Partyflock
 

Paniek

afbeelding Paniek
organisator
AdresNederland
Aanwezigheidfacebookpage

Informatie

Paniek! is het concept van DJ Panic. Panic, die zijn carrière ooit begon in "Pompe", een klein jongeren centrum onder de rook van Rotterdam, heeft de afgelopen jaren een behoorlijke fan base opgebouwd met zeer trouwe volgers. Mede door zijn rol binnen het Forze dj team, onder leiding van DJ Paul Elstak, groeide de naam van de dj uit tot 1 van de meest geliefde dj's in het hardere segment. Ondanks dat de dj het hele jaar volgeboekt is op de grootste feesten en festivals in binnen en buitenland, ontstond toch de drang om terug te gaan naar de roots: plaatjes draaien in intieme lokaties waarbij veel contact is met het publiek en waar iedereen een VIP is!

Uitgaansagenda Paniek

Laatste feest was op zaterdag 23 november 2019: Paniek! aan de Maas, Hal 4, Rotterdam
17 oktober 2015
Foto's, Paniek! in de Lange, 17 oktober 2015, Lange Horst, Horst
14 februari 2015
Foto's, Paniek in De Loods, 14 februari 2015, De Loods, Ridderkerk
23 augustus 2014
Foto's, Paniek in De Loods, 23 augustus 2014, De Loods, Ridderkerk
7 december 2013
Foto's, Paniek! in De Loods, 7 december 2013, De Loods, Ridderkerk
24 augustus 2013
Foto's, Paniek in De Loods, 24 augustus 2013, De Loods, Ridderkerk
Nieuws
Zaterdag 13 december zal de geschiedenis in gaan als één van de meest uitbundige feesten die Ridderkerk tot nu toe gekend heeft. Niemand minder dan Panic viert zijn verjaardag net als voorgaande jaren in De Loods, tijdens een speciale XXL Bday Bash editie van Paniek in De Loods. 3
7 December viert DJ Panic zijn verjaardag in stijl tijdens zijn eigen feest: Paniek in De Loods XXL. De XXL toevoeging is zeker geen loze belofte: er wordt deze editie extra groots uitgepakt met maar liefst drie area's. Zo zal er naast de main stage (early rave & hardcore) een oldschool en freestyle area zijn, waar bevriende en collega dj's hun platen ter gehore zullen brengen.
11 Mei vindt er weer een nieuwe editie plaats van het succesvolle concept 'Paniek in De Loods'. Dit knalfeest, waarvan de laatste edities stijf uitverkocht waren, richt zich dit keer op nieuw talent. Daar waar normaal grootheden optreden als Darkraver, Stanton, The Viper etc wordt nu ook plaats gemaakt voor nieuw talent.