Partyflock
 

Beachclub Sunrise

op de kaart
Sunrise
15 maart 2023
AdresEkkersweijer 3
5681 RZ
Best
Nederland Nederland
Telefoon+31 499 370349
SiteSite beachclubsunrise.nl
E-mailinfo@beachclubsunrise.nl
Linksfacebookpageinstagram

Informatie

Beachclub Sunrise, gelegen aan het water van Aquabest, is een unieke locatie en perfecte partner voor uw event. Met uitzicht over het water, een ruim strand met palmbomen, een zonnig terras en stijlvolle zalen is Beachclub Sunrise geschikt voor ieder evenement.

U kunt bij ons terecht voor zowel particuliere als zakelijke events, van een bruiloft tot aan een bedrijfspresentatie of een vergadering. Met onze verschillende zalen en locaties presenteren we aan u een zeer gevarieerd aanbod.

Beachclub Sunnrise verzorgt niet enkel de locatie, ook ons team staat voor u klaar om uw evenement geheel op maat in te vullen.

Naast het bieden van ruimte aan particuliere en zakelijke events bieden wij plaats aan gasten om 's zomers op ons strand en terras van de zon te genieten. Daarbij is het restaurant dagelijks geopend en bent u op ieder moment welkom voor een kop koffie, lunch of borrel.
Boek een overnachting in of in de buurt van Sunrise via Booking.com.
Nieuws
Heimwee is back!! En deze keer hebben we heimwee naar het schoolfeest! Op 23 maart zal Heimwee Beachclub Sunrise in Best overnemen om het spannendste feestje van jouw jeugd te herleven: het schoolfeest!
Het exclusieve oud & nieuw evenement Masquerade keert dit jaar mooier terug dan ooit. Van 21:00 tot 05:00 uur brengt Masquerade bij Beachclub Sunrise in Best een avond vol wonderen, fijne muziek, een line up met onder andere Franky Rizardo en ANOTR én natuurlijk een grootse vuurwerkshow op het moment suprême.
Masquerade
13 november 2017
Op zondag 31 december, van 21:00 tot 05:00, sluiten we 2017 in stijl af tijdens de zevende editie van Masquerade: Night of Wonders!
Salsa Breeze
20 oktober 2017
Op 5 november is het weer tijd voor Salsa Breeze; the best of Latin and Urban music in one dance party at Beachclub Sunrise Aquabest.
kletskoek & chill
19 september 2017
Barbecue, chillen, vrienden, deephouse, techhouse en een vleugje techno. Er is toch niks beters om het weekend zo af te sluiten?
Kletskoek
11 februari 2017
Kletskoek ist wieder zurück! Zaterdag 18 maart 2017 haalt Kletskoek de gezellige sfeer van onze geliefde oosterburen naar Aquabest.
Salsa Breeze
27 januari 2017
Op 5 februari is het weer tijd voor Salsa Breeze; the best of Latin and Urban music in one dance party at Beachclub Sunrise Aquabest. Een uniek concept in het zuiden van Nederland. Een stijlvolle beachclub, een multicultureel publiek en vier verschillende danszalen smelten samen tot één superzwoele breeze.
Een uniek partyconcept in het zuiden van Nederland. Een stijlvolle beachclub, een multicultureel publiek en vier areas met de allerbeste Latin en Urban muziek smelten samen tot één superzwoele breeze.
Kletskoek is back! Zaterdag 19 maart 2016 gaat Kletskoek van 13:00 tot 23:00 uur bij Beachclub Sunrise op zoek naar 'The American Dream'. Na twee zomerse hostings op Lakedance en een ijskoude editie op Winter Park Festival, is het weer tijd voor een echt Kletskoekfeestje. Met deze instelling én natuurlijk een meer dan fijne line-up, bestaande uit onder andere Kaiserdisco en Michel de Hey, zorgt Kletskoek voor Amerikaanse taferelen bij Beachclub Sunrise in Best.
Op donderdag 31 december 2015 is Beachclub Sunrise op Aquabest bij Eindhoven wederom het magische decor van Masquerade Midnight. Van 21:00 tot 05:00 zorgt een zeer divers programma, intieme sfeer en een grote vuurwerkshow op het moment suprême voor de perfecte start van het nieuwe jaar! Masquerade Midnight is ieder jaar steevast uitverkocht en biedt met een uniek all-inclusive concept een zorgeloos oud & nieuw feest waarin mooie herinneringen en nieuwe mogelijkheden centraal staan.

4 waarderingen

:woep:­Swift:­woep:
Nu nog wat techno/minimal feestjes hier :yes:
R½je.
altijd goed te doen :)
Georgeku
geweldig
WVT
Beachclub Sunrise

1 opmerking

gastelijst wie wil dat niet ..... iedereen toch