Partyflock
 
Armin Only Embrace
14 maart 2016
georganiseerd door Site

Ziggo Dome (binnen) op de kaart Site
De Passage 100
Amsterdam
NederlandNederland
trance × 2

Tickets & prijzen Armin Only Embrace

Uitverkocht
Voorverkoop:€ 65,-
VIP:€ 95,-
Minimumleeftijd?Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
18
Kluisjes
Er zijn kluisjes aanwezig.

Stemresultaat: zeer goed

geweldig8640%
zeer goed6932%
goed3516%
ok94%
voldoende73%
onvoldoende52%
slecht21%
zeer slecht0
waardeloos1

27 waarderingen

trancemann 10
een goede world premiere net als op 6 mei met een paar kleine aanpassingen. (sorry voor de late berichtgevung ivm ziekte.)
Jasper ®
Ge-Wel-Dig :cheer:
Spit()Fire
Amazing Show!!! first time Armin was a succes!
Dénis76
Een nacht die ik NOOIT meer zal vergeten vooral de Armin Only Embrace - Vinyl Set Download hem via deze link in mp3 en mp4 https://we.tl/FHwYjkpi51
Erol
Wat een tegenvaller zeg! Eerste uren alleen maar Big Room/House en dat voor een Trance DJ! Waarom doet Armin Dimitri Vegas en Like Mike na met zijn geschreeuw? Echt heel erg jammer Armin.
Thumbelina
Dacht niet dat Armin Only te overtreffen was....maar ook Embrace was weer super!
CoRo
Hemelse show super genoten!!!!!
Zuurkool
WOW
Max
Top show maar ook het geluid wat echt geweldig, wij hebben een super vette avond gehad, had voor ons nog wel een paar uur langer mogen duren. Heerlijk
PeSon
Wat was het een geweldig feest met heeeeel veel lieve vriendjes en vriendinnetjes !
Trance Mountain
Het was een fantastische avond! geweldige visuals en het geluid was weer helemaal top! geweldig genoten....!!!
LiLo1028
locatie top! Muziek top! Show van de Intense tour was groter maar echt een super avond gehad!
Heerlijke set, afwisselend artiesten van Embrace album met betere ASOT trance tracks van het moment. Afgesloten met een lekkere Vinyl set.
JenR
erg commercieel, te korte stukken fijne muziek met teveel onderbrekingen
Xeng
Te hard qua volume en stijl, veel te druk. De sfeer was niet zoals we bij Armin gewend zijn. Echt jammer
M@rco-T
Heerlijke avond wel iets anders dan datvje misschien zou verwachten van een trance DJ maar dit overtreft we de vorige Intense world tour.
casualkev
Armin Only Intense was beter!
jennifer 34
Fenominaal. Armin heeft zichzelf weer overtroffen.
Jordy
Geweldige show, fantastisch in elkaar gezet. Sfeer was uitstekend. Miste wel wat trance nummers, met name de eerste twee uur konden mij muzikaal gezien niet boeien. Vinyl set was bril-jant. Armin is en blijft een enorme baas.
ARG15
Mooie show! Had misschien wat meer tempo ingemogen, oldskool was vet!
viper xxl
Draaide niet lekker door. Vorig jaar wel.
DutchDave
Het goede aan de show was de vinyl set, de 4 voorafgaande uren werden telkens onderuit gehaald door slechte vocals en kensington die er totaal niet bij past
MvB
Wat een geweldige nacht! Vond het een erg goede show!
P<3D :kusje:
Waanzinnig show, maar helaas weinig gang erin door alle bijkomstigheden. Kengsington paste er totaal niet bij!
LeeJohn
Mooi, maar niet zo mooi als Intense.
Mc.M
Wat een Show ......!!! Geweldig ......!!!
Popeye
erg vette show, goede nummer voorbij horen komen maar de snelheid werd er naar mijn mening veel te vaak uitgehaald. Vocals grotendeels beneden de maat.

Line-up Armin Only Embrace

· dans Servië Duitsland
· zang Verenigde Staten pop
· zang Verenigde Staten trance
· zang pop
· dans
· trompet
· dans Nederland
· band rock
· rap hip hop

Nieuws

Armin van Buuren start zijn nieuwe wereldtournee 'Armin Only Embrace' op 6 en 7 mei 2016 in de Ziggo Dome in Amsterdam. Naast de dj gaan ook Kensington, Mr. Probz, Eric Vloeimans en Cimo Fränkel mee op tour. Met deze opvallende samenstelling van artiesten omarmt Van Buuren verschillende muziekstijlen in een live-entertainment dance concert. 17
We hope that you’re ready for the Armin Only Embrace World Premiere in the Ziggo Dome on the 6th of May. To make sure your night will be perfect we would like to provide you with some practical information.

