Partyflock
 
­ Nederland

YMCGAY goes XXL

gepubliceerd door , op
YMCGay XXL
13 maart 2014
Na de super editie van februari zal YMC weer groots uitpakken in april met een XXL editie. Aangezien zondag 20 april met Pasen valt, heel Nederland op maandag vrij is, zijn de tijden op deze speciale zondag van 23.00 tot 05.00 uur.

YMCGay is inmiddels uitgegroeid tot het gezelligste openminded feest van Rotterdam. De Beste DJ's draaien de lekkerste hits bestaande uit een mix van House tot Urban.

Met de XXL haalt YMC alles en iedereen uit de kast. Verwacht het uiterste in XXL vorm; van springkussens tot kooien tot lekkere dansers en meer!

De XXL line-up:
Rochelle (Live)
Orpheus (Live)
Mystery Guest
Jasmine Perez
Kimberlee Ramirez
Shug La Sheedah
Kleine Kim
Jay Valentine

Live Artiesten:
Om deze XXL editie een extra flavour te geven heeft YMC 2 live artiesten: Rochelle, Winnares van XFactor 2011, en bekend van de hit 'Shotgun'. Naast deze geweldige artiest zullen de sexy boys van Orpheus hun zang kwaliteiten verkondigen. Bekend van de laatste XFactor reeks, onderscheiden ze zich vooral door hun fantastische samenzang.

Deejays:
De Line-up begint met een extra spannende Mystery Guest Deejay en ze neemt een sexy verrassing mee! Nieuw is Jasmine Perez, een echte Amsterdamse die al veel mooie gigs op haar naam heeft staan! Naast haar eigen concept Circus Side Show in club NYX is het nu tijd voor haar ontmaagding at YMCGay. Verder natuurlijk Kimberlee Ramirez. Deze dame heeft Amsterdam aan haar voeten liggen. Inmiddels geen onbekende bij YMCGay en tevens bekend van de legendarische MyCrush feesten. Daarnaast is Kleine Kim ook van de partij, zojuist genomineerd voor een gouden kabouter award als talent van het jaar. Onder andere draait ze in club NYX & Flirtation. Speciaal voor YMC zal ze haar lekkerste Urban platen uit de kast halen. Ook Shug La Sheedah is weer terug, de laatste YMC had ze stuk gemaakt met haar heerlijke Urban set en hete verrassingen! Last but not least: Jay Valentine. Inmiddels een bekende deejay in Rotterdam. Jay kan als geen ander de zaal opwarmen met zijn warme Caribische en Soulfull sounds. Kort om zeer goede deejays met een variatie van House tot Urban.

VIP:
De ultieme YMCGAY experience ervaar je met een VIP arrangement; Een VIP tafel houdt het volgende in: Je eigen Vip tafel, Bottle service, Soda, snelle entree en meer.
Wil je hier gebruik van maken, stuur dan een mail naar info@ymcgay.nl

Tickets:
- Early Bird tickets gaan zondag 23 maart online en zijn maar €5,- per stuk (op=op).
- Reguliere voorverkoopkaarten zijn €8.50 per stuk.
- Tickets zijn verkrijgbaar via YMCGAY.nl of koop tickets