Partyflock
 

Diynamic Festival

afbeelding Diynamic Festival
concept
Concept van .
SiteSite diynamicfestival.com
E-mailinfo@diynamic.com
AdresAmsterdam
Nederland
Oprichting2013
Aanwezigheidfacebookpageinstagramsoundcloud
Nieuws
Diynamic Festival
7 december 2017
Diynamic keert op 25 mei 2018 terug naar het Amsterdamse Bos, voor de 6e editie van het Diynamic Festival. Deze bijzondere showcase wordt aangevoerd door labeleigenaar Solomun.
De line-up voor Diynamic Festival 2016 is bekend! Het festival keert terug naar het Amsterdamse Bos met een aantal bekende en enkele nieuwe gezichten in de Diynamic-familie. Alle artiesten kijken uit naar deze speciale dag en bereiden speciale sets voor!
Na een geweldig succesvolle editie in 2013 komt Diynamic Festival dit jaar terug naar Amsterdam op vrijdag 30 april. Headliner van het festival is labelbaas Solomun. Natuurlijk komen ook alle artiesten van het label mee naar de hoofdstad. 2
Vol trots presenteren Diynamic en Studio 80 aanstaande zaterdag het allereerste Diynamic Festival in de historie van het Duitse deephouse label. De opbouw in het ArenA Boulevard is inmiddels in volle gang en er wordt alles aan gedaan om er een fantastische dag van te maken. Hieronder staat de laatste informatie die je nodig hebt om er samen een memorabel eerste Diynamic Festival van te maken.
Het kon haast niet uitblijven na de explosieve succesreeks waarbij in één jaar tijd de hele wereld werd veroverd: Diynamic presenteert dit voorjaar een eerste eigen festival! En wel in de stad, die als een van de eerste warm liep voor de warme, groovy sound van het kwaliteitsdeephouse label uit Hamburg: Amsterdam.

1 opmerking

Vraagje: Komt er een Diynamic Festival 2017 (dit jaar dus?) Vrienden van mij uit Zwitserland willen graag naar Diynamic Festival.­ Maar ik kan nergens wat vinden over dit jaar, welke datum etc.­