VENUE
Ziggo Dome
De Passage 100
1101 AX Amsterdam

TIMES
→ lees meer

206 opmerkingen

Uitspraak van Frenckel op maandag 9 mei 2016 om 08:47:
Wat een koffietijd volk, die drukker waren met het appen en facebooken om te laten zien hoe stoer het is dat ze bij Armin zijn.

Ik stond op de tribune en werd door een vrouw achter mij aangesproken dat we ervoor stonden omdat zij lekker bleef zitten. :rot: Waarom ga je dan fucking naar een evenement? Maar er stond ook een ouder Surinaams (?) vrouwtje en die stond helemaal uit haar dak te gaan. Superleuk om te zien.
Viel me overigens wel mee hoe de sfeer was. Ben ook naar Grand geweest in het Ziggo dome en daar hing echt een grafstemming. Mensen leefde alleen op als er een bekend nummer werd gedraaid.
Uitspraak van Frenckel op maandag 9 mei 2016 om 08:47:
Maar waar ik mij het meest aan stoorde is een Armin die als Dimitri Vegas & Like Mike, Heeeeeeee Hoooooooo gaat staan roepen, of een Fucking Sitdown gaat doen.
Dit heeft deze beste man toch niet nodig????


Heel goed verwoord. Dat vonden wij ook. Er waren voor mij te veel showmomenten die behoorlijk de vaart er uit haalden. Ik vond Intense veel beter.

En een sit-down op een event vind ik NOT DONE! (n). En dan ook nog de MC uithangen en roepen, Put your hands up in the air....:bah:

Maar met ons groepje hebben we ons wel vermaakt hoor.
Uitspraak van Frenckel op maandag 9 mei 2016 om 08:47:
Maar waar ik mij het meest aan stoorde is een Armin die als Dimitri Vegas & Like Mike, Heeeeeeee Hoooooooo gaat staan roepen, of een Fucking Sitdown gaat doen.


Haha vrijdag heeft hij zelfs nog een nummer van Dimitri Vegas & Like Mike gedraaid.
Vond het publiek vrijdag waar ik bij stond wel meevallen met betrekking tot appen en facebooken. Maar lees hier reacties die ik met betrekking tot vrijdag niet echt kan plaatsen. Zat dan nog wel een redelijk verschil in mensen en beleving tussen de shows.
laatste aanpassing
Uitspraak van B_Bass op maandag 9 mei 2016 om 10:38:
Maar lees hier reacties die ik met betrekking tot vrijdag niet echt kan plaatsen. Zat dan nog wel een redelijk verschil in mensen en beleving tussen de shows.


Daar verbaasde ik me ook al over, vond juist het gehele publiek behoorlijk los gaan tot op de tribunes toe ! Bij ons op de vloer erg veel dance modus ! ! Armin had de boel echt los.

Dus zijn missie, meerdere muziek stromingen bij elkaar brengen, is meer dan gelukt. Wij kwamen eigenlijk alleen voor zijn vinyl set, maar hebben ons buitengewoon boven verwachting vermaakt. Er waren van die "dat kan echt niet'' momentjes, maar dan gingen er toch wel 10000 man helemaal los ! En dat is ook wel weer mooi om te zien !
Want wie zijn wij nou met dat handje vol mensen, om te zeggen dat kan eigenlijk niet ! De mensen genoten er wel met VOLLE teugen van, en ieder had een vette smile. Op een paar vast geroeste mensen na dan.
Afgelopen jaar ASOT Ibiza Ushuaia, daar hing pas een graf stemming, qua publiek.

En tja het tijdperk filmpjes maken, en de social media is nu eenmaal anders dan 5 jaar geleden. Zelfs in de techno en underground scene zie je het ook al. Al met al Armin blijft een grote vak kanjer, en wil die een lijdende rol willen blijven spelen in de dance, zal die echt deze weg voort moeten zetten.
Kijk maar eens naar de Armada night op 15 okt. 2014 Super line-upe, alles klopte daar, MAAR een zo goed als lege zaal ! ! ! Komt geen hond op af, terwijl de andere HONDERDEN events allemaal uitverkocht zijn. En dit op een ADE week.
Dus Trance is net zo dood in west Europa als de hard rock van de jaren 70 / 80. Dus veranderingen richting toekomst zijn noodzakelijk.....

