemde . . . .

:D HQ :D

We hielden ons bijna de gehele avond in de "Old Room" verschanst, daar waar de muziek het hardst was en de mensen het relaxed, en ook een heel stuk rustiger dan the "MAX" zaal.

Bijna alle mensen waren ok en on-drugs, een paar omhoog gevallen asociale gasten daar gelaten, maar die vindt je op elk feest nietwaar? :D

hier miech: moest eerst vet lang wachten op de partynighters maar toen ze er waren kon het feest beginnen. zoals bolt al zei was de old veruit rielexter, muziek harder en meer 'echte' hardhouse, uk style. moet ook wel want degenen die draaiden waren van het engelse label nukleuz, verantwoordelijk voor hardhouse academy (zie andere verslag door mij geschreven)

spencer freeland, bk en nog 1 (naam door vaagheden vergeten:D:D) draaiden allen, alsof HHA weer opnieuw was. sfeer was wel goed, kon op zich beter maar niets om over te klagen.

bolt @nna en taz kwam ik daar tegen en de hele avond bleven we eigenlijk bij elkaar en het was erg gezellig:)

ehh tja, weet ff niets, hier anna:)

HET WAS GEWELDIG! xXx @nna

Greets, @nna, Miech en Bolt.

Trusten. . .

pagina laatst gewijzigd op

6 opmerkingen

zozo, nu weer wakkertje, weer veel leuke mensjes ontmoet:)
Die waar je de naam niet meer van kent is Chris Todd, draait ook altijd op Frantic events! De oude zaal was zer vet! heb me zeer goed vermaakt!
tot de volgende HQ vs Frantic..­lisa
Het was inderdaad weer zeer gezellig gister.­ Ik heb alleen JOE &­ friends ontmoet.­ De rest van was ik 'lost in time and space'.­ Volgende maand weer!
haha t was zeker gezellie :P marijn leuk om je ontmoet te hebbe en dat geldt ook voor de pf'ers :D cU All Soon Somewhere at a party B :bounce: ncing around once again :):D
ik heb me er ook wel vermaakt hoewel ik al m'n energie gespaard heb voor q-base ;-)
Het was echt weer een feestje HQ blijft goed, Jammer dat het in de MAX zaal altijd zo druk is je hebt daar nooit ruimte!!
Maar voor Tom Harding hebben we dat over!!