Partyflock
 

Nieuwe Nor Nacht

afbeelding Nieuwe Nor Nacht
E-mailtenfour@nieuwenor.nl
AdresHeerlen
Nederland
Aanwezigheidfacebookpageinstagram
Vroegere namen
  • NNNacht, tot 17 juni 2021

Informatie

Nieuwe Nor Nacht presenteert de Nachtprogrammering van poppodium NIEUWE NOR, hét poppodium van Parkstad, gelegen in centrumgemeente Heerlen.

Uitgaansagenda Nieuwe Nor Nacht

Laatste feest was op zaterdag 11 juli 2020: Nieuwe Nor Nacht
Statistieken
202·feesten
202·in het verleden
8·nieuwsberichten
22·video's
720·bezoekers
265·unieke bezoekers
35Partyflockfans
1.8 KFacebooklikes
goed·stemresultaat (186 stemmen)
Nieuws
Ook tijdens de coronacrisis laat poppodium Nieuwe Nor haar bezoekers niet los. Middels diverse online activiteiten blijven we in contact met elkaar. Dance-platform Nieuwe Nor Nacht nodigt de komende weken elke zaterdagavond een DJ uit in de popzaal van de Nieuwe Nor. Het Heerlense poppodium verplaatst zoveel mogelijk van haar activiteiten naar de online omgeving: van veilingen voor het goede doel tot een historische talkshow en een online fietstocht…
Nieuwe Nor Nacht, het dance-platform van de Nieuwe Nor, presenteert aanstaande zaterdag een extra lange dansnacht. Liefhebbers van techno-muziek mogen voor het eerst tot 06.00 uur 's nachts dansen in het centrum van Heerlen.
Op 15 december, de nacht dat de pilot voor verruimde openingstijden in Heerlen Centrum van start gaat, presenteren 'Nieuwe Nor Nacht' en 'Nr.7even' i.s.m. initiatiefnemer Brent Bemelen, de bezwerende house-avond 'VOODOO'. Een unieke samenwerking tussen het dance-platform van poppodium NIEUWE NOR en de uitgaanslocatie Nr.7even, die eraan wilt bijdragen dat uitgaan in Heerlen een levendige en diverse ervaring blijft. 1
Nr. 7even en Nieuwe Nor Nacht slaan de handen ineen. Beide dance-platform in de Pancratiusstraat bieden een afwisselend, inhoudelijk en kwalitatief aanbod aan uitgaansavonden in Heerlen-Centrum.
Met een lange dansnacht in de LIMBURGzaal brengt Colin Benders de 27ste editie van Festival Cultura Nova tot een apotheose.
Ze zijn inmiddels een wereldberoemd dj-duo, maar tijdens 3FM Serious Request keren Lucas & Steve terug naar hun roots voor een speciaal evenement in poppodium Nieuwe Nor, Heerlen. Op zondag 20 december organiseren zij namelijk Skyline Sessions, een feest waarbij alle opbrengsten naar het Glazen Huis gaan -ondermeer dj's Sam Feldt, Gregor Salto, Mr. Belt & Wezol en Pep & Rash zijn van de partij!
Dit najaar tourt De De Sluwe Vos met zijn Kontra Live Show langs belangrijke poppodia Nederland. De show is een combinatie van house, techno, de driekoppige band Stick House en gastartiesten van diverse pluimage. Rapper en woordkunstenaar Sticks (Opgezwolle), zangeres Miss Bunty, singer-songwriter GOSTO en rapper Willem de Bruin (The Million Plan, The Opposites) touren in wisselende bezetting mee. De De Sluwe Vos weet met zijn Kontra show het publiek steeds weer te verrassen, net als met zijn debuut Kontra Album.
Second Wave: One Year Anniversary! Het eerste jaar is voorbij gevlogen. Vol geluk presenteren we de line up voor onze 'One Year Anniversary': Blind Observatory, Shaken Opus & Marlon Benjamins.