Partyflock
 

Draaimolen

afbeelding Draaimolen
concept
SiteSite draaimolen.nu
E-mailinfo@draaimolen.nu
AdresTilburg
Nederland
KvK61153044
Oprichting15 januari 2013
Aanwezigheidfacebookpageinstagramsoundcloudtumblrvimeo
Genres
house, techno
Concept
Nieuws
Draaimolen heeft zojuist 57 artiesten aangekondigd voor de aankomende editie van Draaimolen Festival 2021 in september. Grote namen als Carista, DVS1 en LSDXOXO zullen dit jaar het Tilburgse MOB-Complex betreden, maar ook bijzondere live concerten van Caterina Barbieri en opkomend talent Mathilde Nobel staan op de line-up.
'Na een paar keer diep inademen en rustig afgewacht te hebben hoe de situatie zich heeft ontwikkeld, hebben we onze plannen hierop aangepast. Draaimolen Festival zal dit jaar niet in haar originele vorm plaatsvinden. Maar waar één deur sluit, gaat een andere open …' Aldus de Tilburgse evenementen organisatie Draaimolen.
Om lokaal talent te ondersteunen, lanceert Draaimolen een eigen artiestenbureau met twee nieuwe namen op het roster!
De Tilburgse organisatie Draaimolen maakt de gehele line-up bekend voor de zesde editie van Draaimolen Festival. Meer dan 40 (inter)nationale topacts zullen op 14 september naar Tilburg komen.
Draaimolen kondigt de zevende editie van Holy Pink festival aan en maakt meteen de ijzersterke line-up bekend!
Vanochtend is het laatste deel van de line-up voor Draaimolen Festival 2019 bekend gemaakt. Ditmaal voor 'The Tunnel by Marcel Dettmann.
De organisatie achter Draaimolen Festival en Holy Pink komt met een compleet nieuw concept: 'Draaimolen x Nous'klaer Island', een kleinschalig festival op een unieke locatie!
Het is een match made in heaven: Amsterdamse DJ Job Jobse en de Tilburgse organisatie Draaimolen cureren samen een killer line-up voor Draaimolen Festival 2019.
Draaimolen Festival
10 december 2018
Draaimolen Festival 2019 Na 4 succesvolle edities op Charlotte Oord heeft Draaimolen Festival zich definitief op de kaart gezet met haar ijzersterke line-ups, verrassende samenwerkingen en artistieke finesse. Voor het komende jaar heeft het festival de unieke kans gekregen om zich te vestigen op een totaal nieuw evenemententerrein in Tilburg, het MOB Complex. Het bosgebied mag compleet naar de visie van Draaimolen worden ingedeeld zodat kunst, natuur en muziek perfect samensmelten.
Holy Pink
2 juli 2018
Over minder dan vier weken strijkt Holy Pink Festival weer neer in Tilburg. Duizenden bezoekers zullen op 23 juli de liefde voor muziek komen vieren en met name ook de liefde voor elkaar!