Partyflock

KCK 3.0

 

KCK 3.0

KCK 3.0 (flyer)
georganiseerd door Exprezz
-
Club Home op de kaart Site
Wagenstraat 3-7
Amsterdam
Minimumleeftijd?
Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
18
Prijzen
Voorverkoop:€ 9,-
Deurverkoop:€ 10,-
Winactie (gesloten)
Je kon kansmaken op gastenlijst voor 2 personen.
Er deden 24 leden mee.
pagina laatst gewijzigd op
Stemresultaat: zeer goed
geweldig222%
zeer goed444%
goed0
ok222%
voldoende0
onvoldoende0
slecht0
zeer slecht0
waardeloos111%
1 waardering
cvr
ongekend goede set van billy nasty, stuk dieper dan normaal!
Statistiekenx
25Partyflockbezoekers
26Partyflockgeïnteresseerd
80 / 16·mannen / vrouwen
25.6·gemiddelde leeftijd
24.8·leeftijd mediaan
1·nieuwsbericht
24 @ 5 × 2·winactie
9·opmerkingen
1·waardering
zeer goed·stemresultaat (9 stemmen)
Nieuws
KCK 3.0 & de Oerknallen
20 augustus 2009
Om de zinderende zomer met gepaste knal af te sluiten staat er een knetterend harde KitCatKlub editie voor je in de steigers. Op zaterdag 5 september knallen Billy Nasty en Wouter de Moor het dak van thuisbasis Home af. Of je nu lekker onder gaat housen en rocken op Valtifest, of terug naar de rave roots gaat op Wooferland, er is ook op deze KitCatKlub editie voor elke dansliefhebber van de betere electronische muziek wat wils. Deze editie is ook het startschot voor KCK 3.0 KitCatKlub zoals je het mag verwachten, maar ook een new deal waar je nog meer van gaat horen. 1

9 opmerkingen

KCK 3.0 & de Oerknallen

Om je zinderende zomer met gepaste knal af te sluiten staat er een knetterend harde KitCatKlub editie voor je in de stijgers. Op zaterdag 5 september knallen Billy Nasty en Wouter de Moor het dak van thuisbasis club Home af. Of je nu lekker onder ons gaat housen en rocken op Valtifest, of terug naar de rave roots gaat op Wooferland, er is ook op deze KitCatKlub editie voor elke dansliefhebber van de betere electronische muziek wat wils. Deze editie is ook het startschot voor KCK 3.0. KitCatKlub zoals je het mag verwachten, maar ook een new deal waar je nog meer van gaat horen.

In de main room gaat de techno dinosaurus Billy Nasty er van lieve lust op los. Deze man is net als veel van zijn generatie genoten, de grondleggers van de Nederlandse dance scene, erg lekker bezig de laatste tijd. Hij heeft nog altijd een trouwe schare vaste fans en is een gewaardeerd techno dj van het eerste uur. Hij sluit je zomer af zoals het hoort. Knallend hard op de intiem vuige dansvloer van club Home. Feestjesgevers Bart van Rijn en Fabio timmeren al enige tijd lekker aan de weg op hun eigen Haagsche grondgebied. De laatste tijd krijgen ze ook voet aan wal in Amsterdam. Onder de noemer Stug doen ze het bijvoorbeeld in Studio 80 met Minimaal Feestmaal samen. Deze jongens zijn ware Techno puristen en weten zeker hoe het hoort.

De finale in de main room wordt verzorgt door niemand minder dan Wouter de Moor, die de hele zomer lang al meer dan lekker bezig is op alle feesten en festivals die er toe doen. Deze KitCatKlub resident is verantwoordelijk voor de sound en feel waar KitCatKlub voor staat en als KCK 3.0 verder mee zal gaan. Warme, diepe en rollende techno die je vanaf de eerste plaat vastgrijpt om niet meer de los te laten. Handjes in de lucht en gaan. Dat is het devies daar beneden.

Boven op zolder in de play room gaat het er beslist anders aan toe. Daar brengen deze KCK editie organisator Stefano Richetta en belhamel Vincenzo de Bull fijne house ten gehore, grenzeloos, warm en lekker. Stefano Richetta roert zijn staart al een tijdje tussen de grote jongens. Hij stond deze zomer op een groot aantal dikke festivals tussen de grote heren en is daarom goed bezig. Zijn geluid is concessieloos en altijd feestelijk. Met het oog op het plezier voor de bezoeker brengt hij veel van alles met kennis van zaken. Warme techno, aangevuld met pompende house, ken je klassiekers en dansvloervullertjes van de bovenste planken. De aanstekelijke Vincent, aka Vincenzo de Bull brengt mooie deephouse met ballen. Een perfecte en sophisticated sound voor de classy play room van Home. Vincenzo is ook een vast gezicht van KitCatKlub en zal ook mede de sound van KCK 3.0 gaan bewaken. Nog altijd one to watch. Maar nog meer eentje om op los te gaan!

Deze KitCatKlub editie is de hekkensluiter van een bewogen zomerseizoen die weer een berg aan nieuwe helden naar voren heeft gebracht. House in de breedste zin van het woord is onverminderd groter dan ooit. KitCatKlub kijkt uit naar een vers clubseizoen, waar we concessieloos het beste uit de electronische dansmuziek ten gehore zullen blijven brengen. Techno is de basis, maar zeker niet de enige sound. Met KCK 3.0 houden we je scherp en willen we het vooral ook gezellig houden. Grote helden, aangevuld door betrokken jong talent. Artiesten die weten wat er speelt en hoe het hoort. Onder het dak van de intiem vuige club Home. Drie verdiepingen feest op zaterdag. KCK 3.0. Rock steady to go.


We Love to Have You with Us!


KCK 3.0
Zaterdag 5 september
Main room: Billy Nasty, Wouter de Moor, Bart van Rijn & Fabio
Play room: Vincenzo de Bull, Stefano Richetta
Prijs: euro 10, vvk euro 9
club Home, Wagenstraat 3-7, Amsterdam
www.clubhome.nl / www.exprezz.info
laatste aanpassing
Yeaaahh!!!

Afgelopen keer in de Studio80 was idd een duo-feestje met Minimaal Feestmaal (wat een feest was het ja!), maar verder opereren we solo ;)

Veel zin in, leuke after van Wooferland!!!

­[img width=490 height=700]http://94.100.113.219/698450001-698500000/698493101-698493200/698493102_6_XBcd.jpeg[/img]
laatste aanpassing
Uitspraak van Fabio op donderdag 20 augustus 2009 om 13:17:
Afgelopen keer in de Studio80

OOOOOOOOOOEEEEEEEEEHHHHHHHHH, wat knalde Bart van Rijn toen :respect:
fijn feestje :):):)
ff kijkje nemen.­
Billy Nasty weekendje ;)
all the way from london!! billy nasty! geweldig setje is dat!
Billy nAsty!!!

en Bart & Fabio :-)!!!