Partyflock
 

Schutterspark

op de kaart
AdresHeidestraat 20
6443 VZ
Brunssum
Nederland 🇳🇱
Telefoon+31 45 750 6964
SiteSite schuttersparkbrunssum.nl
E-mailinfo@schuttersparkbrunssum.nl
Linkfacebookpage

Informatie

Voor festivals, scoutingbijeenkomsten en outdoor-activiteiten.

Er gaat niets boven een happening in de open lucht.

Het evenemententerrein van Schutterspark is 30.000 m2 is geschikt voor diverse outdoor-activiteiten. Het wordt bijvoorbeeld gebruikt voor scoutingbijeenkomsten, braderieën en kleine festivals. Rondom het terrein kunnen gasten kamperen.
Boek een overnachting in of in de buurt van Schutterspark via Booking.com.

Uitgaansagenda Schutterspark

Laatste feest was op zaterdag 15 augustus 2020: Schuttershuske

Statistieken

32·feesten
geen·in de toekomst
32·in het verleden
2·nieuwsberichten
1·fotoshoot
150·foto's
3·video's
821·bezoekers · herkomst
370·unieke bezoekers
27Partyflockfans
goed·stemresultaat (23.1958 stemmen)

Nieuws

Intensss
22 mei 2019
Intensss maakt met trots bekend dat zij op 22 juni 2019 voor hun outdoor editie een dikke comeback maken naar het Schutterspark in Brunssum. Na het succes in het eerste jaar maakt ook de afterparty een terugkeer, deze zal gehouden worden in één van de pompgebouwen (indoor) op hetzelfde terrein als Intensss outdoor, zo hoef je geen BOB te spelen en kan iedereen tot in de late uurtjes door dansen! Intensss heeft ook al aangekondigd dat ze terugkeren met maar liefst drie stages namelijk een mainstage met House/EDM, een Hardstyle/Freestyle stage en een Urban/Eclectic stage hosted by Rugged, zo is er voor iedereen wat wils.
Drie dagen en nachten op rij is er een programma vol house, deephouse, techhouse en techno, verspreid over vijf podia: outdoor tussen de bomen en indoor in gerestaureerde pompgebouwen – industrieel erfgoed uit de tijd van de mijnindustrie. Ruim 75 dj-acts uit binnen- en buitenland zijn geboekt: Dennis Ferrer US, Lee Burridge GB, Lexer DE, Tama Sumo DE, Delta Funktionen, Benny Rodrigues en vele anderen. Rechtstreeks busvervoer vanuit Amsterdam, Utrecht, Tilburg en Maastricht is geregeld.