Partyflock
 

MOB Complex

op de kaart
MOB Complex
10 september 2023
AdresIJpelareweg 55
5048 TA
Tilburg
Nederland Nederland
Linksresidentadvisorwikipedia
Ook herkend als
  • MOB Complex Tilburg
  • Mobilisatiecomplex
  • Mobilisatiecomplex Tilburg
Boek een overnachting in of in de buurt van MOB Complex via Booking.com.
Statistieken
18·feesten
2·in de toekomst
16·in het verleden
10·nieuwsberichten
9·video's
161·bezoekers · herkomst
102·unieke bezoekers
2Partyflockfans
zeer goed·stemresultaat (55.1614 stemmen)
Nieuws
Draaimolen Festival kondigt alle 79 namen aan voor hun weekender op 8 en 9 september. Aan het einde van het festivalseizoen weet Draaimolen een fris en hoogwaardig programma neer te zetten waar veel nieuws te ontdekken is. Naast publieksfavorieten Skrillex, Job Jobse en KI/KI daagt de organisatie haar publiek uit door het programmeren van acts als Blackhaine, James Holden en Mala.
Draaimolen Festival halveert de prijs van de tickets voor de vrijdag, waar de zaterdag al bijna uitverkocht is. Door dit te doen erkend de Tilburgse organisatie de problemen in het huidige festival klimaat. Prijzen voor en op een festival blijven stijgen en bezoekers voelen dit in de portemonnee. Voor Draaimolen is het niet de oplossing om het festival duurder te maken, maar juist goedkoper, zodat meer liefhebbers de kans krijgen om het festival te ontdekken. De openingstijden blijven uiteraard hetzelfde en het programma idem dito, daar wordt niet aan getornd.
Draaimolen kondigt alle 79 namen aan voor hun festival in september. Spannende namen zoals Two Shell, Sega Bodega en Koreless worden aangevuld met speciaal voor het festival ontworpen shows door onder andere JASSS & Ben Kreukniet, Oceanic, Nastya Vogan & Albert van Abbe.
Draaimolen heeft haar plannen voor het festival in 2022 bekendgemaakt en daarin bevindt zich in ieder geval één grote verrassing. Aankomend jaar zal Draaimolen van haar gebruikelijke eendaagse festival afstappen en uitbreiden naar twee dagen met zes stages op vrijdag 9 en zaterdag 10 september. Deze twee dagen in de vertrouwde bossen van het MOB Complex in Tilburg zullen gevuld zijn met elektronische muziek, live acts, artistieke samenwerkingen, kunstprojecten en veel meer.
Draaimolen heeft zojuist 57 artiesten aangekondigd voor de aankomende editie van Draaimolen Festival 2021 in september. Grote namen als Carista, DVS1 en LSDXOXO zullen dit jaar het Tilburgse MOB-Complex betreden, maar ook bijzondere live concerten van Caterina Barbieri en opkomend talent Mathilde Nobel staan op de line-up.
'Na een paar keer diep inademen en rustig afgewacht te hebben hoe de situatie zich heeft ontwikkeld, hebben we onze plannen hierop aangepast. Draaimolen Festival zal dit jaar niet in haar originele vorm plaatsvinden. Maar waar één deur sluit, gaat een andere open …' Aldus de Tilburgse evenementen organisatie Draaimolen.
De Tilburgse organisatie Draaimolen maakt de gehele line-up bekend voor de zesde editie van Draaimolen Festival. Meer dan 40 (inter)nationale topacts zullen op 14 september naar Tilburg komen.
Vanochtend is het laatste deel van de line-up voor Draaimolen Festival 2019 bekend gemaakt. Ditmaal voor 'The Tunnel by Marcel Dettmann.
Het is een match made in heaven: Amsterdamse DJ Job Jobse en de Tilburgse organisatie Draaimolen cureren samen een killer line-up voor Draaimolen Festival 2019.
Draaimolen Festival
10 december 2018
Draaimolen Festival 2019 Na 4 succesvolle edities op Charlotte Oord heeft Draaimolen Festival zich definitief op de kaart gezet met haar ijzersterke line-ups, verrassende samenwerkingen en artistieke finesse. Voor het komende jaar heeft het festival de unieke kans gekregen om zich te vestigen op een totaal nieuw evenemententerrein in Tilburg, het MOB Complex. Het bosgebied mag compleet naar de visie van Draaimolen worden ingedeeld zodat kunst, natuur en muziek perfect samensmelten.