Partyflock
 

Team Hoog Tempo

afbeelding Team Hoog Tempo
concept
AdresRotterdam
Nederland
Aanwezigheidfacebookpage

Informatie

Het collectief Team Hoog Tempo oftewel THT is er om het Rotterdamse uitgaan scène weer wat leven in te blazen. Zo organiseren/hosten wij clubevents, houseparty's & dancebattles and many more..

Uitgaansagenda Team Hoog Tempo

Laatste feest was op zaterdag 7 september 2019: VIBE, Chicago Social Club, Amsterdam
Statistieken
57·feesten
57·in het verleden
5·nieuwsberichten
8·video's
2·winacties
833·bezoekers
428·unieke bezoekers
3Partyflockfans
1.1 KFacebooklikes
goed·stemresultaat (75 stemmen)
Nieuws
Vandaag gaat het album 'Techniek' van NoizBoiz in release. De release van het album valt tegelijk met het tien-jarig bestaan van de formatie.
Nederlands DJ Mesto heeft een exclusieve deal getekend met Spinnin' Records, evenals een co-management deal met MusicAllStars Management. Het is een nieuwe mijlpaal voor de 17-jarige DJ/producer, wiens naam vorig jaar al rondging toen plots bleek dat hij één van de producers was achter de populaire festivalhit 'Bouncybob'. 1
Crazy Sexy Cool 'Magical Fairy Tale Festival' vindt plaats in het Zuiderpark te Rotterdam. Het festival van het jaar knalt op 6 augustus met Dyna, Gers Pardoel, Ronnie Flex, Gregor Salto, SFB, Jayh Jawson, Billy the Kit, F1rstman, Leroy Styles, Ravitez and many many more! Ben jij helemaal voorbereid? Hier vind je alle informatie om helemaal startklaar te zijn!
Triangle komt dit jaar met haar allereerste zomerfestival in het Sidelingepark (Rotterdam) met onder andere live performances van Fresku, Hef en Sevn Alias. Nog niet eerder is er een festival in Rotterdam georganiseerd met een mix van hip hop, Future Sounds, UK house en garage. Al deze muziekstijlen worden vertegenwoordigd op zaterdag 23 juli 2016.
Na het succes van de eerste editie in de Factory 010 vindt op zaterdag 26 september de eerste XL versie van Triangle plaats in de Maassilo. Britse supersterren als Lil Silva, Dj Q en Low Steppa staan zij aan zij met lokale helden als Benny Rodrigues en Ronnie Flex voor een bijzondere mix van djsets en liveoptredens