Partyflock

Boomingbeatz · We all love classics

 

Boomingbeatz

· We all love classics
Boomingbeatz (flyer)
georganiseerd door B12entertainment
-
Sportpark de Groes op de kaart binnen
't Straatje 1
Gennep
Minimumleeftijd?
Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
16
Bezoekers
Maximaal 1500.
Prijs
Deurverkoop:€ 5,-
pagina laatst gewijzigd op
Stemresultaat: goed
geweldig24%
zeer goed815%
goed2953%
ok59%
voldoende611%
onvoldoende0
slecht12%
zeer slecht12%
waardeloos35%
3 waarderingen
Han Peekel
maar het was wel gezellig
Luca Flex
KRUHHHHHHHHHHHHHHH
Harriz
muzikaal alle stromingen voorbij zien komen sfeer zat er vooral op t laatst goed in!!!
Statistiekenx
131Partyflockbezoekers
16Partyflockgeïnteresseerd
46 / 35·mannen / vrouwen
18.9·gemiddelde leeftijd
18.7·leeftijd mediaan
6·opmerkingen
3·waarderingen
goed·stemresultaat (55 stemmen)

6 opmerkingen

ook ouwe hardcore? :D
laatste gedeelte kun je oude hardcore verwachten!
VRIJDAG 14 MEI - BOOMINGBEATZ WE LOVE CLASSICS!

Nog een maandje en dan is het weer zover! De Gennepse Volleybalfeesten! Sinds vorig jaar mag Boomingbeatz de vrijdag avond vullen met dj's en dat bleek een groot succes met 1200 bezoekers! Vandaar dit jaar een nieuwe editie, maar niet de zelfde! Dit jaar kiezen we voor een we love classics concept! Met niet de minste djs!

Als hoofdact hebben we een speciale naam die hier in de regio misschien wat minder bekend is maar in de rest van Nederland bekend staat om zijn hele gave mixtapes en sets op de dikste feestjes door Nederland zoals Mysteryland, Solar Festival, Freefunk festival, Girls love DJ'S en Hush Hush het unieke concept in de Jimmy Woo!!Zijn naam luidt;JIM AASGIER! Hij draait alles door elkaar als het maar uit je dak gaan is! Van top40, jaren 90, house, hip-hop, R&­B! Alles komt voorbij en dit beloofd dan ook voor iedereen een echt feest gevoel te worden als deze dj plaats neemt achter de draaitafels!

Dan hebben we ook nog een andere headliner die de avond gaat afsluiten met platen uit de oude doos! De bekende Turn up the Bass & Housparty verzamel cds zullen nog wel in je herinnering zitten maar dj KRUH zal ze opnieuw erbij halen en zelfs afsluiten met wat oude hardcore / happy hardcore nummertjes uit het verleden dus echt iedereen komt aan zijn trekken!

Met Be Charm'D inmiddels niet meer weg te denken uit de regio zal de avond nog wat extra oldskool house gevoel krijgen want ook hij neemt zijn oude Turn Up The Bass en Houseparty collectie mee om die knallers uit de jaren 90 te laten horen! Dan ontbreekt nog eigenlijk één stijl en daar hebben we onze Techno held uit de regio voor gevraagd! Neru zal de avond vullen met wat techno nummers waar we van in de stemming kunnen komen! Ook hebben we het collectief Rinus &­ De Smits die vorig jaar de avond opende en de zaal al goed op de kop zette! Deze live act op Hip-Hop gebied zal iedereen doen springen op hun eigen producties! Om de avond in het gareel te houden en om jullie op de kop te geven als er niet genoeg gedanst wordt hebben we de HOST;­ LOOD DE KLOOT erbij gehaald die de avond aan elkaar zal praten en jullie zal informeren wie en wat er gebeurt! Zodat jullie geen moment rust zullen krijgen!

Het beloofd een unieke avond te worden vol met oude classics en vele stijlen! Voor jong en oud hebben we een perfecte avond voor jullie gepland en dit mag je eigenlijk niet missen! Gezelligheid staat voor op deze avond! Het feest begint om 19:30uur en zal eindigen om 01:00uur!Aan de deur kun je de kaartjes kopen voor €5,-! Een mooie prijs dus voor al deze artiesten!

Tot 14 mei!
laatste aanpassing
Mensen....­ vanavond is het weer zover,zorg dat jij er ook bij bent.­


19:30 - 20:30 Neru
20:30 - 20:50 Rinus &­ De Smits
20:50 - 22:30 Be Charm'D
22:30 - 00:00 Jim Aasgier
00:00 - 01:00 Kruh