Partyflock

Draaimolen

 

Draaimolen

organisator
SiteSite draaimolen.nu
AdresTilburg
Nederland
KvK61153044
Oprichting12 april 2013
Aanwezigheidfacebookpageinstagramsoundcloudtumblryoutube
Genres
house, techno
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda Draaimolen
gisteren: Temko · Darkness Rises2 PartyflockTheaters TilburgTilburg
philharmonie zuidnederland, TEMKO
gisteren: Into The Darkness3 PartyflockTheaters TilburgTilburg
Ancient Methods, Dasha Rush, Julie, Procedural
Draaimolen · Christmas Special uitverkocht2 PartyflockPatronaatTilburg
Courtesy, Tennis
Statistieken


x
51·feesten
3·in de toekomst
48·in het verleden
14·nieuwsberichten
34·video's
2·winacties
2103·bezoekers
865·unieke bezoekers
180Partyflockfans
20.4 KFacebooklikes
zeer goed·stemresultaat (632 stemmen)
Nieuws
Holy Pink
2 juli 2018
Over minder dan vier weken strijkt Holy Pink Festival weer neer in Tilburg. Duizenden bezoekers zullen op 23 juli de liefde voor muziek komen vieren en met name ook de liefde voor elkaar!
Om het vijfjarig bestaan van Draaimolen Festival kracht bij te zetten zal er dit jaar in de bossen van Charlotte Oord ruimte worden gemaakt voor drie nieuwe stages.
Voor het zesde jaar op rij zal het gratis te bezoeken Holy Pink neerstrijken in de Muzentuin in Tilburg. Het festival zal plaatsvinden tijdens Roze Maandag, het oudste gay evenement van Nederland waar zo'n 300.000 feestgangers de liefde komen vieren.
Na de overweldigende reacties op de line-up van Draaimolen Festival 2017 werd gedacht dat deze dit jaar niet meer te overtreffen zou zijn. Niets bleek minder waar! 3
Traditiegetrouw vind dit festival plaats tijdens Roze Maandag in Tilburg.
Traditiegetrouw vind dit festival plaats tijdens Roze Maandag in Tilburg. Roze Maandag is het grootste gay evenement in Nederland waar jaarlijks zo'n 300.000 feestgangers op af komen. Overal in Tilburg zijn deze dag gratis evenementen georganiseerd en ook een feest van Draaimolen mag dus niet ontbreken. Holy Pink onderscheidt zich van de andere evenementen door zich puur te richten op kwalitatieve house en techno. Wederom zal de prachtige Muzentuin zich lenen als decor, hier kunnen ruim 4.000 man zich opmaken voor een geweldig festival met een dikke line-up.
Zaterdag 17 september is het weer tijd voor Draaimolen Festival! Uiteraard keert Draaimolen weer terug naar de bossen van Charlotte Oord om er samen met jullie een onvergetelijke dag van te maken. 2
Draaimolen Festival
13 augustus 2015
Zaterdag 19 september is het weer tijd voor Draaimolen Festival. Na een geslaagde eerste editie op het stadsstrand van Tilburg moest de organisatie dit jaar op zoek naar een nieuwe locatie. En dat is zeer zeker gelukt met het voormalig Charlotte Oord. 4
Maandag 20 juli organiseert Draaimolen voor de derde keer het gratis Holy Pink Festival. Traditiegetrouw vindt dit festival plaats tijdens Roze Maandag in Tilburg. Roze Maandag is het grootste gay evenement in Nederland waar jaarlijks zo'n 300.000 feestgangers op af komen. Overal in Tilburg zijn deze dag gratis evenementen georganiseerd en hier speelt ook Draaimolen jaarlijks op in. Holy pink onderscheidt zich van de andere evenementen door zich puur te richten op kwalitatieve house en techno.
Op tweede kerstdag, vrijdag 26 december, haalt Draaimolen Dj Tennis naar Tilburg. Dj Tennis, baas van het technolabel Life and Death, zal op deze speciale kersteditie van Draaimolen een zes uur lange set draaien.