Partyflock
 

Verslag van Ground Zero Festival, 3 juli 2010

anoniem gepubliceerd op
afbeelding Ground Zero Festival
Ground Zero

Sinds tijden weer eens een feest waar ik echt totaal geen verwachtingen van had, en dat werkt bij mij meestal beter dan dat ik dingen gaan verwachten. Dan ken het namelijk alleen maar tegenvallen. Dus zonder verwachtingen de auto gestart om negen uur, auto’tje vol, en richting Bussloo. Anderhalf uur later, veel vroeger dan ik had verwacht, kwamen we aan. De wandel richting de entree zorgde er weer voor dat ik even laat binnen was als ik dacht.

Na een kleine verkenning bleek het terrein wel verdomd veel op dat van Nightmare, en dat betekende dus ook dat alles heel erg dicht op elkaar zat, ideaal dus! Daarom viel de enorme afstand op de plattegrond naar ‘The Containment Zone’ ook ongelooflijk mee. Met nog verse beentjes begon daar net RTC. Niet helemaal mijn ding, focus lijkt wat meer te liggen op de show, en ik kom toch echt voor de muziek. Maar als opwarmertje voor de twee dj’s erna was het wel oké.

Die twee dj’s waren namelijk D-Passion en Wishmaster. Ik had ze al eens op Intoxicated met ze tweeën horen draaien en daar zorgden zei voor het begin van het eind (positief dan hè ;)). En ook hier draaide ze snoei hard, D-Passion’s ‘Knocking Walls Down’ gehoord, en waar ie thuis top klonk komt ie er op zon feest niet echt uit. Voor de rest stuk voor stuk top platen, en ik had het gevoel dat het niet echt beter als dit zou worden.

Hun opvolgers, de gasten van Meagashira, konden het dan voor mij ook niet helemaal maken. Altijd leuk om de Enzyme vlaggetjes de lucht in te zien gaan, en de ‘Enzyme’-sound is natuurlijk ook dik hoor, maar het was hem toch niet helemaal. Net dat moment kwam een of andere vogel aanzetten dat hij Zany niet kon missen, zal je naam niet noemen hoor Terry ;). Eenmaal aangekomen bleek namelijk nog dat Rude Awakening aan het draaien was. Nog nooit gehoord, maar als hij net zo goed was als zijn alias Promo beloofde dat nog wat. En waar het natuurlijk een heel andere soort muziek is, is hij ook in dit genre geniaal! In sommige nummers herkende ik ook wel wat Promo terug, en dat maakte zijn set top.

Toen toch maar eens wat hardstyle speciaal voor Terry, niet wat hij gehoopt had, en al cker niet wat ik gehoopt had. Hardstyle zal nooit mijn ding worden, en dat werd door Showtek nogmaals bevestigd. Na een half uurtje maar weer terug gegaan naar de hardcore, stukken beter! Naast Ruffneck stond daar Synapse (als Enzyme X) en Miss Twilight was ook nog ff langs gekomen denk ik. Het laatste half uur wat ik van ze hoorde was spatzuiver, lekker tempo en goede platen. Achteraf gezien mss jammer dat ik niet alles heb gezien, maarja dat zei zo. Na hun kwam Cik, en tja, het klonk lekker, maar ik vind dat meer muziek om thuis te luisteren.

Daarom liepen we naar de Forze Dj Team toe, weer eens een heel andere uithoek op Ground Zero. Er werd top gedraaid, leuke nummers, maar het was wel warm, en op de main was 75% Of The Dreamteam begonnen, en dat leek ons ook wel leuk. Waar ik had gedacht dat D-Passion en The Wishmaster voor mij de beste set van de avond zouden neerleggen werd dit door de drie heren toen op het podium gedaan. Er werd ongelooflijk geniaal gedraaid, goede nummers en de sfeer was top op de main. Ondertussen kwam rustig de zon op, iets wat ik nog nooit op een feesie had meegemaakt. Normaal is de zon er opeens als je buiten ben, en dit was toch wel maf.

Paul Elstak volgden de beste gasten van de avond op en ook hij was lekker bezig. Redelijk mainstream, maar het klonk goed, sfeer bleef top, dus er was weinig te klagen. Hoewel er genoeg mensen waren die weldegelijk wat te klagen zullen hebben. De opkomende zon deed hun namelijk weinig goed. Heel apart om mensen zo in het licht zo vaag te zien doen :P. Maarja, ze gingen los, en dat is toch echt waar het uiteindelijk allemaal om gaat!

Afsluiter Bodylotion ffies gezien, maar dit viel zo erg tegen dat we maar wat eerder naar huis zijn gegaan. Top feest gehad, heel apart die zon er opeens bij, maar al met al ‘geweldig’!

2 opmerkingen

hahaah als de zon opkomt worden over het algemeen de mensen tog een stuk minder mooi he:roflol: maar wat een geniaal feest
Leuk stukje Mexx!! :d, en inderdaad de hardstyle was minder, erg genoten bij de hardcore en erg gelachen om die leipo's haha (F)