En voor de klagende mensen, iedere vrijdag avond, en met ASOT Utrecht laat die je nog volop genieten van goede trance.
Al met al een super goed georganiseerde show, muziek entertainment gehalte erg hoog, stukje old school, al met al werd toch wel goed pittig gedraaid. Het geluid van subliem niveau, en mooie Visuals op een top locatie En voor de echt liefhebbers een SUPER GEWELDIGE afsluiting !! Wij hebben het al met al top gehad. En van heel veel momenten genoten.
Al was het anders dan anders........
laatste aanpassing
Een grote teleurstelling. Niks meer spontaan, alles (over)geregisseerd, een DJ die 3 uur kan draaien zonder zijn handen aan het paneel te hebben, lang leve de USB stick! Zelfs bij het begin van het vinyl setje werden we gefopt......Jammer. Respect voor de man, maar dit is geen DJ meer, maar een zakenman. Toch een leuke avond gehad, want het is en blijft een fijn publiek dat onze zakenman verzamelt.
Uitspraak van funn op maandag 9 mei 2016 om 11:41:
Op een paar vast geroeste mensen na dan


Bam!
Uitspraak van Bink-JM op maandag 9 mei 2016 om 14:33:
Een grote teleurstelling


Uitspraak van Bink-JM op maandag 9 mei 2016 om 14:33:
Toch een leuke avond gehad


Dus wat is je punt?

Uitspraak van Bink-JM op maandag 9 mei 2016 om 14:33:
maar dit is geen DJ meer, maar een zakenman


Zijn ze dat allemaal niet, en werken we daar zelf niet aan mee....door grof geld neer te leggen voor de tickets?

Uitspraak van Bink-JM op maandag 9 mei 2016 om 14:33:
Zelfs bij het begin van het vinyl setje werden we gefopt


Klopt, er kwam zelfs een nummer voorbij in zijn "vinyl" set die nog niet zo lang uit is...dus volgens mij nooit op vinyl uitgebracht. Maar goed ik heb er niet zoveel verstand van, ik heb alleen verstand van foto's maken...en die staan inmiddels online hier in de foto sectie ;-)
Uitspraak van HerrieNL op maandag 9 mei 2016 om 15:12:
Klopt, er kwam zelfs een nummer voorbij in zijn "vinyl" set die nog niet zo lang uit is...dus volgens mij nooit op vinyl uitgebracht.


Je bedoelt vast Gouryella - Anahera! Daar zijn 100 stuks vinyl van gemaakt als gelimiteerde oplage, waarvan Armin er minimaal 1 van heeft ;)
laatste aanpassing
Uitspraak van DaanMc op maandag 9 mei 2016 om 15:25:
Je bedoelt vast Gourella - Anahera! Daar zijn 100 stuks vinyl van gemaakt als gelimiteerde oplage


Geen flauw idee, maar als dat zo is heb ik niets gezegd. heb persoonlijk wel genoten....publiek ging lekker los naar mijn idee. Altijd leuk voor de foto's ;-)
Sinds 2005 alle Armin Only shows bijgewoond, en allemaal erg goed! Armin Only Intense vond ik de beste, en ik was benieuwd of hij dat kon evenaren! De Embrace show was leuk, maar Intense vond ik beter! "Intense was just.. INTENSE!" Desalniettemin weet Armin wel hoe je een feestje organiseert! Top!
Deze show heeft mij geen moment de broek doen bollen. Armin is helaas het pad opgegaan van Tiesto; alles voor de centen. Heb het zelf nog volgehouden tot 2.30 uur maar meer kon ik echt niet verdragen. Ik hoop dat Armin op een mooie zondagavond besluit om weer lekker terug te gaan naar de tijd waar de muziek nog gewoon het belangrijkste was. Luister nog wekelijks naar zijn set in Miami voor ASOT600. Gewoon 130 BPM en niet die bijna Hardstyle van afgelopen zaterdag. .

