Partyflock
 

KopjeK

afbeelding KopjeK
concept
SiteSite kopjek.com
E-mailinfo@kopjek.com
AdresGroningen
Nederland
KvK55232914
Oprichting3 mei 2012
Aanwezigheidfacebookpagefacebookpageinstagramsoundcloudvimeo
Concepten

Informatie

Een organisatie die zich richt op het geven van unieke techno/house/disco events op verrassende locaties. Kunst, artwork, visuals, knip-plakwerk en rare kleding alles kan, alles mag. KopjeK staat voor absolute creatieve vrijheid.

Love For The Music.
Nieuws
Craig David, Oscar & The Wolf, Bløf, De Jeugd van Tegenwoordig, Di-rect en Duncan Laurence. Het zijn slechts enkele namen van de artiesten die optreden op het Groningse Hullabaloo Festival. Om deze eerste editie extra memorabel te maken heeft de organisatie bekend gemaakt om de munten te laten bedrukken met afbeeldingen van de artiesten die optreden op 30 en 31 augustus in het Groninger Stadspark.
De organisatoren 4PM Entertainment en E&A Events maken vandaag de line-up van Hullabaloo Festival bekend. De afgelopen weken kondigden zij elke dag artiesten aan via social media. Het festival vindt plaats op 30 en 31 augustus in het Groninger Stadspark. Eerder kondigde de organisatie al grote namen aan als Bløf, Robin Schulz, Di-Rect en Lost Frequencies. Met Oscar & The Wolf, Craig David, Duncan Laurence is de line-up nu compleet.
Bløf, De Jeugd van Tegenwoordig, Rondé en Robin Schulz zijn de eerste vier namen die organisatoren 4PM Entertainment en E&A Events zojuist hebben aangekondigd voor de allereerste editie van hun nieuwste all-ages festival: Hullabaloo. Vandaag is het startsein van de line-up release.
Hullabaloo
9 april 2019
Join us on a trip. Een nieuw meerdaags festival in het Noorden van Nederland is geboren. Ontdek een wereld waar complete chaos (Hullabaloo) overgaat in de liefde voor muziek. Waar al je zintuigen geprikkeld worden en een muzikale reis je in vervoering brengt. Met meer dan 50 nationale én internationale artiesten wordt het Stadspark Groningen op 30 & 31 augustus 2019 omgetoverd tot een muziekparadijs met 4 stages waar jij je kunt verliezen in het avontuur en eventjes kunt ontsnappen aan de realiteit.