Partyflock
 

Verslag van Hells Kitchen, 8 juni 2008

door , gepubliceerd op
Na heeel veel feestjes in Duitsland die altijd allemaal vet waren,was dit echt een domper.
De Locatie is heel vet,maar het deurbeleid en de portiers zijn zeer triest.

We waren niet goed gekleed,army look mag niet,korte broek mocht ook niet(25 graden en aan een meertje),nieuwe broek aan,weer niet naar binnen(een vriend van mij dan). eenmaal binnen met me vriendinnetje,klote sfeer en gasten in army look en vooral veel korte broeken natuurlijk.
Toen we vroegen waarom hij niet naar binnen mocht moesten ze lachen om die Nederlanders.
We zijn weggegaan en bij de uitgang werd nog even gelachen om die Leute aus Holland,wat we daar zochten!Na ja zeg,we gaan al vanaf 2000 elk jaar naar een of meer festivals,maar dit hadden we nog nooit meegemaakt. Dus als er Turks Duitse opgepompte anabolen zonnebank bruine gasten voor de deur staan,draai om en ga naar een gezellig feest,want die gasten zorgen voor een klote sfeer op een hele vette locatie. Eigenlijk wil ik het stiekem nog wel een keer proberen,vooral voor de locatie,maar aangezien er bijna elke week kiesgrube is vrees ik dat het vaste portiers zijn. Mogen de rest van mijn feestjes in Duitsland dit jaar maar weer als vanouds vet zijn!

3 opmerkingen

Werkzaam bij Suono Culture
Artiest {SHOWLIST artist 61937, 55832}
Klote dat jullie die problemen hebben gehad. Wij komen vaker bij de Kiesgrube en hebben nooit problemen gehad met binnenkomen. Zo ook bij deze middag. Wij hebben daarin tegen een super gezellige middag gahad met lekkere beats van eerst Dennis Ferrer en daarna Loco Dice.

Volgd keer beter voor jullie.

gr.
Artiest {SHOWLIST artist 65297, 47595}
Oei, das vervelend zeg.. Vriend van mij had ook een korte broek aan, hij kreeg slechts een opmerking dat dat geen huisbeleid was, maar we mochten gewoon doorlopen. Buiten de wappie Duitsers was de sfeer verder echt prima, Dennis Ferrer was top! heb hem nog geregeld voor een interview!!! :D Dus mijn dag kon niet meer stuk haha.
 
Wij hebben vandaag precies het zlefde gehad alleen het feest werd binnen gehouden
ergens verderop wij mochten ook niet naar binnen verkeerde kleding en we waren nog geen 21 terwijl op de site stond 18
5 uur voor niks gereden :S:S
echt klote dat deur beleid