Partyflock
 
­ Nederland

Timetable & laatste info Kaleidoscope

gepubliceerd door , op
Kaleidoscope
10 maart 2015
Zaterdag 26 september komt snel dichterbij en dus is het nu alvast tijd om je voor te bereiden met de timetable van Kaleidoscope.

Het was lastig, een volgorde bepalen voor zoveel heerlijke muziek. Desondanks zijn de muzikale juweeltjes zo gerangschikt dat Kaleidoscope van begin tot eind één groot muzikaal spektakel is.

Internationale grootheden zoals DJ Sneak (USA), Finnebassen (NOR), Hector Couto (ESP) en Lexer (DE) natuurlijk aangevuld met onze helden van eigen bodem; Wouter S., Illesnoise, Cleavage. Daarnaast kun je nu nog stemmen op jouw favoriete DJ in onze DJ contest. De winnaar hiervan zal deze editie zijn debuut op Kaleidoscope maken. Je kunt hier stemmen op jouw favoriet.

De kaartverkoop van Kaleidoscope gaat net zoals bij voorgaande edities keihard, dus wees op tijd met het kopen van je ticket. Hieronder vind je alvast de timetable;



Openbaar vervoer/pendelbussen
Met de bus: Lijn 25 vanaf Utrecht CS stopt voor de deur van Central Studios.
Met de trein: Station Zuilen is op 5 minuten loopafstand van Central Studios.
Vanaf 04.30 uur zal er een pendelbus rijden vanaf Central Studios naar Utrecht CS. Een ticket hiervoor kost € 3,00 en koop je bij de chauffeur.

Parkeren
Volg de aanwijzingen voor veilig en gratis parkeren op het parkeerterrein aan de Nijverheidsweg.

Kluisjes
Er zijn kluisjes te huur voor €6. Hiernaast betaal je €5 borg die je bij inlevering van je sleutel retour krijgt.

Let op: de minimumleeftijd voor het evenement is 18 jaar. Het is verplicht om je legitimatie bij je te hebben. Hier kan om gevraagd worden. Geen ID, geen entree.

Wil je snel nog een ticket bemachtigen voor Kaleidoscope? Check dan Kaleidoscope.cc of koop tickets.

P.S. Alle bezoekers die voor 22:00 binnen zijn krijgen een gratis Kaleidoscope zonnebril.