Partyflock
 

Holy Beats

· The final edition
flyer Holy Beats
georganiseerd door
-
Catacomb Studio (binnen) op de kaart
Nieuwzijds Voorburgwal 161
Amsterdam

Tickets & prijzen Holy Beats

Voorverkoop:€ 12,50
Deurverkoop:€ 15,-
Minimumleeftijd?Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
18
Stemresultaat: zeer goed
geweldig5536%
zeer goed5234%
goed2919%
ok64%
voldoende53%
onvoldoende11%
slecht21%
zeer slecht0
waardeloos21%

48 waarderingen

.:Sylvia:.
Non Stop Entertainment :respect:
Eline Lien
Ik vond het geweldig! ...............zo goed Marijn ;)?!
daanmallorca
Was een zeer vet feessie allleen moes eerder ramme worden:D
Ramonskie
WOOHOO wat een feest echt een topper top georganiseert::D en een heerlijk sfeertje. komt er niet nog stiekum nog eentje :P
BUKKEN!!!
Partyrico
meesterlijk!!!
Mmelis
Bedankt Non Stop en de dj's voor deze geweldige avond met vette tracks!!
*funny*
Ik vond het weer geweldig! Lekkere setjes.­ Allemaal gezellige mensen, die daar wel thuishoorden!!! Iedereen is welkom!
Angel Of Hell
DANO!!! :respect::D
[VIN]
En dat was dan de laatste keer :(:( het was weer top, alleen wat teveel hitjes, maar dat sfeertje was weer o zo lekker :D:D :respect: voor de organisatie en de leuke mensen!!
waus in je aus
super feest alleen jammer dat me jas is gestolen op het einde
1.6.3.1.
raar feest, wel goeie sfeer :) en veel bekende weer gezien
hoeisiedan?
Was echt een leuk feessie, heb nme goe vermaakt!
pieter­tje198­2
was zeker super relaxed feestje ouwe
:jaja:­BRT:ja­ja::\:­|
Bizare locatie , De hardcore leuke sfeer(Y) v.h.v.b.
Mr. Loki
Was zeer gezellig leuke locatie :D
EXITUS
nja was wel een leuk feestje op zich alleen zet focking afzuigers met die kut rook
!*­! *­SuuS*­ !*­!
Was zeker top!! :respect: Leuke bewaker ook ;)
jim_mokum
helemaal lijp ouwe!!
M.D.H.
aan al het goede komt een einde, maar dit was godsgruwelijk!!! wat een feest, wat een sfeer! SUPER!!
[NL]Terror
Kvond het echt wel bruut feesie :D
Ruben!
top feest! geweldige lokatie, sfeer en leuke mensen ontmoet :D en de muziek was natuurlijk ook dik in orde :)
(Y) prima feestje
Amsterdams Goud
vette locatie ouwe alleen waar was de sfeer vond het een beetje dooie boel veel mensen die daar niet thuis hoorde
Lady Vienna
was weer helemaal te gek!!! :respect:
Sint Jan
TOPFEEST, jammer dat het de laatste was!
023-wendy
top!!
Zen Master D [Tec-9]
Was echt leip iedereen was relaxed goeie sfeer lekkere ouwe stijle :D TOPPIE
**NYX**
Was super(Y) !!! Dik :respect: voor de organisatie en djs
-oscar->
vet feesje jammer dat het de laatse editie was
Dj Skuffa
zeer gezellig! heb me kapot gelachen :D
The Rooster
Steengoed feest, en gezellig. Goed ze dit keer al vroeg met hardcore kwamen(Y).
skippy on vodka
DANO :respect: , Bountyhunter jammer van die paar nieuwe plaatjes tussendoor. Jammer dat dit de laatste editie was. En wat betreft de warmte, niet ZEUREN maar HAKKEN
Leonie*
echt een super feesie alleen jammer van die hitte :lol:
mokums gabbertje
wat ik dr van mee gemaakt heb, was top! moest helaas al na 45 min. weg:( wij werden er nog wel ingelaten, bedankt daarvoor!:)
Tommie van de ouwe school
Wat een superfeest :respect: Jammer dat het alweer de laatste keer was :(
Enemigo Del Estado
Sfeer(Y) Muziek(Y) Locatie(Y) Alleen veeeeeelste heet!! Maar wat een Gruwelijk feessie zeg, heerlijke Sfeer!
Say it simple, straight &­ with a smile:D
FUCKING GEZELLIG!!!8)
tossie en pils
was weer een top feest jammer dat het de laatste is
Flexy
Vette shit!
Rave_Steef
Ik kon er niet inkomen :( :(
Darkcore TerroRik
Gekkehuis! Ik had veel van dit feest verwacht maar dit sloeg echt alles! :respect:
Miss lady bitch...­
Wat een feest :respect:
Mickdegekste
Was vet!!!
*Vanes*
Super avondje gehad de 1e keer en gelijk de laatste :( helaas...Dikke PLUS voor de 2 barmanne die niemand lang lieten w8en... Petje af..(Y).Petje op voor de garderobe(N)
D-Fuzion
was gezellig :) als een kogel door de kerk
Bob*5H
-I- Een Kerkdienst om nooit meer te vergeten...­ Dank U wel -I-
Laut.J
Super vet feestje! Heerlijk gedraaid! Minpunt: niet normaal warm!!