Dit soort shows trekt ook zulk ander publiek als dat je eigenlijk zou willen. Ze vragen nog net niet of je ajb wilt zitten want anders zien ze niks. Armin zag ik zelfs op een gegeven moment, in een soort van wanhopige poging het publiek mee te krijgen, met zijn armen zwaaien maar kreeg het gevoel dat het overgrote deel liever alleen maar wilt kijken want wat dat betreft was er genoeg te zien. Dansers op een ladder, vuurwerk en om het nog erger te maken; de truuk met het "wegvallen" van het geluid, gevolgd door een series van "testen". Dat laatste kon het vak met de Tros-leden en de winnaars van de Zonnebloem-actie overigens wel bekoren.

Zo, dat lucht op...

En nu ga ik even lekker Above&Beyond opzetten en alvast dromen over een nieuwe avond in de Ziggo Dome op 24 september, ABGT 200!!
Uitspraak van funn op maandag 9 mei 2016 om 11:41:
De mensen genoten er wel met VOLLE teugen van, en ieder had een vette smile.

Helemaal mee eens!

Uitspraak van Franzl op maandag 9 mei 2016 om 21:44:
Dit soort shows trekt ook zulk ander publiek als dat je eigenlijk zou willen. Ze vragen nog net niet of je ajb wilt zitten want anders zien ze niks. Armin zag ik zelfs op een gegeven moment, in een soort van wanhopige poging het publiek mee te krijgen, met zijn armen zwaaien maar kreeg het gevoel dat het overgrote deel liever alleen maar wilt kijken


Grappig hoe iedereen dan een andere beleving heeft, want voor mijn gevoel ging het publiek juist keihard mee. Geen wanhoopspogingen van Armin, maar gewoon één groot feest. En toen ik om me heen keek zag ik juist heel veel staande en feestende mensen op de tribunes. Voor mijn gevoel meer sfeer dan bij Intense waar Armin juist vaak wanhoopspogingen deed om mensen mee te laten springen (hoewel ik niks wil afdoen aan Intense want dat was puur genieten en niks topt die show tot nu toe). Maar inderdaad, een trance gevoel kreeg je niet bij Embrace.

Uitspraak van Franky076 op maandag 9 mei 2016 om 09:45:
En een sit-down op een event vind ik NOT DONE! (n).

Dat was bij Intense ook zo (sit down met Ping Pong) maar daar doet niemand dan moeilijk over.
Uitspraak van Bink-JM op maandag 9 mei 2016 om 14:33:
Niks meer spontaan, alles (over)geregisseerd,

Helemaal mee eens. Ik had het gevoel dat elke plaat die er gedraaid werd al van te voren vast stond. Nou was dit bij Intense waarschijnlijk ook het geval, maar toen kreeg ik dat gevoel veel minder.

Verder heb ik tot de vinyl set ook nauwelijks trance gehoord, heb ik me kapot geërgerd aan de hey-hoo die ingezet werd en aan het niet 1x, maar misschien wel 4x handen zwaaien à la Ping Ping (zelfs Armins remix van We come one werd verkracht om dit trucje nog maar eens te herhalen).

Toch heb ik al met al heb een bijzonder vermakelijke avond gehad, door de show en misschien ook omdat ik een portie EDM best kan waarderen, maar ik hoef Armin in deze vorm niet meer te zien. Heb echt genoten van z'n set bij ASOT in Februari, dit was tot de vinyl set qua muziek echt te makkelijk en van een laag niveau.
Mensen wat een commentaar allemaal.
Nog geen opmerking gelezen dat ik spijt heb dat ik niet ben gegaan.
Voor de echte trance liefhebbers zou ik adviseren ga naar echte trance feestjes.
Zijn er vrijwel wekelijks van. Kleinschalig en veel goedkoper en bijkomend publiek allemaal echt in een state of trance.
Voor het overige publiek.
Er bestaat ook zoets als de "de Night of the Proms"
Ook diverse artiesten, zitplaatsen op tribune, knie, buig en zitoefeningen en vooral veel meeyellen
O ja en veel vuurwerk.
Komen ook veelal dezelfde artiesten.
Van alles wat maar nooit met echte diepgang.
Mainstream altijd raak.
Uitspraak van funn op maandag 9 mei 2016 om 11:41:
Kijk maar eens naar de Armada night op 15 okt. 2014 Super line-upe, alles klopte daar, MAAR een zo goed als lege zaal ! ! ! Komt geen hond op af, terwijl de andere HONDERDEN events allemaal uitverkocht zijn. En dit op een ADE week.


