Partyflock

KitCatKlub

KitCatKlub

KitCatKlub (flyer)
georganiseerd door Exprezz
-
Club Home op de kaart Site binnen
Amsterdam
Minimumleeftijd?
Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
18
Prijs
Voorverkoop:€ 12,-
Tickets
Waren verkrijgbaar via Ticketscript.
Winactie (gesloten)
Je kon kansmaken op gastenlijst voor 2 personen.
Er deden 40 leden mee.
pagina laatst gewijzigd op
Statistiekenx
13Partyflockbezoekers
45Partyflockgeïnteresseerd
69 / 23·mannen / vrouwen
28.3·gemiddelde leeftijd
28.8·leeftijd mediaan
2·nieuwsberichten
40 @ 5 × 2·winactie
9·opmerkingen
Nieuws
KitCatKlub
3 juli 2009
Cool town, evening in the city Dressed so fine and looking so pritty Cool cat lookin for a kitty Gonna look in every corner of the city Till I'm weezin like a bus stop Running up the stairs gonna meet ya on the roof top
Er staat je een lange, zinderende zomer te wachten. Je voelt het onder je huid. Dat vrije gevoel. Is het niet heerlijk? Om het begin van de zomer van 2009 te vieren is er knetterend verse editie van KitCatKlub zo goed als op stoom. Maak je klaar voor een van de meest dolle dwaze edities tot nu toe met een bende losgeslagen mafkezen en één opperakela: technoheld Joel Mull op zaterdag 4 juli. Dichtbij en in je gezicht! 2

9 opmerkingen

Dit zal een top editie worden met techno held Joel Mull (SWE)!
De rest v/d line up zal snel volgen.
Aaaaaaiiii...in the airplane @ that time, returning from Marbella:(
Zo groooooooooooote naam binnen gehaald!!
Mischien toch weer eens de moeite waard:)
Cool town, evening in the city
Dressed so fine and looking so pritty
Cool cat lookin for a kitty
Gonna look in every corner of the city
Till I'm weezin like a bus stop
Running up the stairs gonna meet ya on the roof top

Er staat je een lange, zinderende zomer te wachten. Je voelt het onder je huid. Dat vrije gevoel. Is het niet heerlijk? Om het begin van de zomer van 2009 te vieren is er knetterend verse editie van KitCatKlub zo goed als op stoom. Maak je klaar voor een van de meest dolle dwaze edities tot nu toe met een bende losgeslagen mafkezen en één opperakela: technoheld Joel Mull op zaterdag 4 juli. Dichtbij en in je gezicht!

Zo’n beetje tot september staat hij op festivals, strandfeesten en andere zomerse danswalhalla’s van Tokyo tot Ibiza en van Zagreb door naar Amsterdam voor KitCatKlub. Joel Mull is een grootheid en een synoniem voor Zweedse techno. Zijn producties op labels zoals Cocoon, Audiomatique en Harthouse worden enthousiast onthaald en gedraaid door jongens als Sasha, Loco Dice, Adam Beyer en Heiko Laux. Een eigen label staat bovenaan de agenda voor het komende jaar, maar eerst gaat hij de hele zomer dikke techno zagen op de vetste feesten. In de intiem vuige Home zal hij het zomerseizoen stevig inluiden met een heerlijk vunzig setje van maar liefst 3 uur. Mull wordt in de ronkende main room van club Home ondersteund door resident, host en tevens CliCK organisator Stefano Richetta. Deze beste man zet naast puike technofeesten en afters ook dijken van setjes neer en heeft de afgelopen tijd verschillende dj booths mogen delen door heel Nederland met jongens als Michel de Hey, Steve Rachmad, Remy en bijvoorbeeld Heiko Laux. Zijn sound is warm, eerlijk en recht voor je raap. Gewoon lekker die handjes in de lucht dus.

Op de knusse zolder van Home is de feestzaal van weleer heropend. Het echood er nog na van hele dikke nachten tot in de kleine uurtjes, zoals bijvoorbeeld Club Fritz en ook op KitCatKlub zelf. Een hele fijne ruimte, waar niemand het onberoerd bij een Spaatje blauw kan houden. Hier kan je lekker smerig hangen en onbekommert los gaan. Voor deze editie tekend KitCatKlub held en resident Wouter de Moor voor het geluid. Hij is dan al lekker opgewarmd door ongetwijfeld hard pompende sets op Costa del Soul festival en Sensation White. Op KitCatKlub doet hij waar hij goed in is: een onhoudbare explosie van energie de tent in blazen. Het illustere trio When Harry Met Sally plus Tess Is More komt deze nacht de zolderverdieping op geheel eigen wijze opleuken. Ze knallen de laatste tijd als een komeet door de stad en duiken zo’n beetje op alle feesten en partijen op die er toe doen. Onlangs bliezen ze het dak van het prestigieuze Red Bull project op de Amsterdamse Wallem, de Red Bull Rooms er volledig af. Hun geluid? Rockend, knotsgek, blij en concessieloos. Ideaal voor de feestzolder van Home. Beneden gaat ome Mull keihard hakken, daar boven wordt het intiem en feestvreugelijk springen. Wat wil je nog meer?

Of je nou bent warmgedraaid op het topfestival Costa del Soul, of van iets anders, of gewoon zin hebt in wederom een knalfuif van de bovendste hardhout plank, komende zaterdag 4 juli ben je aan het juiste adres in het hart van onze hoofdstad, KitCatKlub op de thuisbasis, club Home. Een knetterende editie met het Zweedse synomiem voor Techno beneden en een zooitje Amsterdamse synoniemen voor waardige gezelligheid en dappere muziek op zolder. Zet hem in je agenda. We zien je graag.

KitCatKlub, zaterdag 4 juli
Main room: Joel Mull (3 uur), Stefano Richetta
Play room (terug op zolder!): Wouter de Moor, When Harry Met Sally plus Tess Is More
Pre sale 12 / Door 15
www.exprezz.info & all Free Record Shops
Home, Wagenstraat 3, Amsterdam
www.clubhome.nl www.exprezz.info

Hoppatee! x
ben benieuwd hoe het hier is geweest, ben tegen half 2 binnen geweest toen waren de twee zalen dicht en was er bijna niemand te bekennen.....­strange?