Partyflock
 

Tram 10

afbeelding Tram 10
concept
SiteSite tram10.nl
AdresAmsterdam
Nederland
Aanwezigheidfacebookpageinstagram
Genres
techno

Informatie

Techno in de meest gezellige Tram van Amsterdam. Feest mee met onze vaste residents en nationale en internationale Techno zwaargewichten.
Nieuws
TRAM 10
30 mei 2017
De nieuwe editie van TRAM 10 staat in het teken van Marco Bailey, deze held is bekend om zijn producties op Adam Beyer zijn label Drumcode en Intec van Carl Cox. Samen me de TRAM 10 residents zal club Panama op z'n kop gezet worden door deze heren.
Panama, de club gelegen aan de noordoostelijke rand van het centrum van Amsterdam is gehuisvest in een monumentaal, voormalig havenbedrijf gebouw. Panama is een club voor lokaal en internationaal house en techno talent en liveoptredens en introduceert tijdens Amsterdam Dance Event het nieuwste soundsystem van Pionieer, bekend van o.a. Fabric Londen en Magdalena Berlijn, een primeur in Nederland.
In samenwerking met Dresscode.­nl gaat Partyflock iedere maand op zoek naar de leukste feesten met een bijzondere dresscode. In februari kun je je carnavalsoutfit, je foute feestkleding én je Valentijnsoutfit alvast klaar leggen, want op de onderstaande feesten ga jij extra uit je dak in de bijbehorende dresscode.
Alaaf
21 januari 2016
Tis gebeurd, Carnaval is de rivieren over. Da's toch nie niks heej? Tram 10 en Villa Kakelbont trekken zaoterdag 6 februari alles uit d'n kast voor n'n knotsgek verkleedfiske. Het bijpassende Carnavalsgeblèr heeft d'n oversteek gelukkig nie gehaold, dees avond gaan we gewon vur d'n vertrouwde Techno, House en alles wa daor tussen zit. Carnaval op z'n Amsterdamsch!
Met trots presenteert Tram 10 het programma voor 27 februari met Dimitri en Olivier Weiter en de Tram 10 residents. De Tram 10 reizigers kunnen weer een hoop spektakel en plezier verwachten tijdens de derde Winterparade editie. Naast Dimitri en Olivier Weiter zal Tahko zijn debuut maken als Tram 10 resident en keert Jochem Hamerling terug in de Tram.
6 Februari nodigt Tram 10 Arjuna Schiks en Illesnoise uit om samen met de Tram 10 residents een waar spektakel te maken van de tweede Tram 10 reis. Na de geslaagde opening met Juan Sanchez en JP Enfant gaat Tram 10 door met de winterparade.
23 Januari opent Tram 10 de winterparade in Panama Amsterdam. Tijdens de opening nemen de Tram 10 residents Jochem Hamerling, Roseau, Mrs Smith en Arno Motz (met een live set) de reizigers mee met hun heerlijke diepe, melodieuse en soms rauwe klanken. Vervolgens stappen JP Enfant en Juan Sanchez in om de tram met volle vaart vooruit te brengen.

1 waardering

japidoff
jammer van het geluid en het drama van mike....­ frank en boris maakte een hoop goed