Partyflock
 

Outside In

Outside In
9 mei 2009

Club Stalker (binnen)
op de kaart
Kromme Elleboogsteeg 20
Haarlem
Nederland🇳🇱
techno × 5, minimal × 3, tech house × 3, hip hop

Tickets & prijzen Outside In

Voorverkoop:€ 5,-
Deurverkoop:€ 7,-
Minimumleeftijd?Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
18

Stemresultaat: goed

geweldig0
zeer goed0
goed1091%
ok0
voldoende19%
onvoldoende0
slecht0
zeer slecht0
waardeloos0

Line-up Outside In

techno, trance, house
techno
house, techno
trance, house, techno
house, techno
house, techno, trance

Statistieken

22Partyflockbezoekers
4Partyflockgeïnteresseerd
63 / 31·mannen / vrouwen
23.8Partyflockgemiddelde leeftijd
23.8Partyflockleeftijd mediaan
1·nieuwsbericht
3·opmerkingen
goed·stemresultaat (11 stemmen)

Nieuws

Vrijdag 15 en Zaterdag 16 mei zal er weer een nieuwe Outside In In editie plaatsvinden. Het succesvolle concept gaat al sinds 2004 mee en dat is niet voor niets! Keer op keer resulteert de combinatie van maffe acts, verrassende decors, verkleedpartijen, een snufje theater en de beste artiesten in een creatief en muzikaal spektakel.

3 opmerkingen

 
Outside – In op 15 en 16 meiHerleef de Middeleeuwen in Kasteel Stalker!Vrijdag 15 en Zaterdag 16 mei zal er weer een nieuwe Outside – In editie plaatsvinden. Het succesvolle concept gaat al sinds 2004 mee en dat is niet voor niets! Keer op keer resulteert de combinatie van maffe acts, verrassende decors, verkleedpartijen, een snufje theater en de beste artiesten in een creatief en muzikaal spektakel.Door inspiratie te ontlenen uit alledaagse, vaak in de openlucht afspelende, situaties zijn al vele thema 's de revue gepasseerd. Zo is Club Stalker het toneel geweest van een een lentefeest met bossen en struiken, een operatiekamer, een rauw straatfeest inclusief 2 meter grote gettoblaster en zelfs een compleet indoor festival op een modderige grasmat met Dixie-toiletten!Deze editie doet Outside – In er nog een schepje bovenop en neemt jullie mee terug naar de Middeleeuwen! De tijd van de veldslagen, zwaardgevechten, zwoegende boeren, arme burgers, ruige bierfeesten en de tijd waar de DJ’s van de ronde tafel het nog voor het zeggen hadden! Twee dagenlang terug naar de Middeleeuwen in Club Stalker met een grote dosis house-minimal-tech geweld, een bijzonder decor en een ouderwets gezellige middeleeuwse dance sfeer!Programma:

Laat u welkom heten door de DJ´s van de ronde tafel op het grootsche Outside – In dorpsfeest aan den voet van Slot Stalker. Vrijdag de 15e zullen de stoere ridders Steve, Werner, Mike Ravelli, Sven, Iso Dór en Mark Boon de benedenzaal van het tijdelijke kasteel Stalker muzikaal bespelen.Zaterdag de 16e zullen de luiken opengaan voor de nachtridders van Play House! Gewapend met heerlijk mysterieuze diepheid treden zij aan voor een titanenstrijd! De vertrouwde gezichten van Erik Walker, Benny Vandess, Baldur en Mr. Timmaz staan weer op vrolijk als zij je vermaken met een heerlijk dansbare mix van house, minimal en electro! De troon zal worden opgemaakt voor de ridderkoning van de avond: Kruh! Deze Brabantse DJ is een veelbelovend protegé van Laidback Luke en zal Haarlem in een 2-urige set laten zien waarom hij in het zuiden zo’n gewild artiest is!De dwingende beats, rollende bassen en vliegende melodieën zullen door de zaal vloeien. Middeleeuwse house moves zijn verplicht en mensen die blijven stilstaan worden genadeloos aan de schandpaal gebonden! De festiviteiten zullen om middernacht aanvangen, en doorgaan tot in den morgenstond.Klederdracht (dresscode):

Kom als; schoone jonkvrouw, melaatse bedelaar, kruisvaarder in spijkerbroek, hofnar, minstreel of troubadour, schildwacht, Ivanhoe, standaard middeleeuwse hoer, kwakzalver, Cloecke jonkheer, melkmeisje, stalknecht , Sir Lancelot, weduwe, kloosternon met zwijgplicht en kuisheidsgordel of gewoon als zwaarbewapende veldridder!Let op: alle zwaarden, hellebaarden en andere dodelijk wapentuig word in bewaring genomen door den cipier van Slot Camelot Stalker.Line up:Vrijdag 15 mei

Mike Ravelli

Iso Dór

Mark Boon

Wazari soundsystemZaterdag 16 mei

Kruh

Erik Walker

Benny Vandess

Baldur

Mr. TimmazOpen: 00.00 – 05.00
Prijs: 6 euro vvk; 8 euro aan de deur
oooh daarom waren er mensen verkleed:p snapte het al niet:P jammer dat sommige paardjes mensen beeten;):P