Line-up & Timetable Holy Beats

22:00 - 23:00: 
23:00 - 00:00:  hardstyle
00:00 - 01:15: 
01:15 - 02:30:  België hardcore, hardstyle
02:30 - 03:30: 
03:30 - 04:30:  hardcore
Nieuws
Helaas komt aan al het goede een eind, de Catacomb Studio gaat dicht! De eigenaar van de kerk besloot dat het maar eens afgelopen moest zijn met de heiligschennis. 12
Holy Beats
22 juli 2008
Zaterdag 4 oktober wordt een gedenkwaardig moment voor de underground oldschool scene in Amsterdam. Letterlijk onder de grond in de catacomben onder de Posthoorn kerk wordt hier voor de laatste keer een oldschool feest georganiseerd. In deze zeer bijzondere locatie vonden door de jaren heen sporadisch hardcore en oldschool feesten plaats. Iedereen die het voorrecht heeft gehad één van deze feestjes te hebben meegemaakt, kan precies vertellen hoe bijzonder deze locatie is. 5
Forum
ForumonderwerpForum#Tijd
Holy Beats, The final edition f:hard25

93 opmerkingen

HOLY BEATS - THE FINAL EDITION

Zaterdag 4 oktober wordt een gedenkwaardig moment voor de underground oldschool scene in Amsterdam. Letterlijk onder de grond in de catacomben onder de Posthoorn kerk wordt hier voor de laatste keer een oldschool feest georganiseerd. In deze zeer bijzondere locatie vonden door de jaren heen sporadisch hardcore en oldschool feesten plaats. Iedereen die het voorrecht heeft gehad één van deze feestjes te hebben meegemaakt, kan precies vertellen hoe bijzonder deze locatie is.

De locatie was sceptisch naar dit soort feesten, maar na de zeer geslaagde eerste editie van Holy Beats stonden de deuren wagenwijd open voor het gezellige publiek dat dit concept trok. Helaas zal de Catacomb Studio na oktober haar deuren sluiten. Voor Non Stop Entertainment reden om nog één keer alles uit de kast te trekken en met Holy Beats een waardige afsluiting verzorgen van één van de meest bijzondere locaties uit de Nederlandse house geschiedenis….

De organisatie heeft kosten nog moeite gespaard om van deze laatste editie een feest te maken om nooit te vergeten. De line-up is hier een goed voorbeeld van:

Dano
Samen met Buzz Fuzz was Dano aanwezig als één van de vier dj’s die als het Dreamteam op de allereerste Thunderdome draaiden. Hij heeft sindsdien de hele wereld afgereisd om overal zijn betekenis van oldschool en hardcore te verspreiden. Op zijn cv staan alle mogelijke grote feesten als; Mysteryland, Hellraiser, Multigroove, Masters of Hardcore, Thunderdome, Digital Overdose, Dominator, Mindcontroller en Hellbound.

