Partyflock

Be Gay For A Day

Be Gay For A Day

Be Gay For A Day (afbeelding)
georganiseerd door Ignis

Club Broadway
op de kaart Site binnen
Cruijgenstraat 32
Erp
Minimumleeftijd?
Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
18
Bezoekers
Maximaal 1000.
Prijs
Deurverkoop:€ 6,-
pagina laatst gewijzigd op
Stemresultaat: geweldig
geweldig1359%
zeer goed15%
goed314%
ok314%
voldoende15%
onvoldoende15%
slecht0
zeer slecht0
waardeloos0
Statistiekenx
70Partyflockbezoekers
5Partyflockgeïnteresseerd
40 / 44·mannen / vrouwen
22.4·gemiddelde leeftijd
21.6·leeftijd mediaan
9·opmerkingen
geweldig·stemresultaat (22 stemmen)

9 opmerkingen

ignis events
Werkzaam bij Ignis
Be Gay For A Day: Fout is goud op gekste feest ooit in Club Broadway
Het belooft ouderwets feest te worden in Club Broadway (Erp) zaterdag 26 september. Uit de archieven zijn legendarische decorstukken uit de piratentijd opgedoken. In dit foute decor misstaat niets en kan alles. Kam je haren eens anders, laat je snor staan en doe je moeders hipste kleren van vroeger aan. De doos met verkleedspullen zal klaarstaan, het wordt een gekkenhuis. Waag een dansje op de creatieve wansmaak van onze dj’s op Be Gay For A Day in Club Broadway!

Club Broadway feest als vanouds
In de jaren tachtig stond de dansvloer van Club Broadway wekelijks vol met vrouwen in bloemetjesgordijnen en mannen met snorren. Goed fout zouden we nu zeggen. Het decor uit die tijd is uit de archieven opgedoken en stofvrij gemaakt. De discobal is weer opgehangen en de discovloer van Club Broadway doet het nog. Het moet weer een gekkenhuis worden, een poppenkast, een verkleedpartijtje op Be Gay For A Day. Kijk nog maar eens goed in de carnavalscollectie van je ouders. Misschien helpen we je trouwens nog wel een handje…met kleding en dwaze attributen bijvoorbeeld.

Dj 75%, Die Brünos en Leipe Gasten zetten een muziekje op
Be Gay For A Day en zing schaamteloos mee met nummers die je in de auto niet hard op zou durven zetten. We weten dat je de Vengaboys leukt vind, jaarlijks de Homo top100 luistert en fan van Mika bent! En ook dat je stiekem uren voor de spiegel gedanst hebt op Westlife. De plaatjesdraaiers in Club Broadway schamen zich nergens voor, zelfs niet voor de Toppers. De naam Leipe gasten (de juinen Han, Hein en Willem) zegt genoeg, net zoals Snitz & Fondue als Die Bruno’s. Zij zien de dansvloer altijd door een roze bril. 75% is berucht in verre omstreken, van Solar festival tot Rooi kermis. Handjes in de lucht, breek de tent af!

Be Gay is powered by Ignis, Be Gay in veilige handen
Geen onveilige toestanden op donkere wc’s, maar uitgesproken vrolijkheid op de dansvloer. Be Gay met een knipoog; peace & respect! De organisatie van Be Gay For A Day is in veilige handen bij Ignis Events. Bekend door eerdere feesten in Club Broadway, De Paal, Axis Gemert en binnenkort ook in Oss (hoezo veilig?). Image is everything, weet je nog die motor in Club Broadway, of nagebouwd sprookjesbos in Axis? Vertrouw dan op spektakel op Be Gay For A Day. Hup, ga die roze boa kopen bij de Action! Vanaf 21uur zaterdag 26 september leef je op een roze wolk.
laatste aanpassing


laatste aanpassing
Wil je nog kans maken op gratis entree en 6 munten? Klik dan hier en klik op ich bin dabei!
laatste aanpassing
Ahaha super vetttt!

verkeerde datum :O
Waar blijven de foto's?