Partyflock
 

The Couch

afbeelding The Couch
concept
AdresRotterdam
Nederland
Aanwezigheidfacebookpageinstagram

Informatie

The Couch is een spot waar " The Nightlife" en het " relaxed bankhangen" concept samenkomt. The Couch is de perfecte blend van: HipHop, Future sounds, Trap & Billenschudden. Het concept is ontstaan uit een gebrek aan diversiteit. Het is altijd uitgaan of thuisblijven. The couch biedt daar een middenweg in. The Couch legt de focus dus bewust op de mensen die liever de mainstream feesten proberen te ontwijken, mensen die het zat zijn om constant dezelfde playlist aan te horen en de alledaagse weekendsleur proberen te ontwijken. Wij bieden onze gasten verschillende entertainment mogelijkheden buiten muziek om. Ook hebben wij veel creatieve thema's naar voren gebracht zoals: Netflix en Chill The Club editie, karaoke nights etc.

Uitgaansagenda The Couch

Laatste feest was op zondag 9 augustus 2020: The Couch × Ice Cream's Boatparty, Ongespecificeerde boot
Artiest
The Couch
Statistieken
52·feesten
52·in het verleden
1·artiest
2·nieuwsberichten
3·video's
290·bezoekers
153·unieke bezoekers
12Partyflockfans
3.8 KFacebooklikes
goed·stemresultaat (14 stemmen)
Nieuws
GLOW
2 december 2016
Het evenement Glow in the Dark slaat op 13 april 2017 een compleet nieuwe muzikale richting in met een nieuw evenement genaamd Glow. Waar voorheen de nadruk lag op elektronische muziek, wordt nu in samenwerking met diverse zaal-hosts de nadruk gelegd op het creëren van 4 verschillende werelden.
Na het eerste Triangle outdoor festival is het weer tijd om op 23 december de Maassilo in Rotterdam te betreden voor Triangle Indoor festival 2016. Een avond waarin hip hop, future beats, UK house en garage vertegenwoordigd zullen worden op één plek. De volledige line up én zaalindeling is reeds bekend gemaakt en bestaat uit een groot aantal artiesten waaronder de live act MHD.