Buzz Fuzz
Net als Dano één van de vier dj’s die samen als het Dreamteam op de allereerste Thunderdome draaiden. Ook was Buzz Fuzz aanwezig als dj van de eerste feesten van Multigroove. Zijn naam is dan ook sinds 1991 al niet meer weg te denken uit de hardcore en oldschool scene. Naast de immense lijst aan feesten waar Buzz Fuzz gedraaid heeft, zijn ook zijn producties niet te vergeten. Met onder andere producties op de labels; BZRK Records, Hellbound Records, ID&T, Masters of Hardcore en Mokum Records. Deze levende legende was dan ook een must om aanwezig te zijn bij deze laatste editie van Holy Beats.  

Bountyhunter
Op veler verzoek komt Bountyhunter weer over vanuit België. Hij was één van de smaakmakers van de vorige editie van Holy Beats. Niet zo gek als je bedenkt dat deze man al sinds het begin van de jaren ’90 meedraait en alle grote feesten van achter de draaitafels heeft meegemaakt. Maar ook nu draait hij nog op volle toeren mee. Zo stond hij de afgelopen tijd op feesten als; Ground Zero, Dance Valley, Ghosttown en Multigroove.
 
Jeroen Flamman
Deze man kan gezien worden als één van de pioniers van de house en oldschool scene, in de tijd van de illegale feesten toen house nog echt underground was. Met de act Fierce Ruling Diva stond hij op alle kleine en grote house feesten. Jeroen Flamman stond aan het roer toen de house Nederland veroverde. In het gabbertijdperk was Jeroen vooral bekend met zijn Party Animals en het duo Flamman en Abraxas. In die tijd vertegenwoordigden zij de vrolijke kant van hardcore met hun happy hardcore hits Good 2 Go, Have you ever been Mellow en Used & Abused. Verwacht op Holy Beats een lekkere oldschool/rave mix met een heerlijk vrolijk tintje.  

BMC
Deze dj heeft op de vorige edities van Holy Beats niet alleen met zijn draaikunsten het publiek weten te vermaken. De eerste keer mochten we hem verwelkomen in een monnikenpak terwijl hij de vorige editie als priester begeleid door twee sexy nonnetjes stond te draaien. We zijn benieuwd waarmee deze man naast zijn draaikunsten nu weer op de proppen komt.

Spastic-T
Misschien de onbekende naam van de line-up, heeft natuurlijk niet zo’n imposante lijst aan dj-optredens zoals bijvoorbeeld Dano of Buzz Fuzz. Spastic-T is met zijn 27 jaar dan ook de jongste dj uit de line-up, iets wat je als je naar zijn platencollectie kijkt echter niet zou zeggen. Deze dj heeft zijn liefde voor oldschool en early rave nooit onder stoelen of banken gestoken. Hij hoeft met zijn platencollectie dan ook niet onder te doen voor een andere dj uit deze line-up, en laten zijn mixing skills nou ook niet zijn zwakste punt zijn…

Naast de line-up zal Non Stop Entertainment ook op het gebied van aankleding en decoratie weer alles uit de kast trekken om van deze laatste editie een feest te maken waar je nog lang van zal nagenieten. Deze nacht moet een nacht worden om nooit te vergeten. Natuurlijk zal de inmiddels beruchte banner met de 10 geboden van de house ook weer aanwezig zijn. Deze 10 geboden zijn de richtlijnen voor de religie van de house. Aanhangers van deze religie gebruiken deze richtlijnen als leidraad in hun leven als houser;
­
Holy Beats vindt plaats op zaterdag 4 oktober van 22.00-04.30 in de Catacomb Studio Amsterdam. Zorg wel dat je er op tijd bent want na 24.00 uur mogen er op last van de locatie geen nieuwe bezoekers worden toegelaten. De Catacomb Studio is zowel met de auto als met openbaar vervoer goed te bereiken. In de omgeving van de Catacomb Studio zijn voldoende parkeergelegenheden en de locatie ligt op slechts enkele minuten lopen vanaf het Centraal Station. Tickets kosten €12,50 in de voorverkoop (incl. fee en verzendkosten) en €15 aan de deur. De minimum leeftijd voor Holy Beats is 18 jaar. Voor meer info en het bestellen van tickets ga je naar www.holybeats.nl

