Twstd Indoor Afterparty (flyer)
georganiseerd door TWSTd Site
-
Flexbar op de kaart binnen
Pazzanistraat 1
Amsterdam
Minimumleeftijd?
Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
18
Prijzen
Voorverkoop:€ 10,-
Deurverkoop:€ 12,-
Winactie (gesloten)
Je kon kansmaken op gastenlijst voor 2 personen.
Er deden 30 leden mee.
pagina laatst gewijzigd op
Stemresultaat: zeer goed
geweldig721%
zeer goed1442%
goed824%
ok13%
voldoende26%
onvoldoende13%
slecht0
zeer slecht0
waardeloos0
6 waarderingen
Hoge Toon
Eena laatste plaatje melon (L)
Vincenzo de Bull
helemaal los gegaan! Vet lekker muziek van Marek Hemmann en Melon en het geluid stond echt perfect afgesteld.­ Klap op de vuurpijl ! !
TwanG
TE VET
kuijper87
20 min de rij, 40 min binnen en toen toch maar melkweg gegaan
Gozerxxviii
Dikke after!
Pindaaa
heerlijk!:)
Statistiekenx
80Partyflockbezoekers
52Partyflockgeïnteresseerd
71 / 21·mannen / vrouwen
23.7·gemiddelde leeftijd
23.9·leeftijd mediaan
1·nieuwsbericht
30 @ 2 × 2·winactie
15·opmerkingen
6·waarderingen
zeer goed·stemresultaat (33 stemmen)
Nieuws
Genoeg crisis, tijd voor een goed feest dus. Twstd Qnsnght & Twstd Qnsdy 2009. Het gratis toegankelijke elektronische openluchtfestival. Op 29 en 30 april 2009 gaan we in hartje Amsterdam een immense dansvloer neerleggen in het park. Het Weteringplantsoen is het sfeervolle decor op woensdagnacht 29.04 van 19.00 tot 01.00 uur en op donderdag 30.04 van 12.00 tot 21.00 uur. Kom op tijd om teleurstelling te voorkomen, ook grote namen staan dit jaar vroeg geprogrammeerd. En: voor het eerst plakken we er dit jaar een officiële Twstd Indoor Afterparty Afterparty aan vast in Flexbar voor een paar stuivers entree. Omdat we willen feesten na al die berichten over rode cijfers en bonussen is dit onze bonus voor jullie. 2

15 opmerkingen

Zeker zeker, super veel zin lekker b2b met Vinnie!!!! :)
laatste aanpassing
Stefano Richetta!!!!!!
Cafe TWSTd
Werkzaam bij Twstd
Drie hoeraatjes! De nacht / De dag / De afterparty

­[img width=250 height=250]http://www.twstd.nl/art/TWSTD-QNSNGHT-2_1.jpg[/img]­[img width=250 height=250]http://www.twstd.nl/art/TWSTD-QNSDY-2_1.jpg[/img]­[img width=250 height=250]http://www.twstd.nl/art/TWSTD-QNSDY-AFPRTY-2_1.jpg[/img]

Genoeg crisis, tijd voor een goed feest dus. TWSTd QNSNGHT & TWSTd QNSDY 2009. Het gratis toegankelijke elektronische openluchtfestival. Op 29 en 30 april 2009 gaan we in hartje Amsterdam een immense dansvloer neerleggen in het park. Het Weteringplantsoen is het sfeervolle decor op woensdagnacht 29.04 van 19.00 tot 01.00 uur en op donderdag 30.04 van 12.00 tot 21.00 uur. Kom op tijd om teleurstelling te voorkomen, ook grote namen staan dit jaar vroeg geprogrammeerd. En: voor het eerst plakken we er dit jaar een officiële Indoor Afterparty aan vast in Flex Bar voor een paar stuivers entree. Omdat we willen feesten na al die berichten over rode cijfers en bonussen is dit onze bonus voor jullie.

We hebben alles op alles gezet een kwalitatief sterke line-up bijeen te krijgen. Naar vast recept worden nog niet alle namen vrij gegeven, maar we hebben een paar geweldige Mysteryguests uit het buitenland in aantocht. Dit jaar overtreffen we onszelf, daar zijn we van overtuigd. TWSTd is een broedplaats voor nieuw talent, en ook dit keer op TWSTd QNSNGHT & QNSDY proberen we vernieuwend te programmeren.

Internationale nieuwe gezichten zoals de Britse producer Ben Cullum verzorgen live optredens. Hij tourt de hele wereld over als bassist van The Egg maar is bij het grote publiek bekend door de formatie BCJC met broer Jamie Cullum, waarvoor hij diverse hits schreef en collaboreerde met Darren Emerson. We zijn erg blij met het optreden van Marek Hemmann (Du), een nieuwe ster van het gerenommeerde Freude Am Tanzen label.

