Partyflock
 
The Flashbacks
12 oktober 2010
georganiseerd door

Zaal Pica Mare (binnen) op de kaart Site
Picardie 36
Gennep
Nederland🇳🇱

Tickets & prijzen The Flashbacks

Voorverkoop:€ 12,50
Deurverkoop:€ 15,-
Minimumleeftijd?Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
18

Stemresultaat: zeer goed

geweldig240%
zeer goed120%
goed240%
ok0
voldoende0
onvoldoende0
slecht0
zeer slecht0
waardeloos0

Line-up The Flashbacks

disco, house, hip hop
90s/00s

4 opmerkingen

en een week later 12 november techno at night in de dragonder
Op zaterdag 6 november a.s. gaat het gebeuren!
In zaal Pica Mare zal een nieuw en groots concept genaamd "The Flashbacks" plaatsvinden met de bekende hits en zelfs de foute hits uit de jaren 80 en jaren 90. Deze hits zullen deze avond voorbij komen bedenk zelf maar welke hits het allemaal zijn!

Met een mooie aankleding een geweldig geluidsysteem en boven alles een echte top line-up zal dit een avond worden die naar meer gaat smaken.

Speciaal voor de eerste editie hebben we een echte muziek expert weten vast te leggen die al jaren bekend is om zijn muziek kennis, zijn stem en zijn vele imitaties.
Deze dj is sinds 1998 een vaste stem op Radio 3FM! Hij presenteerde het langstlopende radio programma op de Nederlandse radio genaamd: "ARBEIDSVITAMINEN" wat iedere werkdag te horen was tussen 10.00 en 12.00uur.
Sinds kort heeft hij een nieuw dagelijks programma genaamd "EFFE EKDOM" tussen 12:00 en 14:00 uur.
Ook presenteert hij programma's als "Ekstra Weekend", "Ekdom in de nacht? allemaal op Radio 3FM!

Gerard Ekdom zat ook al 4 keer in het Glazen Huis waarin hij samen met 2 andere djs geld inzamelde voor het goede doel, ze mochten niet eten en drinken en waren 24uur live te zien!
Gerard Ekdom gaat zijn favoriete hits en foute hits uit de jaren 80 en 90 in Gennep verspreiden en reken maar dat dit een feest gaat worden!
Als tweede dj op deze avond hebben we ook een kenner weten vast te leggen! Sinds 2005 vaste resident van de Matrixx op verschillende huisconcepten zoals: Eclectixx, Matrixx at the Park, Club Magixx, Emporium en de bekende Discoclassixx 80's en 90's specials, het maandelijkse Lets go disco en 90s NOW!. Een echte pioneer met veel verstand van muziek en dat hoor je terug in zijn track keuzes tijdens zijn sets.

Een nieuw concept in Gennep waar je bij moet zijn, waarom?
- Een diversiteit aan muziekstijlen je kunt van alles verwachten, rock, pop, hip-hop, house, happy hardcore, Nederlandstalig, soul, funk en noem maar op.
- Een gezellige sfeer vol met bekende mensen uit de regio om weer even mee bij te kletsen of een drankje te doen en waarschijnlijk ook een dansje te doen!

Dit allemaal op een normale zaterdag avond van 21:00uur tot 03:00uur dus je kunt vroeg beginnen en niet te laat je bed weer op zoeken! Dit alles voor een prijs van €12,50,- in de voorverkoop en €17,50,- dus wees geen dief van je eigen portemonnee en bestel je kaartjes via de website of bij een van de free recordshops!

Tip: geef dit feest door en maak je eigen bezoekerskring voor een nog gezelligere avond!

HIERONDER ALLE LINKS!!


BEZOEK DE WEBSITE, KLIK HIER!

BESTEL HIER DIRECT JE TICKETS!

ZET HET IN JE HYVES AGENDA, ICH BIN DABEI!!!!!

ZET HEM OOK IN JE FACEBOOK AGENDA!

OF ZET HEM IN JE PARTYFLOCK AGENDA!
laatste aanpassing
het gaat knallen met 80s en 90s zaterdaggggg!!!!!