Partyflock

The Scene

 

The Scene

The Scene (flyer)
georganiseerd door Prosperity productions
-
Club Stalker
op de kaart Site binnen
Kromme Elleboogsteeg 20
Haarlem
house × 2, electro × 1, club
Minimumleeftijd?
Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
18
Kledingvoorschrift
Colours
Prijzen
Voorverkoop:€ 8,-
Deurverkoop:€ 10,-
Tickets
Voorverkoop is gestart op vrijdag 12 februari 2010 om 23:59.
Waren verkrijgbaar via clubstalker.nl, bij de locatie zelf.
Winactie (gesloten)
Je kon kansmaken op gastenlijst voor 2 personen.
Er deden 15 leden mee.
pagina laatst gewijzigd op
Stemresultaat: geweldig
geweldig350%
zeer goed117%
goed0
ok233%
voldoende0
onvoldoende0
slecht0
zeer slecht0
waardeloos0
Statistiekenx
15Partyflockbezoekers
12Partyflockgeïnteresseerd
80 / 6·mannen / vrouwen
22.3·gemiddelde leeftijd
22.4·leeftijd mediaan
15 @ 3 × 2·winactie
6·opmerkingen
geweldig·stemresultaat (6 stemmen)

6 opmerkingen

Dirty Scene 20 Maart 2010

Na de waanzinnige 2e editie van Dirty Scene in een uitverkochte Stalker, gaatProsperity Productionsnu nog een stapje verder. Aan vernieuwing geen gebrek, want ook voor Dirty Scene geldt 3x is scheepsrecht. De vorige twee feesten waren al een enorm succes, maar vanaf 20 maart is Dirty Scene definitief een begrip. Niet alleen de sfeervolle, kleurende, beukende en swingende houseklanken zullen Stalker laten beven, ook de live percussie gedurende deze beats zal tot in de vroege morgen doordreunen. In combinatie met de meest flitsende, felle en shinende kleuren in jullie outfits is deze avond bij voorbaat al onweerstaanbaar. Met een echte femme fatale als Carita La Nina achter de spinning wheels zal dit kleurrijke feest extra exclusief worden. Daarnaast komen Dirtcaps, voor de derde keer, Wesley Janmaat, winnaar Haarlemse Dj-contest, en de live trommelact van Wicked Jazz Sounds de avond extra opkleuren.
­[img width=700 height=466]http://programma.mezz.nl/Kassa/DynamicMedia/Oktober2009/0110_RenL_CaritaLaNina.jpg[/img]

Carita La Nina, ook wel The First Lady of House genoemd, is een van de populairste vrouwelijke deejays in Nederland. Als het voorbeeld voor vele andere vrouwelijke collega’s heeft zij bewezen dat het mogelijk is te overleven in de door mannen heersende house-scene. Met haar smaakvolle mix van verschillende housestijlen, haar pure instinct het publiek te bespelen en een grote variatie in haar muziek heeft zij al menig club en festival overtuigd van haar kunnen. Ze weet als geen ander hoe ze tent moet ophitsen en de club kan laten bouncen met haar krachtige housebeats. Niet alleen Nederland geniet hier van, maar ook New York, Londen en Ibiza zijn al geïnspireerd door haar kwaliteiten achter de decks. Met volle passie en liefde weet zij als geen ander hoe ze club kan laten rocken en dit zal de 20ste van Maart dan ook zeker gebeuren.Dirtcaps zijn zeker in Haarlem een welbekend dj-duo en weten als geen ander wat Haarlem nodig heef om een feest te rocken. Stalker is geen onbekende club meer voor deze heren en in het verleden hebben zij bewezen het publiek te kunnen bespelen met een mix van underground en mainstream house. Een keiharde combinatie die bol staat van energie. Met hun mix van techhouse, house en electro hebben zij een unieke sound. Aangevuld met hun levendige en energieke wijze van draaien levert Dirtcaps gegarandeerd succes! Wat zij de vorige twee edities van dit feest ook al breeduit hebben getoond aan het publiek.Wesley Janmaatwon afgelopen jaar de Haarlemse Dj-contest en is een veelbelovende artiest. Hij bewees al in verscheidene clubs in Haarlem wat hij in huis heeft en dat zal hij aankomende editie ook voor jullie doen. Een echte muziekfreak die zichzelf graag bezighoudt met het vermaken van mensen met zijn eigen diversiteit aan house. Zelfverzekerd als hij is zal hij Stalker laten zien dat hij wel degelijk het publiek kan beïnvloeden met zijn house/electro sounds. Dit alles wordt deze avond nog eens extra opgewarmd met de live percussie van Ro*­L Calister, member van de bekende muziekgroep Wicked Jazz Sounds. Met zijn gespecialiseerde mixkwaliteitem en een arsenaal aan muziekstijlen gecombineerd met een jazz-tintje, zal hij alle sounds deze avond nog completer maken dan ze al zijn.

Buy your tickets online at www.clubstalker.nl and hurry up! Want de teleurstelling voor een uitverkochte Stalker te staan, willen wij jullie niet aan doen.
Dit gaat mooi worden :)

Hier een hele dikke video van Carita La Nina op Dirty Outsiders:

http://vimeo.com/9018345
laatste aanpassing
Ook dit keer gaat de kaartverkoop erg goed!
De gastenlijst sluit om 01.­00.­ We raden mensen aan om op tijd te komen.­ De vorige editie was uitverkocht.­
Uitspraak van Billly op dinsdag 2 maart 2010 om 22:08:
Ook dit keer gaat de kaartverkoop erg goed!

Vandaar dat de tent gister half leeg was?