Partyflock
 

Kaleidoscope

afbeelding Kaleidoscope
concept
AdresNederland
Aanwezigheidfacebookpagevimeo

Uitgaansagenda Kaleidoscope

Laatste feest was op zaterdag 22 augustus 2020: Het Pop-Up Graanterras, Graanterras, Groningen
Statistieken
11·feesten
11·in het verleden
3·nieuwsberichten
3·video's
2·winacties
671·bezoekers
415·unieke bezoekers
69Partyflockfans
6.5 KFacebooklikes
goed·stemresultaat (79 stemmen)
Nieuws
Zaterdag 26 september komt snel dichterbij en dus is het nu alvast tijd om je voor te bereiden met de timetable van Kaleidoscope.
Kaleidoscope onthulde een tijdje terug al met gepaste trots de zorgvuldige samengestelde line-up en nu is het tijd om de net zo gebalanceerde timetable bekend te maken! Het was lastig, een volgorde bepalen voor zoveel heerlijke muziek. Desondanks zijn de muzikale juweeltjes zo gerangschikt dat Kaleidoscope van begin tot eind een traktatie voor alle zintuigen zal zijn!
Heb je wel eens in een Kaleidoscoop gekeken? Dan weet je vast wel nog het symmetrische beeld waar je misschien wel uren in kon verdwalen. Op zaterdag 27 september haalt Kaleidoscope een even zo schitterende palet van (deep) house helden naar Central Studios, speciaal voor jou om een nacht te dwalen op heerlijke deuntjes, een prachtig decor en een ongeëvenaarde sfeer. Welke pareltjes je te zien en te horen krijgt tijdens dit audiovisuele spektakel? Onder meer Alle Farben, Robin Schulz en Tube & Berger! Laat je verrassen door Kaleidoscope, een ware traktatie voor oog en oor.