Ook nieuw maar dan in Nederland: de vrouwelijke nr.1 DJ van Zuid-Oost Azië maakt op QNSDY haar debuut in Nederland. Door optredens in het stadion tijdens de WK Voetbal Finale 2006 in Duitsland, de Love Parade en SonneMondSterne is Nakadia in Berlijn gaan wonen voor de muziek. Nederland is nieuw terrein voor de goedlachse Thaise.

Vernieuwend bezig is ook onze nationale trots Steve Rachmad en innovator qua techniek achter de cdspelers Laidback Luke. En we zijn heel content met het fenomeen Bart Skils. In vele hoedanigheden actief, producer, organisator, maar bij ons als deejay gaat hij het spreekwoordelijke dak eraf draaien.

Nieuwelingen en verse jaarwinnaars van de Dommelsch TWSTd DJ Contest, Kevin Arnemann en het duo Teatro Kultka, worden voor het eerst na de finale in Melkweg gepresenteerd en mogen laten zien wat ze in huis hebben voor een groot publiek

Aanstormende talenten als Kabale und Liebe, Daniel Sanchez en Wouter de Moor die met produkties en labels internationale aandacht op Amsterdam vestigen zijn mede dankzij TWSTd op de kaart gekomen. Eenzelfde toekomst lijkt weggelegt voor TWSTd-resident Tim Wolff. Met zijn eerste release op zak staat hij al voor de tweede keer in één jaar op Awakenings.

Warme live sets op de nacht komen onder meer van Tom Trago. Deze man is door de VPRO en DJ Broadcast bedolven onder lovende kritieken na zijn recente debuutalbum release. David Labeij, doorgebroken met de internationale minimal-act Polder, is van de partij samen met nieuwe talenten als Olene Kadar (fervent aanhanger van de “less is more”-school) en duo Le Chien Perdu (de helft van Jason & the Argonauts) die op het eerste gehoor iets weg hebben van de “daft sounds” van Moloko.

De winnaar van de Vinylized producer contest 2008; Arjuna Schiks (Koneintje) speelt in zijn gewonnen timeslot. Aansluitend is de volwassen fidget house van The Routines.

Kortom, met deze acts verwachten we wederom een spektakel dit jaar. Hoewel iedere editie van QNSNGHT en QNSDY ieder jaar weer aan een zijden draad hangt door de houding van ambtenaren met paginalange vergunningvoorschriften, gaan we er dit jaar weer voor zorgen dat de vertrutting van onze stad een halt wordt toegeroepen. We willen een leuk feest en laten van onze Amsterdamse Koninginnedag geen openluchtmuseum maken. Let's get TWSTd!

www.twstd.nl
- Nacht: http://partyflock.nl/party/147029:TWSTd_QNSNGHT
- Dag: http://partyflock.nl/party/147030:Twstd_Qnsdy
- After: http://partyflock.nl/party/150676:Twstd_Indoor


­[img width=250 height=250]http://www.twstd.nl/art/TWSTd-banner-Nacht.jpg[/img]­[img width=250 height=250]http://www.twstd.nl/art/TWSTd-banner-Dag.jpg[/img]­[img width=250 height=250]http://www.twstd.nl/art/TWSTd-banner-After.jpg[/img]
Oei, Hemmann ook na Twisted, dit wordt dus ook een zekerheidje :)
laatste aanpassing
Live: Marek Hemmann is hieronder te zien op Fusion Festival 2008.

Marek Hemmann (DU) Remix voor Chapeau Claque


DJ: Melon
TWSTd QNSDY / DJ: Melon heeft sinds zo'n drie jaar geen tijd meer om zijn Together avond op de donderdag in TWSTd te hosten. Na zijn internationale doorbraak draait hij met grote regelmaat in clubs als Watergate, Berghain, Weekend, Fabric etc etc.

Verleden jaar op Rockit Open Air regende het zo hard dat het publiek in tenten ging schuilen. Behalve waar Melon en Dixon aan het werk waren want die wisten wel raad met de poncho party voor de TWSTd Stage. Uit de oude doos...

Ricardo Villalobos en Melon B2B op de TWSTd Stage op Rockit Open Air Festival 2007.


Sandrien was host van de TwistHer avonden samen met Esther Duijn in de eerste jaren van TWSTd (2009 = alweer het 6e jaar TWSTd DJ Café).
laatste aanpassing
sjongejonge, heb hier eigenlijk best veel zin in, even lekker uithijgen na kdag..­
Marek hemmann afgelopen weekend ook gezien/gehoord...pfff(L)

kan nu al niet wachten,
gaat soisow los!