Partyflock
 
­ Nederland

Masquerade Midnight line up & tickets

gepubliceerd door , op
Masquerade Midnight
9 december 2015
FeestMasquerade Midnight · The Butterfly Effect
Datumdonderdag 31 december 2015
LocatieSunrise Site
Op donderdag 31 december 2015 is Beachclub Sunrise op Aquabest bij Eindhoven wederom het magische decor van Masquerade Midnight. Van 21:00 tot 05:00 zorgt een zeer divers programma, intieme sfeer en een grote vuurwerkshow op het moment suprême voor de perfecte start van het nieuwe jaar! Masquerade Midnight is ieder jaar steevast uitverkocht en biedt met een uniek all-inclusive concept een zorgeloos oud & nieuw feest waarin mooie herinneringen en nieuwe mogelijkheden centraal staan. De line-up wordt gesierd door onder andere Shermanology, Bougenvilla, Late Night Jam en Bjorn Wolf. Sluit het jaar volledig in stijl af tijdens een gloednieuwe Masquerade Midnight: The Butterfly Effect!

Muziek
Een zorgvuldig geselecteerd programma, bestaande uit live acts en DJ's, zorgen tijdens Masquerade Midnight voor een ruim aanbod aan muzikale diversiteit. Verdeelt over drie zalen brengen de artiesten swingende house klanken, live muziek en groovy disco klassiekers mee naar Beachclub Sunrise op Aquabest in Best. Zaal Sunrise is de grootste zaal en hier zijn ook enkele internationale top house acts terug te vinden. Bekend van hun nieuwe hit single 'Sweet Surrender' en de perfecte mix van elektronische muziek met een vleugje soul, presenteert Masquerade vol trots de eerste naam van de line-up: Shermanology! Samen met het bekende future house duo Bougenvilla zorgen zij voor een moeiteloze overgang naar een nieuw jaar vol muzikale gezelligheid. De line-up van Zaal Sunrise wordt compleet gemaakt door de local talents Bjorn Wolf, Medito, Glenn Dale en Willem At Work.

In zaal Sunset staat live muziek centraal en worden de fijnste popnummers en meezingers gepresenteerd door de energieke live band Late Night Jam. Late Night Jam is al sinds het begin van Masquerade Midnight van de partij en zal dit jaar voor een zesde maal aantreden in een unieke live band setting. Bezoekers die toch liever terug gaan naar de groovy disco klassiekers uit de 80's en 90's, kunnen terecht bij zaal Bruisend. Deze derde en laatste zaal staat garant voor de beste disco klassiekers gepresenteerd door de interactieve Floor Filler Fanatics DJ act.

All-inclusive
De ticketprijs van Masquerade Midnight is inclusief drank en hapjes gedurende de avond. Hieronder wordt verstaan; bier, fris, wijn en alle gangbare populaire mixdranken. Daarnaast kunnen bezoekers van Masquerade Midnight zich tijdens de avond trakteren op hapjes in de vorm van een buffet en zijn er bij binnenkomst verse oliebollen verkrijgbaar. Champagne behoort niet tot het assortiment, maar wordt op het 12 uur moment uiteraard wel geserveerd om het nieuwe jaar met stijl in te luiden.

Tickets
Masquerade Midnight heeft een beperkte capaciteit en dat heeft zich geuit in een jaarlijks uitverkocht feest. De intimiteit in combinatie met het diverse programma is de perfecte mix om oud & nieuw te vieren met vrienden, familie en kennissen. Tickets zijn verkrijgbaar voor €85,- (ex. fee) per persoon. Daarnaast biedt Masquerade Midnight ook de mogelijkheid om voor een speciale Billet de Groupe te kiezen. Een Billet de Groupe is verkrijgbaar voor €425,- (ex. fee) is inclusief een fles champagne en geeft toegang voor 5 personen. Tickets zijn makkelijk en snel te verkrijgen via koop tickets en op www.masquerademidnight.nl. Let op; alle voorgaande edities van Masquerade Midnight waren vroegtijdig uitverkocht. Wees er dus op tijd bij!