Armada Night viel toen tegelijk met het (uitverkochte) Luminosity in de Westerunie en als we op muzikaal gebied moeten beoordelen dan was de line up van Lumi veel beter dan Armada Night. Gaia trok die line up wel omhoog. Overigens is het niet zo dat de zaal van Armada Night leeg was. Dit klopt helemaal niet.

Uitspraak van funn op maandag 9 mei 2016 om 11:41:
Dus Trance is net zo dood in west Europa als de hard rock van de jaren 70 / 80.


Hoe komt het dat Lumi nog steeds weet uit te verkopen, de afgelopen editie van ASOT 1 van de meest succesvolle was en Electronic Family nog steeds veel bezoekers weet te trekken? Ik zeg dat trance niet zo populair is als het vroeger was en dat house nu de dominante rol heeft overgenomen maar om dan te zeggen dat ''trance dood is'' klopt wederom niet!

Sterker nog, in landen als Ierland en en Engeland is Trance nog steeds erg populair.
Uitspraak van Spi208 op dinsdag 10 mei 2016 om 15:45:
Armada Night viel toen tegelijk met het (uitverkochte) Luminosity in de Westerunie en als we op muzikaal gebied moeten beoordelen dan was de line up van Lumi veel beter dan Armada Night. Gaia trok die line up wel omhoog. Overigens is het niet zo dat de zaal van Armada Night leeg was. Dit klopt helemaal niet.


Oké in de Westerunie passen MAAR 850 bezoekers en daar werden toen ook nog eens tickets aangeboden door vakantie veilingen !! om dat clubje met 850 bezoekers alsnog vol te krijgen !! En in de HMH ruimte voor 10.000 bezoekers en dat was maar voor hooguit 1/3 gevuld !! En dat op een werelds event van ADE.
Dit zijn zeer treurige cijfers ! !
In 2015 gingen ze met de ADE naar de gashouder ( 3500 bezoekers ) wouw dit is gaaf ! Maar een week voor de eind datum werd het afgeblazen, en het verhuisde naar een klein zaaltje Undercurrent ( max 850 bezoekers )
Wat een afgang ! ! Droom maar lekker verder, Trance is out, helaas.
En Lumi is ook maar een MINI festival ( wel 3 dagen ) in een klein strand tentje met een paar kleine tenten. Qua bezoekers aantal, totaal niets zeggend.
En EF al de laatste 3 jaren ( ook geen giga groot festival ) NIET uitverkocht !
Dit was 5 a 10 jaar geleden echt anders, toen verkochte alle grote trance festivals makkelijk uit....
En dit is de realiteit, gebaseerd op cijfers.
 
Uitspraak van funn op woensdag 11 mei 2016 om 10:02:
En in de HMH ruimte voor 10.000 bezoekers


De hmh heeft een maximale capaciteit van 6000 bezoekers. Normaliter gaan er 5200 kaarten in de verkoop en als boven open is nog eens 800
Uitspraak van funn op woensdag 11 mei 2016 om 10:02:
Oké in de Westerunie passen MAAR 850 bezoekers en daar werden toen ook nog eens tickets aangeboden door vakantie veilingen !! om dat clubje met 850 bezoekers alsnog vol te krijgen !!


I'm in wordt gedomineerd door House en Techno feesten maar wil dat zeggen dat verkoop of aanbieden via zulke wegen negatief is?

Uitspraak van funn op woensdag 11 mei 2016 om 10:02:
atum werd het afgeblazen, en het verhuisde naar een klein zaaltje Undercurrent ( max 850 bezoekers )


Heb je die line up wel bekeken? Sorry man maar dat kan je geen trance noemen. Die zelfde dag had je In Trance We Trust in de westerunie en dat was wel lekker vol!

Uitspraak van funn op woensdag 11 mei 2016 om 10:02:
En Lumi is ook maar een MINI festival ( wel 3 dagen ) in een klein strand tentje met een paar kleine tenten. Qua bezoekers aantal, totaal niets zeggend.
En EF al de laatste 3 jaren ( ook geen giga groot festival ) NIET uitverkocht !