Holy Beats, sharing the religion of house music…
laatste aanpassing
strompel,strompel, strompel, strompel...­

Vergeef me want ik mompel..­

Als dit nu nog niet genoeg zeeegt,

Denk ik dat je gewoon maar een kaart moet kopen.­
vette shit ouwe

hier gaan we zeker naar toe maar vind het jammer

dat dat dit de laatste keer is op deze lokatie

hoop wel dat het feest ergens anders doorgaat
laatste aanpassing
Ik ben er uiteraard ook weer bij:jaja: Laatste Holy Beats:( in deze locatie, heel erg jammer want dit was de vetste kleine locatie voor een klein vet feessie:D
laatste aanpassing
TOP TOP TOP!!
Het is weer tijd voor de catacomben!!!!!! :cheer:
laatste aanpassing
zeker zeer jammer ja, maar dat neemt niet weg dat het de laatste editie
is van dit superconcept met superlocatie :respect: en dat het een geweldige avond
gaat worden uiteraard :jaja:

marijn ea, alvast bedankt voor wat je hebt neergezet en ik weet zeker dat wij maar dat jij er nog lang niet klaar mee bent duss... :cheer:

iig nog 1x klappereng ing die kerk (y)
als jullie je nou eens zouden gedragen op zo`n feestje kwam er mischien nog een editie
 
Aye aye Marijn I see all is going great with the parties I wish I could come over but these days I just do not have the cash available :( I miss partying with you all so much it drives me crazy sometimes, hopefully money will get better soon and then I can party Dutch style again B)
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 1 augustus 2008 om 18:33:
Aye aye Marijn I see all is going great with the parties I wish I could come over but these days I just do not have the cash available I miss partying with you all so much it drives me crazy sometimes, hopefully money will get better soon and then I can party Dutch style again

:jaja: You'd Better!!!(Y)
dit mag ik niet missen... hier gaan we bij zijn natuurlijk :lol:
laatste keer :(:(

ben vorige 2 edities van de partij geweest en deze ga ik natuurlijk ook niet missen! wat een gezellige feessies waren dat vorige keren..
Uitspraak van in-de-wArLe :s op dinsdag 22 juli 2008 om 19:42:
marijn ea, alvast bedankt voor wat je hebt neergezet en ik weet zeker dat wij maar dat jij er nog lang niet klaar mee bent duss...­

iig nog 1x klappereng ing die kerk

sluit ik me bij aan en doe met je mee pik :D :bounce:
lijpe shit dit wordt hem wel!!!!
hahah we gaan lekker van god los
 
heb dr zin in !
Catacomb is gewoon een vette lokatie! :honger:
 
DIT IS KUT !!!!!!!!! ik hoor dat de catacomb een vette locatie is en ik wil een feest mee maken met dano en buzzfuzz moet je GVD 18+ zijn :'(
Uitspraak van verwijderd op woensdag 20 augustus 2008 om 18:31:
DIT IS KUT !!!!!!!!! ik hoor dat de catacomb een vette locatie is en ik wil een feest mee maken met dano en buzzfuzz moet je GVD 18+­ zij

