Partyflock
 

Voyeur

afbeelding Voyeur
concept
Concept van .
AdresAmsterdam
Nederland
PostadresPostbus 1923
1000 BX
Amsterdam
Aanwezigheidfacebookpagesoundcloud

Uitgaansagenda Voyeur

Laatste feest was op zondag 16 april 2017: Voyeur Invites, AIR, Amsterdam
videoverslag
Be A Part Of...
aftermovie
Redlight
'15

aftermovie
Voyeur
'15

teaser
Voyeur
'15

aftermovie
HouseQuake
Voyeur
'14

promo
Voyeur
'14

aftermovie
Voyeur
'14

trailer
Voyeur
'14

trailer
Voyeur
'13

Nieuws
Voyeur ADE Special
7 oktober 2016
Voyeur will bring you, once again, the best house music people deserve! During the Amsterdam Dance Event 2016, Voyeur will organize a two-day showcase, in which different influencers from the "Groove" movement are invited to perform and give away their show.
Steel Entertainment Group, de organisatie achter de succesvolle Voyeur evenementen, kondigt vandaag de volledige line-up aan voor de aankomende editie. Op 28 november betreedt binnenlands en internationaal talent het podium van de Heineken Music Hall. Artiesten als Otto Knows (bekend van de wereldhit 'Million Voices'), Marcus Schössow en Shermanology (met live band) passeren de revue, naast natuurlijk de bekende Voyeur-residents Mitchell Niemeyer en Aaron Gill. De avond wordt gehost door niemand minder dan Mr. VI.
Voyeur is een toonaangevend event in het Amsterdamse nachtleven. Het concept richt zich op een doelgroep die geen genoegen meer neemt met een simpele avond uit in een kroeg of club, maar de voorkeur geeft aan professionele dj's gecombineerd met entertainment van het hoogste niveau; oftewel een avond die alle zintuigen prikkelt. 3