Partyflock
 

WOO HAH

afbeelding WOO HAH
concept
Concept van .
Concept van .
SiteSite woohahfestival.com
E-mailinfo@woohahfestival.com
AdresTilburg
Nederland
Aanwezigheidfacebookpageinstagram
Genres
hip hop

Informatie

WOO HAH! is een gloednieuw, ambitieus en internationaal hiphop-festival georganiseerd door 013 Poppodium en Mojo Concerts.

Hiphop is een genre dat constant in beweging is. Zeker in Nederland, waar we trots mogen zijn op onze talentvolle mc's en producers. Die creativiteit, ontwikkeling en muzikale spanning verdienen een eigen festival: WOO HAH! Want een groot en spannend evenement waar zowel grote nationale als internationale artiesten staan, dat was er nog niet. Op WOO HAH! gaat beleving hand in hand met die hiphop-lifestyle en toekomstige klassieke acts.
live optreden
Rey Tranquilo
live optreden
Gotu Jim
live optreden
Yung Nnelg
live optreden
Sor
live optreden
Josbros
live optreden
Mula B
live optreden
$keer&Boo$
live optreden
Rarri Jackson
Nieuws
Vanwege de aanhoudende onzekerheid omtrent de geldende coronamaatregelen in juli zal WOO HAH! festival 2021 niet doorgaan. Ticketkopers ontvangen op korte termijn de ticketgelden (incl. servicekosten) terug op hun rekening. Volgend jaar keert het toonaangevende festival terug met een nieuwe editie op 8, 9 en 10 juli 2022.
In de strijd tegen de COVID-19 pandemie heeft de Nederlandse overheid een verbod op grootschalige evenementen tot 1 september afgekondigd. Als gevolg hiervan zal de zomer van 2020 een zomer zonder WOO HAH! zijn. In 2021 keert het internationaal toonaangevende festival terug op 9-10-11 juli.
Ook DaniLeigh, NAV, Slowthai, Young M.A, Shoreline Mafia, Frenna, Lijpe, ADF Samski en meer bevestigd voor het weekend van 10, 11 en 12 juli
WOO HAH! is genomineerd in de categorie 'Best Medium Sized Festival' tijdens de European Festival Awards. Het festival maakt kans in de prijzen te vallen voor de 6de editie van het festival dat plaatsvond op evenemententerrein Beekse Bergen, Hilvarenbeek (regio Tilburg). De award wordt uitgereikt op woensdag 15 januari tijdens Eurosonic Noorderslag in Groningen.
Met nog een maand te gaan maakt de organisatie van WOO HAH! vandaag enkele updates over het programma bekend. ScHoolboy Q is aangekondigd als de vervanger van Kodak Black. Er zijn twee nieuwe toevoegingen aan de line-up: Skepta en M Huncho. Tenslotte zal Pusha-T zijn show op vrijdag in plaats van zondag geven. Het totaal aantal acts komt hiermee op 64 te staan. Van vrijdag 12 t/m zondag 14 juli 2019 zullen de live-acts te zien zijn bij Beekse Bergen, waar bezoekers ook kunnen overnachten. Naast de shows is er nog veel meer te beleven op het terrein. Binnenkort wordt er meer info over het randprogramma bekend gemaakt en zal de timetable worden gedeeld. De laatste weekendtickets exclusief camping en dagtickets zijn verkrijgbaar via: woohahfestival.com.
De organisatie van WOO HAH! doet vandaag nog een schepje bovenop de line-up met de bekendmaking van 18 nieuwe live-acts: Stormzy, Trippie Redd, Flatbush Zombies, Kodak Black, JID, London On Da Track, $hirak & Friends, Hef, Jarreau Vandal, Joey Purp, JPEGMAFIA, Kojaque, Rico Nasty, Saba, Saweetie, Saint JHN en They. Eerder werden o.a. Travis Scott, Lil Uzi Vert, Pusha-T, Brockhampton en Rae Sremmurd al aangekondigd. Hiermee zijn alle headliners van WOO HAH! bekend gemaakt en doet het haar status als één van de grootste Europese hiphopfestivals eer aan. Het festival vindt plaats van vrijdag 12 t/m zondag 14 juli 2019 bij Beekse Bergen. In totaal zullen er meer dan 60 artiesten te zien zijn op dit bijzondere evenemententerrein waar weekendbezoekers kunnen overnachten op de camping of in luxe bungalows. Nieuw dit jaar is Camp WOO HAH!, een apart kampeergebied met verschillende luxe tenten en een lounge area.
WOO HAH! doet haar status als één van de grootste Europese hiphopfestivals eer aan met een nieuwe aankondiging live-acts. Vandaag voegt de organisatie 15 nieuwe namen toe aan de line-up: Lil Uzi Vert, Pusha-T, Aminé, Bizzey, Comethazine, Jay Rock, Rich The Kid, DJ Maximum, Esko & Friends, Jiri11, Eenhoorn Joost, Snelle, The Gaslamp Killer, Tokimonsta en YBN Cordae.Eerder werden o.a. Travis Scott, Brockhampton, Rae Sremmurd, Skepta, $uicideboy$, Gunna en Sheck Wes al aangekondigd. Hiermee komt het totaal aantal aangekondigde acts op 31 te staan. In totaal zullen er meer dan 60 artiesten te zien zijn bij Beekse Bergen, een bijzonder evenemententerrein waar weekendbezoekers kunnen overnachten op de camping of in luxe bungalows. WOO HAH! vindt plaats van vrijdag 12 t/m zondag 14 juli 2019. Tickets voor luxe accommodaties waren binnen 24 uur uitverkocht.
WOO HAH! Festival
10 december 2018
Travis Scott, Brockhampton, Rae Sremmurd, Skepta en meer bevestigd voor WOO HAH! 2019 Na een uitverkochte editie afgelopen zomer pakt het 3-daagse festival de komende editie nóg groter uit.
Met een nieuwe locatie, een extra festivaldag en een aangrenzend bungalowpark pakt WOO HAH! dit jaar groter uit dan ooit.
WOO HAH! pakt dit jaar groter uit dan ooit. Het evenemententerrein van Beekse Bergen zal een weekend lang gelden als de ultieme hiphop getaway.