Gewoon gaan!!:D Kaartje kost geen flikker, ik zou et risico zeker nemen!
Uitspraak van verwijderd op woensdag 20 augustus 2008 om 18:31:
DIT IS KUT !!!!!!!!! ik hoor dat de catacomb een vette locatie is en ik wil een feest mee maken met dano en buzzfuzz moet je GVD 18+ zijn :'(

gewoon een idee lenen van iemand die wel 18+ is als er maar een minimale vergelijking is verzin je er een mooi verhaal bij de de beveiling doet 99% zeker niet moeilijk :P mij ook al paar keer gelukt :D
3DJL
Werkzaam bij OH-Events
Artiest 3DJL
ik kan helaas niet, heb een nieuwe boeking en die is op dezelfde dag:S

suc6
Aan BMC;­ Ar, geef even een belletje heb je nummer niet meer.­
Ben benieuwd wat je voor deze editie hebt verzonnen.­
Kunnen we gelijk even afspreken voor 4 okt.­ X
Uitspraak van sjoerd82 op dinsdag 29 juli 2008 om 20:59:
als jullie je nou eens zouden gedragen op zo`n feestje kwam er mischien nog een editie

Als jij dan even oplet waar t podium ophoud en er gewoon van afstapt..
Uitspraak van The Rooster op dinsdag 2 september 2008 om 19:29:
als jullie je nou eens zouden gedragen op zo`n feestje kwam er mischien nog een editie

Als jij dan even oplet waar t podium ophoud en er gewoon van afstapt..­

echt he..

de eerste 2 edities waren top, vooral de eerste editie hing gewoon een sfeer die met geen pen te beschrijven is, denk dat ik nog nog zo'n leuk & gezellig klein feessie heb meegemaakt als dat qua sfeer en locatie...

als het daarbij weer in de buurt komt: :respect:

en ik zal zeker me steentje bijdragen! :cheer:
hoe is deze locatie?
Uitspraak van TMDJ op donderdag 4 september 2008 om 17:51:
hoe is deze locatie?

Leuk! Een ondergronds kerkenstelsel :[ Niet groot maar wel vet!

Ich bin dabei ;P
Uitspraak van RHEEZA op vrijdag 5 september 2008 om 08:43:
Leuk! Een ondergronds kerkenstelsel Niet groot maar wel vet!

De leukste locatie van Nederland!
Zwanenburg is present jwt
veel bekenden weer hier, leuk leuk :)
 
:woop: helemaal los
Uitspraak van Say it simple, straight & with a smile:D op vrijdag 12 september 2008 om 09:03:
Maar eerst nog even Intoxicated..­

Uitspraak van Enemigo Del Estado op vrijdag 12 september 2008 om 13:59:
Ook dat nog Heerlijk toch!

:D mooie weekendjes in t verschiet dus :D

dit weekend maar gewoon simpelweg 3 dagen volgieten :bier: (moet ook gebeuren) maar met me hoofd zit ik al n weekie verder, tering wat heb ik daar veel zin in zeg... maar Holy Beats kijken we evengoed weer naar uit :D
Uitspraak van verwijderd op woensdag 20 augustus 2008 om 18:31:
DIT IS KUT !!!!!!!!! ik hoor dat de catacomb een vette locatie is en ik wil een feest mee maken met dano en buzzfuzz moet je GVD 18+ zijn :'(

eeej konijntje heb je geen huiswerk te doen he???
intoxicated, mindcontroller, holy beats, multigroove :)
kaartjes zijn onder weg wordt er gezellig
bedankt voor een plekje op de gastenlijst :D

zaterdag maar eens lekker los daar
lijkt me ook wel erg leuk .. leuke locatie en je mag binnne roke en blowe tog :P? klinkt ook wel Beterrrr
Kutfeest ;P
laatste aanpassing
Uitspraak van Fuck The System op dinsdag 30 september 2008 om 11:21:
leuke locatie en je mag binnne roke en blowe tog

:yes:
aiaiai !! moet ik weeer zo opletten dat ik me harses niet stoot 8)
Steef gewoon helmpie op haha doe ik ook :D

heb er echt super veel zin in
zit de daagjes al weer af te tellen :D
Uitspraak van Rave_Steef op dinsdag 30 september 2008 om 11:43:
aiaiai !! moet ik weeer zo opletten dat ik me harses niet stoot

Is me zelf niet overkomen maar ik heb aardig wat dronken lorries wel hun kop zien stoten idd:P Heb et jou niet zien gebeuren Steef!:lol:
Ja het is wel laag, maar dat geeft de locatie zijn sfeer!

