Partyflock
 

J'Adore

concept
Opgevolgd door Grey Monday.
AdresRotterdam
Nederland

Informatie

Stijl, kwaliteit en diversiteit samengevoegd met het leukste publiek, de beste sfeer en exclusieve tracks van onze spetterende deejay line-up.

Tijdens jouw J'Adore MondayVaganza wordt er strikt gelet op de dresscode en er is altijd een strenge doorbitch aanwezig die dit nauwlettend in de gaten houdt: 21 jaar is the minimum age! De dresscode is Classy & Chique! So no scrubs allowed. Voor dit evenement worden er geen kaarten in de voorverkoop beschikbaar gesteld. Vanaf 22:00 is het mogelijk om aan de deur een toegangskaart aan te schaffen. Uiteraard stelt de organisatie exclusieve VIP tafels beschikbaar met een speciale treatment er omheen zoals de toegangskaarten, luxe hapjes en een populaire fles Roberto Cavalli Vodka.

Uitgaansagenda J'Adore

Laatste feest was op maandag 9 mei 2016: J'Adore Monday, Club Blu, Rotterdam
Statistieken
40·feesten
40·in het verleden
2·nieuwsberichten
12·winacties
294·bezoekers
203·unieke bezoekers
3·albumfoto's
goed·stemresultaat (51 stemmen)
Nieuws
J'Adore Monday Vaganza
3 februari 2015
Op 23 februari 2015 staat Club Vie Rotterdam weer in het teken van het meest populaire evenement van de maandag: J'Adore Monday Vaganza!
J'Adore Monday Vaganza
15 oktober 2014
Anders dan anderen en beter dan de rest.. Stijl, kwaliteit en diversiteit samengevoegd met het leukste publiek, de beste sfeer en exclusieve tracks van een spetterende deejay line-up. Tijdens jouw J'Adore MondayVaganza wordt er strikt gelet op de dresscode en er is altijd een strenge doorbitch aanwezig die dit nauwlettend in de gaten houdt: 21 jaar is de minimum age en de dresscode is classy & chique!