Partyflock
 

Intensss

afbeelding Intensss
concept
AdresOp den Meulenweg 6
6451 HV
Schinveld
Nederland
Aanwezigheidfacebookpage

Uitgaansagenda Intensss

Laatste feest was op zaterdag 22 juni 2019: Intensss Outdoor, Schutterspark, Brunssum
Statistieken
16·feesten
16·in het verleden
3·nieuwsberichten
1·fotoshoot
150·foto's
8·video's
302·bezoekers
185·unieke bezoekers
120Partyflockfans
6.3 KFacebooklikes
goed·stemresultaat (113 stemmen)
aftermovie
Intensss Indoor
'17

aftermovie
Intensss Outdoor
'17

aftermovie
Intensss
'16

aftermovie
Intensss
'16

aftermovie
Intensss Outdoor
'15

aftermovie
Intensss
'15

Nieuws
Intensss
22 mei 2019
Intensss maakt met trots bekend dat zij op 22 juni 2019 voor hun outdoor editie een dikke comeback maken naar het Schutterspark in Brunssum. Na het succes in het eerste jaar maakt ook de afterparty een terugkeer, deze zal gehouden worden in één van de pompgebouwen (indoor) op hetzelfde terrein als Intensss outdoor, zo hoef je geen BOB te spelen en kan iedereen tot in de late uurtjes door dansen! Intensss heeft ook al aangekondigd dat ze terugkeren met maar liefst drie stages namelijk een mainstage met House/EDM, een Hardstyle/Freestyle stage en een Urban/Eclectic stage hosted by Rugged, zo is er voor iedereen wat wils.
New Years Eve
25 december 2018
'Intensss keert wederom terug met een groot zuidelijk New Years Eve feest. Eerder zag het er naar uit dat ze niet meer samen met 1500 fantastische partypeople het nieuwe jaar in konden gaan. Door een heleboel nieuwe ontwikkelingen rondom de Pompgebouwen in Brunssum zijn deze toch weer beschikbaar gekomen.
Intensss Indoor
14 november 2018
INTENSSS keert op 24 november terug naar een compleet vernieuwde en verbouwde Alhambrazaal in Mondo Verde Landraaf, een locatie die door velen de mooiste van Limburg genoemd word en misschien zelfs wel in héél Nederland! In de zomer is keihard gewerkt om de Alhambrazaal nog beter te maken, denk hierbij aan nieuwe area's,