Heb er zin in!!!! :bounce:
Uitspraak van Rave_Steef op dinsdag 30 september 2008 om 11:43:
aiaiai !! moet ik weeer zo opletten dat ik me harses niet stoot

en zo lang ben je nog niet eens gap ;)


Uitspraak van *funny* op dinsdag 30 september 2008 om 18:49:
Ja het is wel laag, maar dat geeft de locatie zijn sfeer!

:jaja:


Uitspraak van Ramonskie op dinsdag 30 september 2008 om 13:30:
zit de daagjes al weer af te tellen

anders ik wel !! fokking veel zin in!! weer ff me steentje bijdragen aan het gezellige sfeertje en het ouwerwetse hakwerk haha :bounce:

zin in!
Uitspraak van [VIN] op woensdag 1 oktober 2008 om 18:12:
anders ik wel !! fokking veel zin in!! weer ff me steentje bijdragen aan het gezellige sfeertje en het ouwerwetse hakwerk haha

zin in!

zeker ouwe heb er echt zin in
Uitspraak van [VIN] op woensdag 3 september 2008 om 17:05:
en ik zal zeker me steentje bijdragen!

Jullie verhalen klinken goed dus ga ik die laatste kans maar grijpen denk ik zaterdag en ook dat steentje proberen bij te dragen!
Uitspraak van [VIN] op woensdag 1 oktober 2008 om 18:12:
weer ff me steentje bijdragen aan het gezellige sfeertje en het ouwerwetse hakwerk haha

Anders ik wel Vin..:D
Ff lekker door die toko heen stuiteren!:D
:bounce: :bounce: :bounce:
Zijn er zeker weer bij!

denk met mannetje of...­genoeg...­vanuit onze bruine kroeg de Herberg naar onze mooiste locatie ever! de Catacomb studio!!!
Voor iedereen die nog geen kaartje heeft, er zijn nog voldoende kaarten te krijgen aan de deur.­ Zorg alleen wel dat je er voor 24.­00 uur bent want dan moeten we de deuren sluiten.­

Check voor de route www.holybeats.nl. Het adres van de locatie is Haarlemmerstraat 124C onder de Posthoornkerk. Mensen die met het OV komen kunnen www.9292ov.nl checken, denk ook aan de mogelijkheid van nachtbussen die vanaf verschillende plekken in Amsterdam rijden.
Klik hier voor een overzicht van nachtbussen.


­

­
laatste aanpassing
Uitspraak van Say it simple, straight & with a smile:D op donderdag 2 oktober 2008 om 13:19:
Anders ik wel Vin..­
Ff lekker door die toko heen stuiteren!

komt helemaal goed :D :woop:


Uitspraak van Eric (6) op donderdag 2 oktober 2008 om 14:40:
Zijn er zeker weer bij!

denk met mannetje of...­genoeg...­vanuit onze bruine kroeg de Herberg naar onze mooiste locatie ever! de Catacomb studio!!!

precies, ik zeg lekker vroeg afspreken in de herberg, uurtje of kwart over 8 / half 9 ofzo en kwart over 9 die kant op lekker vroeg.. zo min mogelijk missen!! :bounce: ben nu nog best verkouwe maar dat hak ik er morge wel uit dan :P gewoon doorgaaaaaaan :bounce:
Wat kunnen we verwachten ? Gelijk beuken of wordt er eerst classics gedraaid en dan opgevoerd naar hakke ?
mooie line up :-P
maar voor het mooie stoppen ze net een uurtje te vroeg.
denk niet aanwezig.
Uitspraak van Smeugie op vrijdag 3 oktober 2008 om 18:08:
Wat kunnen we verwachten ?