Lumi verkoopt nog steeds uit! Maakt niet uit of het een club avond in de Panama of het strandfestival is. Er is hier dus nog steeds wel vraag naar. En Ef blijft nog steeds een populair festival dat elk jaar een waanzinnige line up neerzet (genoeg bezoekers lig)

Trance is nou eenmaal niet zo mainstream en populair zoals het vroeger was maar zeker verre van ''out'' zijn
Uitspraak van funn op woensdag 11 mei 2016 om 10:02:
In 2015 gingen ze met de ADE naar de gashouder ( 3500 bezoekers ) wouw dit is gaaf ! Maar een week voor de eind datum werd het afgeblazen, en het verhuisde naar een klein zaaltje Undercurrent ( max 850 bezoekers )


Wel bij de feiten blijven. In 2014 was de aankondiging dat het feest in de Gashouder plaats zou vinden, uiteindelijk werd het feest verplaatst naar de HMH en werden Armin en Dash Berlin aan de line-up toegevoegd. In 2015 was het feest in Undercurrent gepland en daar werd het ook gehouden.
Uitspraak van Popeye op woensdag 11 mei 2016 om 15:49:
Wel bij de feiten blijven. In 2014 was de aankondiging dat het feest in de Gashouder plaats zou vinden


Ja sorry bedoelde ook 2014.... Maar dit was een giga uitglijder, wij hadden ons er toen zo op verheugd eens een trance event in de Techno Tempel .....hoe zou het klinken ! ?? Maar ja....

Uitspraak van Spi208 op woensdag 11 mei 2016 om 14:32:
Trance is nou eenmaal niet zo mainstream en populair zoals het vroeger was maar zeker verre van ''out'' zijn


Nou er is geen haar meer van over, vergeleken met 5 a 10 jaar geleden, en dat dit vergeleken qua bezoekers allemaal poppenkast eventjes zijn !! En wat is nu 1000 0f mijn part 3000 bezoekers op een wekend festival !! Helemaal niets..
Dat zouden er toener tijd zeker 10 of wel 20 K zijn geweest !
Kijk eens naar Awakenings festival 35 K bezoekers, tickets meestal ruim een maand van tevoren uitverkocht ! Daar is nog giga belangstelling voor.

Niet verre van out !? Dan zie jij het anders... Maar hoe beleefde jij het dan een jaar of 10 geleden ??? Net zoals nu ?? Zelfs bij onze oosterburen BRD had je toe grote Trance events, ook niets meer van over, allemaal Techno geworden. En voor de Trance komen die duitsers allemaal hierheen.
Wat maakt het uit of trance out is of niet? Het zal bij kleinere terreinen worden gehouden, er zal minder ruimte zijn voor decor of show en artiesten zullen niet dik betaald krijgen. Aan de amdere kant zullen de artiesten die er nog wel bij zitten echte liefhebbers zijn en het publiek ook, er zullen niet zoveel mensen op af komen, maar deze komen wel voor de muziek en artiesten. Daarnaast zal alles wel veranderen, maar zolang er nog genoeg echte trance wordt gemaakt is er eigenlijk niks aan de hand. En trouwens "out" heeft toch helemaal geen waarde? Als iets uit is, is het niet meer in de mode, ik volg zelf al helemaal geen mode, dus het zal mij een worst zijn. Ik merk het wel aan de jongeren die dezelfde leeftijd hebben als mij, vrijwel niemand die ik ken luisterd nog naar trance. Dat is wel verontrustend voor de lange termijn, op de korte en middellange termijn is er niks aan de hand. Luister maar naar ASOT, FSOE, of andere shows, er wordt echt nog genoeg zeer goede trance gemaakt. Zij het anders dan 10/15 jaar terug, maar de pure progressive uplifting van tegenwoordig vind ik in ieder geval het mooiste genre binnen trance ooit, dus voor mij maakt het niet uit.
Uitspraak van Thijs92 op woensdag 11 mei 2016 om 20:21:
Het zal bij kleinere terreinen worden gehouden, er zal minder ruimte zijn voor decor of show en artiesten zullen niet dik betaald krijgen. Aan de amdere kant zullen de artiesten die er nog wel bij zitten echte liefhebbers zijn en het publiek ook, er zullen niet zoveel mensen op af komen, maar deze komen wel voor de muziek en artiesten. Daarnaast zal alles wel veranderen


