Partyflock
 
afbeelding YMC
concept
AdresRotterdam
Nederland
Aanwezigheidfacebookpageinstagramsoundcloud

Uitgaansagenda YMC

Laatste feest was op zaterdag 15 juli 2017: Pussywagon, BIRD, Rotterdam
Statistieken
39·feesten
39·in het verleden
11·nieuwsberichten
27·winacties
152·bezoekers
76·unieke bezoekers
5Partyflockfans
2.6 KFacebooklikes
zeer goed·stemresultaat (19 stemmen)
Nieuws
YMC Gay is een van de gezelligste openminded feesten van Rotterdam. YMC zorgt voor de beste DJ's die de lekkerste hits draaien bestaande uit een mix van House tot Urban. Ook deze keer zijn er –net als altijd- de perfecte artiesten om jou een mooie avond en herinnering te bezorgen.
YMCGAY goes XXL
15 maart 2014
Na de super editie van februari zal YMC weer groots uitpakken in april met een XXL editie. Aangezien zondag 20 april met Pasen valt, heel Nederland op maandag vrij is, zijn de tijden op deze speciale zondag van 23.00 tot 05.00 uur.
YMCGay
12 januari 2014
YMC is Back in Thalia & The Love is in the air! Word jij tijdens de Valentijn editie geraakt door een pijl van Cupido? Deze avond staat in het teken van hartjes, rozen en natuurlijk liefde! Een editie om nooit te vergeten. En terug van weggeweest: Een geweldige live optreden van de YMCGAY DanceCrew die je zeker niet wilt missen!
YMC Gay & Gay Palace hebben na een uitverkochte zomercarnaval editie de handen weer ineen geslagen om een spectaculaire editie te organiseren. Op donderdag 26 december, oftewel tweede kerstdag, is het tijd voor het vrolijkste en heetste feest van het jaar!
1 November staat helemaal in het teken van Halloween. YMCGay Halloween edition zit boordevol met de griezeligste verrassingen! Van dansende zombies tot de engste pompoen mannen, van vampieren tot weerwolven. De zaal zal helemaal omgetoverd worden tot een spookhuis! Bereid je voor op the most scariest experience, want dit wil je niet missen!
Er is er één jarig hoera, hoera! Party people, vrijdag 6 september wordt het gezelligste openminded feest uit Rotterdam twee jaar. En dat wil YMCGAY graag met jullie vieren!
Wil jij de Gay Pride feestelijk afsluiten op een van de leukste gay-friendly feesten van Amsterdam? Dan mag je Amazing meets YMCGAY niet missen! Amazing Hollywood White Edition heeft speciaal voor deze editie de krachten gebundeld met YMCGay, Rotterdams leukste openminded party.
YMCGay Springbreak
20 april 2013
Zondag 19 mei is YMCGay terug met een nieuwe editie. Deze editie valt met Pinksteren, dit zal betekenen dat YMC de nacht weer in gaat met tijden van 23.00 tot 05.00. Met als thema dit keer Springbreak, zullen ze de Thalia omtoveren tot een waar lente/zomers paradijs!
YMC Gay is één van de gezelligste open-minded feesten van Rotterdam. YMC zorgt voor de beste DJ's die de lekkerste hits draaien bestaande uit een mix van house tot urban. Ook deze keer zijn er, net als altijd, de perfecte artiesten om jou een mooie avond en herinnering te bezorgen.
Er is er één jarig hoera, hoera! Ja partypeople vrijdag 21 september wordt het gezelligste openminded feest uit Rotterdam één jaar. En dat wil YMCGAY graag met jullie vieren!