Partyflock
 

Volt Events

afbeelding Volt Events
organisator
E-mailvoltevenementen@gmail.com
AdresTerneuzen
Nederland
Aanwezigheidfacebookpage

Uitgaansagenda Volt Events

Laatste feest was op maandag 1 januari 2018: VOLT NYE, PIT, Terneuzen
Statistieken
9·feesten
9·in het verleden
6·nieuwsberichten
2·winacties
20·bezoekers
10·unieke bezoekers
2Partyflockfans
578Facebooklikes
geenstemresultaat (3 stemmen)
Nieuws
De afgelopen jaren is Drum & Bass een beweging geworden in Zeeland. Wat begon als een kleine groep liefhebbers is uitgegroeid tot een heuse scène.
De Volt-crew strijkt weer neer in De PIT om feestelijk het nieuwe jaar in te luiden. Hiervoor hebben ze de beste Zeeuwse DJ's uitgenodigd en als headliner niemand minder dan het enorm succesvolle collectief banganagangbangers.
De jongens van Volt Events hebben de smaak goed te pakken en halen weer een groot drum&bass label naar Terneuzen. Met verschillende internationale DJ's, maar zoals altijd ook lokale talenten. Helaas zijn de artiesten nog geheim, maar deze worden binnenkort bekend gemaakt!
Volt gaat nóg groter. Volt haalt voor de komende editie het bekende Vlaamse label Radar Records naar hun home base De PIT. De line-up bestaat uit Murdock, T & Sugah, NCT, Doctrine, Oorgasme, E-dict, SkaffaRaffa en DJ-contest winnaar Tiydel. Grote namen in de DNB wereld, voor maar €10,-per kaartje in de voorverkoop. Iedereen is welkom vanaf 21:00 uur en gaat naar schatting tot 04:00 uur door.
VOLT gaat nóg groter. Volt haalt voor de komende editie het bekende Vlaamse label Radar Records naar hun home base De PIT. De line-up bestaat uit Murdock, T & Sugah, NCT, Doctrine, Oorgasme, E-dict, SkaffaRaffa en DJ-contest winnaar Tiydel. Grote namen in de DNB wereld, voor maar €10 per kaartje in de voorverkoop.
Zaterdag 27 februari zal de eerste DJ contest in De PIT plaatsvinden. Tijdens deze avond krijgen jonge regionale DJ's uit alle genres kans om hun expertise te laten zien. Deelnemers worden beoordeeld door een jury bestaande uit de organisatoren van VOLT, Oorgasme & Friends, en I Love House. 1