Partyflock
 

Steel Events

afbeelding Steel Events
agency
AdresMax Havelaarlaan 87
1183 LM
Amstelveen
Nederland
PostadresPostbus 967
1180 AZ
Amstelveen
KvK53476743
Aanwezigheidfacebookpageinstagram

Uitgaansagenda Steel Events

Laatste feest was op zondag 28 april 2019: AIR 9 jaar, AIR, Amsterdam
videoverslag
Be A Part Of...
aftermovie
Redlight
'15

aftermovie
Voyeur
'15

teaser
Voyeur
'15

aftermovie
HouseQuake
Voyeur
'14

aftermovie
Disco Trash
'14

teaser
Disco Trash
'14

promo
Voyeur
'14

aftermovie
Voyeur
'14

Nieuws
Voyeur ADE Special
7 oktober 2016
Voyeur will bring you, once again, the best house music people deserve! During the Amsterdam Dance Event 2016, Voyeur will organize a two-day showcase, in which different influencers from the "Groove" movement are invited to perform and give away their show.
Iedere maand gaat Partyflock in samenwerking met Dresscode.­nl op zoek naar de leukste feesten met een bijzondere dresscode. In april staan er weer veel opvallende en toffe feesten en evenementen op de agenda en natuurlijk hebben we ook een awesome koningsfeest voor jullie gevonden!
Steel Entertainment Group, de organisatie achter de succesvolle Voyeur evenementen, kondigt vandaag de volledige line-up aan voor de aankomende editie. Op 28 november betreedt binnenlands en internationaal talent het podium van de Heineken Music Hall. Artiesten als Otto Knows (bekend van de wereldhit 'Million Voices'), Marcus Schössow en Shermanology (met live band) passeren de revue, naast natuurlijk de bekende Voyeur-residents Mitchell Niemeyer en Aaron Gill. De avond wordt gehost door niemand minder dan Mr. VI.
Disco Trash is back op 19 september in Fox Stadskanaal en is klaar om haar status als 'Black Light Heaven' waar te maken! Aangezien de nodige top dj's weer klaar staan om deze avond nog spectaculairder te maken dan de vorige, kunnen ze garanderen dat het dat het dak er weer af gaat!
The most anticipated event of the year! Op eerste paasdag, Zondag 5 april, met o.a. Benny Rodrigues, Shermanology & Mitchell Niemeyer. Op deze prachtige datum zal er een knallende Pasen Editie van Rocksteady in Bloemendaal plaatsvinden. Voor deze Pasen editie gaat Rocksteady naar het strand: Beachclub Vroeger.
Voyeur is een toonaangevend event in het Amsterdamse nachtleven. Het concept richt zich op een doelgroep die geen genoegen meer neemt met een simpele avond uit in een kroeg of club, maar de voorkeur geeft aan professionele dj's gecombineerd met entertainment van het hoogste niveau; oftewel een avond die alle zintuigen prikkelt. 3