Partyflock

Abnormaal · pt. 6

Abnormaal (flyer)
-
Poppodium Nieuwe Nor op de kaart Site binnen
Heerlen
Minimumleeftijd?
Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
18
Bezoekers
Maximaal 350.
Prijzen
Voorverkoop:€ 5,-
Deurverkoop:€ 5,-
Tickets
Waren verkrijgbaar via nieuwenor.nl, bij de locatie zelf, bij een aantal voorverkoopadressen.
pagina laatst gewijzigd op
Stemresultaat: geweldig
geweldig360%
zeer goed0
goed240%
ok0
voldoende0
onvoldoende0
slecht0
zeer slecht0
waardeloos0
Statistiekenx
15Partyflockbezoekers
4Partyflockgeïnteresseerd
86 / 13·mannen / vrouwen
26.7·gemiddelde leeftijd
25.7·leeftijd mediaan
9·opmerkingen
geweldig·stemresultaat (5 stemmen)

9 opmerkingen

ottoooo
yeah!
werd wel weer eens tijd voor een feesie.­
zymaaa
Werkzaam bij Minimaal Kabaal
vette boeking hahahaha
helaas al ander feesie in Afoort :(
hij heeft toch ook een nummer gemaakt wat volledig bestaat uit samples van kotsgeluiden?
hahaha
za 12 September 2009
'abNORmaal pt. 6' ft. Otto von Schirach (USA) + Sah Selecter + Charly Linch + Firefly Makani + VJ Loudanov
Dance > Breakcore | aanvang 23.00 | zaal open 23.00
kassa E 5,00 | voorverkoop E 5,00 | studentenprijs E 4,00


Superheldenpakje aan, noise-apparatuur op de meest vervormende stand en de beatknuppel in het hoenderhok. Hier komt een van de grote helden uit de breakcore-wereld. Want AbNORmaal is hélemaal terug! Na een korte afwezigheid start het breedste en minst normale feest van poppodium NIEUWE NOR met Otto von Schirach. De man die al tijden menige danszaal onveilig met zijn wilde breakcore-noisedance! Van IDM naar noise en dubstep naar electrorock, alles overgoten met een sexy, energiek en humoristisch sausje!

Otto von Schirach
Otto von Schirach komt uit Miami, Florida en is half Cubaans en half Duits. Deze mengeling van culturen is terug te horen in de muziek die hij de laatste tien jaar op de wereld heeft losgelaten: van intelligente breakcore en IDM naar een zompige dubstep-plaat die nét weer anders klinkt. Want ze zijn zeldzaam, de laptopartiesten die méér zijn dan karakterloze technisch begaafde jongens, die thuis bezig zijn om hun geniale ideeën te verwerken tot een cabaret van breakcore, grindcore, hiphop en andere vette geluiden en dat feest op het podium flink vieren. Het moge duidelijk zijn: Otto von Schirach is zo’n artiest. Na een serie serieuzere breakcoreplaten, productiewerk voor niemand minder dan Skinny Puppy en collaboraties met Venetian Snares, stilt Otto zijn honger naar een leven van sex, drugs & rock-‘n-roll - nog altijd vanuit zijn laptop.Kindamuzik omschreef zijn laatste album als volgt: "Dubstep? Check! Geile 'ballad'? Check! Pompende electrobeuktrack? Check! Moshbare speedcore van de rapste soort? Check! Een dollemansrit van jewelste dus en na afloop van Oozing Bass Spasms ben je hoe dan ook drijfnat van welke soort actie dan ook." Verwacht een mix van Electro, Breakcore en IDM. Wat je precies te horen en vooral te zien krijgt op deze avond blijft bij Otto von Schirarch echter altijd een mysterie...

Sah Selecter
Een van de oprichters van een van de oudste soundsystems van Nederland, WirWar uit Tilburg. Resident DJ van Crackbeats in de 013, enkele van de dingen die Stijn heeft gedaan en nog steeds doet. Sah Selecter is een apart geval, je weet niet wat je krijgt voor je geld, snoeiharde breakcore, old skool rave, tekno of gewoon een schlagersetje.

Charly Linch
Hij wist Heerlen al eens tijdens 'abNORmaal' te verrassen met een energieke live-set, Charly Linch. Nu meer dan een jaar later komt hij terug, inmiddels heeft hij al enkele releases op zijn naam staan en een heus album uitgebracht. Verwacht lekkere dansbare breakcore met veel Nederlandstalige samples en veel energie on stage.Firefly Makani
Eentje uit het zuiden en eentje uit het noorden van ons land vereend in iets wat het best beschreven kan worden als experimentele dansmuziek met een oog voor detail gekombineerd met visuele effecten: Firefly Makani.

Meer info over 'abNORmaal' via: www.abnormaal.org / www.myspace.com/abnormaal.
Aux Raus is het niet geworden, dus word ik bijna gedwongen om hiernaartoe te komen.
Dit zier er héél erg gaaf uit, en dat voor 5 eurotjes :honger:

Hey, NN, weet je toevallif of Thijs a.k.a. Topdesk nog eens in de Nor komt?
One week to go!!! :)
exzero
Artiest Ex.zero
Deze wordt echt stampen!!!
laatste aanpassing