Partyflock
 

Chips

afbeelding Chips
concept
E-mailchipsrotterdam@gmail.com
AdresRotterdam
Nederland
Aanwezigheidfacebookpagesoundcloud

Informatie

CHIPS every Thursday @ BAR Rotterdam.

Live, love, create: The CHIPS way!

Uitgaansagenda Chips

Laatste feest was op zaterdag 24 november 2018: Code Pynk, The Suicide Club, Rotterdam
Statistieken
71·feesten
71·in het verleden
3·nieuwsberichten
2·video's
1·winactie
1068·bezoekers
371·unieke bezoekers
17Partyflockfans
9.3 KFacebooklikes
goed·stemresultaat (28 stemmen)
Nieuws
Na het eerste Triangle outdoor festival is het weer tijd om op 23 december de Maassilo in Rotterdam te betreden voor Triangle Indoor festival 2016. Een avond waarin hip hop, future beats, UK house en garage vertegenwoordigd zullen worden op één plek. De volledige line up én zaalindeling is reeds bekend gemaakt en bestaat uit een groot aantal artiesten waaronder de live act MHD.
Triangle komt dit jaar met haar allereerste zomerfestival in het Sidelingepark (Rotterdam) met onder andere live performances van Fresku, Hef en Sevn Alias. Nog niet eerder is er een festival in Rotterdam georganiseerd met een mix van hip hop, Future Sounds, UK house en garage. Al deze muziekstijlen worden vertegenwoordigd op zaterdag 23 juli 2016.
Na het succes van de eerste editie in de Factory 010 vindt op zaterdag 26 september de eerste XL versie van Triangle plaats in de Maassilo. Britse supersterren als Lil Silva, Dj Q en Low Steppa staan zij aan zij met lokale helden als Benny Rodrigues en Ronnie Flex voor een bijzondere mix van djsets en liveoptredens