Partyflock
 

Second Wave

afbeelding Second Wave
concept
SiteSite second-wave.nl
E-mailinfo@second-wave.nl
AdresHeerlen
Nederland
Aanwezigheidfacebookpageinstagramsoundcloud
Genres
techno

Informatie

'Second Wave' is de opvolger van het succesvolle techno-concept 'Konstrukt'. Doka & SHLTR brengen hun succesvolle avonden voortaan vanuit het Amsterdamse Studio 80 en verspreiden daarmee het Limburgse techno-virus op nationale schaal. Het afscheid gaat gepaard met een nieuw begin en al na de tweede perswee was de nieuwe techno baby geboren: 'Second Wave'. De naam is een knipoog naar de tweede generatie techno artiesten als Eddie Fowlkes, Carl Craig, DJ Rush & Stacey Pullen die begin jaren '90 de fakkel over namen van de 'The Belleville Three': Juan Atkins, Derrick May & Kevin Saunderson. Ook in Heerlen zijn we begonnen aan een tweede golf van techno.

Uitgaansagenda Second Wave

Laatste feest was op vrijdag 18 oktober 2019: Tresor Berlin × The Crave × Second Wave, RADION, Amsterdam
Artiest
Second Wave DJs
Statistieken
27·feesten
27·in het verleden
1·artiest
2·nieuwsberichten
186·bezoekers
89·unieke bezoekers
33Partyflockfans
2.3 KFacebooklikes
goed·stemresultaat (24 stemmen)
Nieuws
RADIIION
14 september 2017
Gelegen in broedplaats ACTA, Amsterdam Nieuw-West, is RADION een zinnenprikkelende plek met veel muziek, kunst en cultuur. In de collegezalen waar vroeger tandartsen werden opgeleid, staan nu wekelijks -in vijf verschillende ruimtes- dag- en nachtvlinders te excelleren.
Second Wave: One Year Anniversary! Het eerste jaar is voorbij gevlogen. Vol geluk presenteren we de line up voor onze 'One Year Anniversary': Blind Observatory, Shaken Opus & Marlon Benjamins.