Partyflock
 

VBA Events

afbeelding VBA Events
organisator
SiteSite vba-events.nl
E-mailinfo@vba-events.nl
AdresKerkstraat 38-A4
5611 GK
Eindhoven
Nederland
KvK60593946
Aanwezigheidfacebookpage

Informatie

VBA Events bestaat uit een verzameling van mensen die zowel evenementen als een aantal horecazaken exploiteren. Gezamenlijk heeft deze groep meer dan 25 jaar aan horecaervaring. Een aantal jaar geleden besloten zij deze kennis, ervaring en expertise te vertalen naar het organiseren van evenementen en VBA Events op te richten.

Uitgaansagenda VBA Events

Laatste feest was op zaterdag 27 april 2019: Royal Dutch Eindhoven, Stadhuisplein, Eindhoven
Statistieken
19·feesten
19·in het verleden
4·nieuwsberichten
8·video's
1428·bezoekers
967·unieke bezoekers
9Partyflockfans
365Facebooklikes
22·albumfoto's
goed·stemresultaat (509 stemmen)
Nieuws
Het Stadhuisplein is op 26 en 27 april 2018 het decor voor het grootste gratis toegankelijke Koningsnacht en -dag festival van Eindhoven.
De oranjekoorts slaat weer toe! Na een zeer succesvolle eerste editie van Royal Dutch Eindhoven keert het grootste Koningsnacht- en dag festival terug op het Stadhuisplein in Eindhoven.
Royal Dutch maakt zich op voor het grootste oranjefeest in hartje Eindhoven. Op Koningsnacht (woensdag 26 april) én Koningsdag (donderdag 27 april) wordt het Stadhuisplein in Eindhoven volledig overgenomen door het nieuwe Koningsnacht & -dag evenement Royal Dutch.
Techn040 pakt tijdens Koningsdag weer flink uit in Eindhoven. Na een succesvolle eerste editie wordt ook aankomende Koningsdag het festivalterrein bij de Paterskerk omgetoverd tot een paradijs voor liefhebbers van techno en techhouse. Dit jaar vindt alweer de derde editie van het house festival Majestic Dance Event plaats op het Stadhuisplein. 2