Partyflock
 

Suono Culture

afbeelding Suono Culture
concept
AdresMaalakker 32
5625 SK
Eindhoven
Nederland
Aanwezigheidfacebookpageinstagram

Uitgaansagenda Suono Culture

Laatste feest was op zaterdag 26 oktober 2019: Arthouse, Lab-1, Eindhoven
Statistieken
31·feesten
31·in het verleden
4·nieuwsberichten
3·winacties
363·bezoekers
191·unieke bezoekers
40Partyflockfans
2.6 KFacebooklikes
zeer goed·stemresultaat (107 stemmen)
Nieuws
Terwijl de Dutch Design Week in volle gang is maken La Fête 040 en Suono Culture zich op voor Arthouse - The DDW Closing Festival dat komende zaterdag gehouden zal worden in 19014 in Eindhoven.
Op 10 december gaat Suono Culture de grote zaal van de Effenaar wederom omdopen tot een techno-tempel met artiesten die je normaal alleen op de grootste podia aantreft. Met Ilario Alicante, Martin Buttrich en Iris Menza is het gelukt om een zeer gewaagde line-up samen te stellen voor de echte liefhebbers, don't miss!
Op 16 september is het zover en zal niemand minder dan John Digweed plaatsnemen achter de draaitafels van Suono Culture. De man is een levende legende en stond op werkelijk alle grote feesten. Carl Cox noemde hem een grootheid die keer op keer de meest waanzinnige sets neerzet. Hijzelf kwalificeert zijn muziek als "consistent quality electronic music".
Op zaterdag 2 april neemt Suono Culture alle zalen van de Effenaar over voor de allereerste editie van Suono Culture Indoor Festival met de beste techno uit binnen- en buitenland.