Partyflock
 
livestream:

Junction Two

· Connections Facebook
Junction Two
27 november 2020
CEST
schatting: techno, house

Line-up Junction Two

Line-up is niet compleet.
Verenigde Staten house, techno
Duitsland house, techno
Verenigd Koninkrijk house, techno
Duitsland house
Australië Verenigd Koninkrijk techno
Verenigde Staten Duitsland techno
Verenigd Koninkrijk dubstep
Canada Verenigd Koninkrijk techno
Duitsland house, techno, downtempo
Brazilië Spanje techno

Statistieken

155Facebookbezoekers @ 27 november 2020
582Facebookgeïnteresseerd @ 27 november 2020
15·video's
Junction 2: Connections
3 iconic cities. 20 artists. A 6 hour global broadcast.
Powered by Beatport

Saturday 9th January 2021
18.00 – 00.00 GMT / 19.00 – 01.00 CET / 13.00 – 19.00 EST
www.junction2.london/connections

DJs A-Z
→ lees meer