Partyflock
 

Draaimolen

afbeelding Draaimolen
organisator
SiteSite draaimolen.nu
AdresTilburg
Nederland
KvK61153044
Oprichting12 april 2013
Aanwezigheidfacebookpageinstagramsoundcloudtumblryoutube
Genres
house, techno
pagina laatst gewijzigd op
Statistieken


x
57·feesten
1·in de toekomst
56·in het verleden
20·nieuwsberichten
41·video's
2·winacties
2182·bezoekers
891·unieke bezoekers
137Partyflockfans
21.8 KFacebooklikes
zeer goed·stemresultaat (675 stemmen)
Nieuws
De Tilburgse organisatie Draaimolen maakt de gehele line-up bekend voor de zesde editie van Draaimolen Festival. Meer dan 40 (inter)nationale topacts zullen op 14 september naar Tilburg komen.
Draaimolen kondigt de zevende editie van Holy Pink festival aan en maakt meteen de ijzersterke line-up bekend!
Vanochtend is het laatste deel van de line-up voor Draaimolen Festival 2019 bekend gemaakt. Ditmaal voor 'The Tunnel by Marcel Dettmann.
De organisatie achter Draaimolen Festival en Holy Pink komt met een compleet nieuw concept: 'Draaimolen x Nous'klaer Island', een kleinschalig festival op een unieke locatie!
Het is een match made in heaven: Amsterdamse DJ Job Jobse en de Tilburgse organisatie Draaimolen cureren samen een killer line-up voor Draaimolen Festival 2019.
Draaimolen Festival
10 december 2018
Draaimolen Festival 2019 Na 4 succesvolle edities op Charlotte Oord heeft Draaimolen Festival zich definitief op de kaart gezet met haar ijzersterke line-ups, verrassende samenwerkingen en artistieke finesse. Voor het komende jaar heeft het festival de unieke kans gekregen om zich te vestigen op een totaal nieuw evenemententerrein in Tilburg, het MOB Complex. Het bosgebied mag compleet naar de visie van Draaimolen worden ingedeeld zodat kunst, natuur en muziek perfect samensmelten.
Holy Pink
2 juli 2018
Over minder dan vier weken strijkt Holy Pink Festival weer neer in Tilburg. Duizenden bezoekers zullen op 23 juli de liefde voor muziek komen vieren en met name ook de liefde voor elkaar!
Om het vijfjarig bestaan van Draaimolen Festival kracht bij te zetten zal er dit jaar in de bossen van Charlotte Oord ruimte worden gemaakt voor drie nieuwe stages.
Voor het zesde jaar op rij zal het gratis te bezoeken Holy Pink neerstrijken in de Muzentuin in Tilburg. Het festival zal plaatsvinden tijdens Roze Maandag, het oudste gay evenement van Nederland waar zo'n 300.000 feestgangers de liefde komen vieren.
Na de overweldigende reacties op de line-up van Draaimolen Festival 2017 werd gedacht dat deze dit jaar niet meer te overtreffen zou zijn. Niets bleek minder waar! 3