Ik hoop net als vorig jaar:D:D:D

Geweldig, lekkere classics en later lekker hakken!!!
Uitspraak van sportfriek op vrijdag 3 oktober 2008 om 18:31:
denk niet aanwezig.­

ik wel :P lekker hakken in hartje Amsterdam :bounce:
Uitspraak van sportfriek op vrijdag 3 oktober 2008 om 18:31:
maar voor het mooie stoppen ze net een uurtje te vroeg.­

Voor sommige mensen is het ook nooit goed.
Altijd wel wat te zeiken, maar prima dat die niet komen.
We willen namelijk alleen maar gezellige mensen op Holy Beats!
 
Het is dat ik niet kan, anders was ik zeker gekomen! Have fun :bounce:
laatste aanpassing
Ik wist dat de sfeer goed zou zijn, maar dit sloeg alles:D Wat een heerlijk feest!:jaja: Alleen jammer van de hitte en de garderobe op het eind. De enige 2 minpuntjes..... Maar voor de rest was het GODSgruwelijk:D

Zit nu brak te wezen, maar dat heb ik er wel voor over!:D
paar keer echt flink me kop gestoten daar :lol:
Heeft er iemand heel toevallig een portomonnee gevonden?
Zoja laat het even weten...­
Het eerste uur volledig gegrepen door claustrofobische gekkigheid in het doolhof van kerkers, maar na een slokje heilig water werd het zeer zekers GODSgruwelijk en ben blij dat ik deze laatste kans heb gegrepen!
 
Was zeker een heerlijk feessie :D
Leuke locatie, goeie sfeer en zeker goed gedraaid.
Jammer dat het de laatste keer is.
Uitspraak van Enemigo Del Estado op zondag 5 oktober 2008 om 12:49:
Ik wist dat de sfeer goed zou zijn, maar dit sloeg alles Wat een heerlijk feest! Alleen jammer van de hitte en de garderobe op het eind.­ De enige 2 minpuntjes.....­ Maar voor de rest was het GODSgruwelijk

Zit nu brak te wezen, maar dat heb ik er wel voor over!

weinig aan toe te voetgen, behalve dat ik het echt kut vind dat t de laatste keer was!! die locatie en wederom de sfeer blijven ongeevenaard :D:D zeer gezellig feessie weer, hele nacht met een glimlach rondgelopen!!

:respect:
Uitspraak van *funny* op zaterdag 4 oktober 2008 om 15:41:
We willen namelijk alleen maar gezellige mensen op Holy Beats!

dus ik ben niet gezellig ?
Feestje stopt gewoon veel te vroeg
beetje feest duurt tot 07:00 uur
dus er mag nog wel 3 uurtjes aangeplakt worden anders heb je een half feestje ;-)
Uitspraak van sportfriek op maandag 6 oktober 2008 om 18:18:
Feestje stopt gewoon veel te vroeg
beetje feest duurt tot 07:00 uur
dus er mag nog wel 3 uurtjes aangeplakt worden anders heb je een half feestje

Dit vind ik dus gezeur. Ik zie van jou heel vaak negatieve reacties staan. Iemand die altijd zeurt vind ik niet gezellig!

Holy beats is een superfeest, op een geweldige locatie en dat het dan wat vroeger afgelopen is moet je maar voor lief nemen.
Uitspraak van *funny* op maandag 6 oktober 2008 om 19:30:
Dit vind ik dus gezeur.­ Ik zie van jou heel vaak negatieve reacties staan.­ Iemand die altijd zeurt vind ik niet gezellig!

Holy beats is een superfeest, op een geweldige locatie en dat het dan wat vroeger afgelopen is moet je maar voor lief nemen

Helemaal mee eens gast.
Dit was echt een top feest. heb me kostelijk vermaakt daarzo.
WOOHOO :D dance dance dance :D
het was een toppertje hoor mensen

maaru komt er echt niet stiekum nog 1tje
mis het nu al :D
Uitspraak van Ramonskie op donderdag 9 oktober 2008 om 10:36:
maaru komt er echt niet stiekum nog 1tje

Zeg nooit nooit...