Goed verwoord, geheel mee eens, en zoals ik het ook bedoel. Dus voor de toekomst en bestaansrecht zullen de Dj's, nieuwe richtingen aan moeten boren, EDM, 138, Tech-trance, House-trance enz. Dit was ook de bron van de discussie. En tja hoe je het ook wend of keert, het stamt allemaal af van de House uit de jaren 80....
Heb me zeer goed vermaakt bij Embrace, ondanks dat er misschien veel andere stijlen gedraaid zijn dan trance(maar zoals Armin altijd zelf zegt: "don't be a prisoner of your own style!").
Naar mijn idee ging het ook goed los, zeker als ik op Youtube de filmpjes terug kijk die vanaf de tribunes gemaakt zijn. De live zang hoeft van mij allemaal niet zo, heb ook maar weinig meegemaakt dat dat echt zuiver is, maar ook dat was naar mijn mening best goed deze keer.
Ben ook naar Mirage en Intense geweest en die vond ik beiden qua muziek beter, maar nogmaals, ik heb me zeer goed vermaakt. Toppunt van de avond was toch wel de vinylset, wat een heerlijke platen zaten daarin(mistte alleen wat meer lasers)!
En v.w.b. het al dan niet "dood" zijn van het genre trance, ook hier heb ik een heel ander idee dan wat ik hier veel lees. Voor mijn gevoel is er dit jaar juist veel meer keuze in trance-feesten. Het zijn wellicht wat kleinere feesten, maar die ben ik de laatste tijd ook wel meer gaan waarderen. Q4T bv. Dat waren echt hele leuke feesten de laatste paar keer en Grotesque natuurlijk. Echte trance, publiek dat ook daarvoor komt, niet te druk en een topsfeertje.
Uitspraak van funn op woensdag 11 mei 2016 om 18:02:
Niet verre van out !? Dan zie jij het anders...


Trance heeft nog steeds resident stages op de meest succesvolle festivals ter wereld. Ultra Music Festival Miami, EDC UK, USA en Mexico en Tomorrowland. Dus als trance dood was dan zou het niet vaste stages op deze gewilde festivals hebben.

Overigens was ik naar afgelopen Ultra in Miami en was de dagen voordat ASOT (zondag) werd gehouden ook naar die tent geweest met onder andere Carl Cox. Nou ik kan je vertellen dat de dagen voor ASOT, de stage bij lange na niet druk was dan wanneer ASOT op zondag werd gehouden. Wat een liefde hadden de Amerikanen voor trance.

Er wordt ook nog steeds geweldig geproduceerd en ik vind persoonlijk de vocal uplifting genre steeds beter worden met nummers als: Reckless, Far frome home, Love of my control, These hands i hold, By my side, Running wild en nog veel meer.
Uitspraak van Spi208 op vrijdag 13 mei 2016 om 15:42:
Overigens was ik naar afgelopen Ultra in Miami en was de dagen voordat ASOT (zondag) werd gehouden ook naar die tent geweest met onder andere Carl Cox. Nou ik kan je vertellen dat de dagen voor ASOT, de stage bij lange na niet druk was dan wanneer ASOT op zondag werd gehouden. Wat een liefde hadden de Amerikanen voor trance.

Er wordt ook nog steeds geweldig geproduceerd en ik vind persoonlijk de vocal uplifting genre steeds beter worden met nummers als: Reckless, Far frome home, Love of my control, These hands i hold, By my side, Running wild en nog veel meer.


Mee eens, maar ik bedoel Noord Europa ( en stukje zuid ) Ibiza, daar is het niet meer wat ooit was. En Oostblok is ook Trance helemaal in, daar komt het nu pas beetje los....
Uitspraak van funn op vrijdag 13 mei 2016 om 17:12:
. En Oostblok is ook Trance helemaal in, daar komt het nu pas beetje los....


Was al eerder groot hoor, Sunrise Festival is daar een mooi voorbeeld van, 2003-2010 volop Trance daar gedraaid....
Heeft er nog iemand de tracklist van het blokje old skool wat Armin draaide?
Uitspraak van BlackBird op donderdag 26 mei 2016 om 21:10:
Heeft er nog iemand de tracklist van het blokje old skool wat Armin draaide?


1. Human Resource  - Dominator  (Leon Shady Rework (Armin Van Buuren Intro Edit )
2. The Ultimate Seduction - The Ultimate Seduction (Remix) / The Realm Vocal
3. Speedy J - Pulllover
4. DHS - House of God
5. Lock 'n Load - House Some More (Remix)
6. Armin van Buuren - Old Skool vs Ping Pong (Armin van Buuren Mashup)

Ook Mark Sherry meets Space Frog & Derb -Follow Me (Psyburst Mix) werd nog gedraaid maar ik geloof niet in dit stukje.
laatste aanpassing