Partyflock

Metz on Sunday Invites! · The Metzational White Edition

 

Metz on Sunday Invites!

· The Metzational White Edition Sitemetzevents.nl
Metz on Sunday Invites! (flyer)

Metz on Sunday Invites! (afbeelding)
georganiseerd door Metz SiteFootclub Site
-
Prinses Theater op de kaart Site binnen
Schiedamseweg 19
Rotterdam
Genre
house × 4
Minimumleeftijd?
Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
18
Bezoekers
Maximaal 650.
Kledingvoorschrift
White, White and White again!
Prijzen
Voorverkoop, VIP:€ 8,50
Deurverkoop:€ 10,-
Tickets
Waren verkrijgbaar via Easyticket, bij een aantal voorverkoopadressen.
Winactie (gesloten)
Je kon kansmaken op gastenlijst voor 2 personen.
Er deden 56 leden mee.
pagina laatst gewijzigd op
Stemresultaat: zeer goed
geweldig538%
zeer goed646%
goed215%
ok0
voldoende0
onvoldoende0
slecht0
zeer slecht0
waardeloos0
1 waardering
Funky Fresh Dressed
Super! Leuke mensen, fijne sfeer, intieme locatie en Roog was weer top!
Statistiekenx
43Partyflockbezoekers
42Partyflockgeïnteresseerd
44 / 55·mannen / vrouwen
31.9·gemiddelde leeftijd
31.6·leeftijd mediaan
56 @ 2 × 2·winactie
13·albumfoto's
9·opmerkingen
1·waardering
zeer goed·stemresultaat (13 stemmen)

9 opmerkingen

het feest dat altijd los gaat! Top sfeer en leuke mensen!Op 21 juni begint de Zomer en wat is er mooier om deze in je geheel nieuwe witte outfit te starten op The Metzational White Edition van Metz on Sunday Invites! Elke derde zondag van de maand staat al bijna 10 jaar lang het Prinses Theater in vuur en vlam. Metz zal Metz niet zijn om op deze avond het decor en de DJ booth weer totaal anders op te bouwen. Hoe? Kom. kijk, voel en beleef waarom Metz nog steeds het speciale gevoel oproept bij zijn bezoekers!

Op deze White Edition hebben we de volgende Dj’s achter de DJ booth staan:

Zal hij zijn witte outfit aan hebben en zal hij zijn witte bril ook dragen. DJ Roog, de onbetwiste nummer 1 onder de DJ’s gaat je deze avond meenemen op reis langs alle uithoeken van de house muziek. Zomerse klanken, trommels maar ook de kant die je van Roog niet zo vaak ziet zal hij tonen op Metz. Als resident (om de maand is hij te vinden op Metz) zorgt hij iedere keer weer dat de zaal volledig los gaat als hij het podium bestijgt en ook deze keer zijn de verwachtingen weer hooggespannen. De combinatie Roog & Metz staat garant voor een klasse avond waar je zeker bij wilt zijn!

Matt Styles, deze lange Utrechtenaar die inmiddels vaker in Rotterdam is te vinden dan in zijn woonplaats sluit perfect aan bij de muziek waar Metz bekend om staat. Zijn stijl is soulfull met vele vocals en extra beatz. Vaak in club Vie te vinden maar nu dus op het zo geliefde Metz podium. Mis hem niet want deze vaste mixer van KX radio het internet radio station van Rob Stenders weet wanneer hij de bloemetjes buiten moet zetten. Zal hij een witte broek hebben kunnen vinden??

Rolini, het lijkt wel of hij bezig is aan zijn tweede jeugd. Wat een sets heeft hij de afgelopen edities laten horen. Respect hebbende voor zijn collega DJ’s en dus de zaal klaarzetten voor het hoogtepunt van de avond is iets wat je aan hem kunt overlaten maar op deze White Edition sluit hij af en ook dat is volledig aan hem toevertrouwd. Mr Metz gaat de Witte Tornado door het prinses theater laten waaien, be prepared!

Eindelijk hebben we ze samen! MC Crown gaat deze avond tonen waarom hij is aangetrokken om het Hardsoul duo (Roog & Greg van Bueren) te versterken tijdens hun live sessies. MC Crown weet wat hij kan verwachten op Metz en dit zal dan ook zorgen voor een vocale uitbarsting die zijn weerga niet kent. Deze avond zet hij de Witte Kroon op zijn werk!

Bij binnenkomst zal onze doorbitch Golden Wonderboy checken of je daadwerkelijk geheel in het wit de poorten van het theater mag betreden waarna je onder het genot van het welkomstdrankje en de heerlijk hapjes tegen de sound aanloopt van onze Witte Roos Leblom!

Tevens zullende danseressen van The Just Better Dancers zorgen voor de extra entertainment!

Kaarten voor deze Metzational White Edition zullen na de Mei editie in de vooverkoop gaan bij Funkie House – Korte Hoogstraat – Rotterdam (www.funkiehouse.nl)
Zet ook alvast 20 September in jullie agenda! Want dan bestaat Metz on Sunday Invites! 10 jaar en dat gaat een groot spektakel worden wat je zeker niet mag missen! Meer nieuws volgt tijdens de zomermaanden!
laatste aanpassing
Dj FLASH
Artiest Flash
Nice Concept! Roog altijd heerlijk 2 uurtjes helemaal! (y)
ja 2 uurtjes Roog is best wel iets exclusiefs wat je niet vaak tegenkomt dus wederom genieten!
Nog nooit geweest, maar misschien moet ik hier maar eens gaan kijken.­
laatste aanpassing
Heb er zin in.­ ff lekker los op Roog en weer de gezellige mensen tegen komen.­
Mooie opmerking Mimi..de gezellige mensen tegenkomen..die zijn daar altijd ;)