Partyflock
 

Kletskoek

afbeelding Kletskoek
concept
Concept van & .
SiteSite kletskoekevent.nl
AdresNederland
Aanwezigheidfacebookpageinstagram
Genres
deephouse

Informatie

Kletskoek is een concept dat zich vooral onderscheidt door zijn muzikale invulling. Kletskoek is de plek waar je aangenaam verrast gaat worden door de helden en heldinnen van de toekomst gesupport door nationale en internationale helden.
Nieuws
kletskoek & chill
19 september 2017
Barbecue, chillen, vrienden, deephouse, techhouse en een vleugje techno. Er is toch niks beters om het weekend zo af te sluiten?
Kletskoek
11 februari 2017
Kletskoek ist wieder zurück! Zaterdag 18 maart 2017 haalt Kletskoek de gezellige sfeer van onze geliefde oosterburen naar Aquabest.
Jawohl, de line up van Winter Park Festival is compleet! Op zaterdag 5 november 2016 keert het ijskoude muziek festival voor de derde keer terug op Aquabest bij Eindhoven.
Damen und Herren, zomerse hitte schreeuwt om verkoelend nieuws! Jetzt geht's los want zaterdag 5 november 2016 keert Winter Park Festival terug op Aquabest bij Eindhoven! Van 13:00 uur tot 23:00 uur vliegen de opblaaskrokodillen tussen de kilo's confetti de verschillende festival tenten in en kunnen bezoekers, gewapend met de meeste foute skipakken, mutsen en geitenwollen sokken, weer ongegeneerd uit hun plaat gaan op de lekkerste freestyle, eclectic, hardstyle en techno beats.
Kletskoek is back! Zaterdag 19 maart 2016 gaat Kletskoek van 13:00 tot 23:00 uur bij Beachclub Sunrise op zoek naar 'The American Dream'. Na twee zomerse hostings op Lakedance en een ijskoude editie op Winter Park Festival, is het weer tijd voor een echt Kletskoekfeestje. Met deze instelling én natuurlijk een meer dan fijne line-up, bestaande uit onder andere Kaiserdisco en Michel de Hey, zorgt Kletskoek voor Amerikaanse taferelen bij Beachclub Sunrise in Best.
Kletskoek
23 januari 2015
Zaterdag 7 maart 2015 van 14:00 tot 23:00 uur gaat Kletskoek bij Beachclub Sunrise, aan het water van Aquabest, op een Oosterse tour tijdens een splinternieuwe en frisse sushi editie!
Signore e Signori! Aanstaande zaterdag 1 februari 2014 staat Beachclub Sunrise volledig in het teken van een nieuwe en Italiaans getinte Kletskoek editie. Naast de timetable en laatste info omtrent aanstaande zaterdag heeft Kletskoek ook een primeurtje te verklappen waar menig deep/techhouse-hartje sneller van gaat kloppen!
Attenzione: de volledige line-up van Kletskoek op zaterdag 1 februari 2014 bij Beachclub Sunrise, aan het water van Aquabest, is bekend! De perfecte ingrediëntenmix voor een heerlijk menuutje a la Kletskoek is samengesteld.
Zaterdag 1 februari 2014 stijgt de temperatuur bij Beachclub Sunrise naar Italiaanse waarden voor de tweede editie van Kletskoek. Van 14:00 tot 23:00 uur serveert Kletskoek: Mamma Mia, verse deep- & techhouse uit eigen Pizzeria! Na de overweldigend goed ontvangen eerste editie is het tijd voor een vers vervolg aan het water van Aquabest. De BBQ als culinaire invulling transformeert komende editie volledig naar authentiek Italiaanse pizza's. Tickets inclusief en exclusief pizza zijn vanaf nu beschikbaar via firstvision.nl/tickets 4
Volgende week zaterdag, 21 september 2013, is het van 14.00tot 23.00 uur tijd voor het intiem gezellige Kletskoek bij Beachclub Sunrise, gelegen aan het water van Aquabest. Deephouse, techhouse en een optionele barbecue zijn de ingrediënten voor een leuke dag bij de Brabantse beachclub. Bij mooi weer zijn er voldoende mogelijkheden tot een momentje 'met de voetjes in het zand' en bij minder weer danst iedereen lekker warm en droog. Kletskoek presenteert hierbij de timetable en laatste belangrijke info. 2