Partyflock
 

Integrate

afbeelding Integrate
concept
AdresDen Haag
Nederland
Oprichting1999
Aanwezigheidfacebookpage
Genres
techno

Informatie

For years the Integrate event has been at the forefront of the techno scene in the Netherlands. The integration of audio, visuals and art has been well received and appreciated by thousands of visitors during the years.

Integrate had been a big inspiration of new generations of organizers and dj's who are now active in the Dutch scene. So we thought it would be a nice idea to revive the event and take Integrate to the next level in different settings and locations.

In the meantime the music we love so much has changed and transformed in new interesting directions. So expect Deephouse, Tech-House, Minimal, House, Nu-Disco and Techno (off course).

We are very happy to see you soon!

Uitgaansagenda Integrate

Laatste feest was op zaterdag 2 augustus 2014: Gestrand, Club Seven, Den Haag
5 juni 2004
Foto's, Integrate, 5 juni 2004, Paard van Troje, Den Haag
21 februari 2004
Foto's, Integrate, 21 februari 2004, Paard van Troje, Den Haag
8 juni 2003
Foto's, Integrate, 8 juni 2003, Haagse Hogeschool, Den Haag
7 december 2002
Foto's, Integrate, 7 december 2002, Haagse Hogeschool, Den Haag
5 oktober 2002
Foto's, Integrate, 5 oktober 2002, Haagse Hogeschool, Den Haag
Nieuws
2 Augustus is het tijd voor de vijfde Integrate editie op het strand. Nu alle WK-spanning voorbij is gaan we natuurlijk gewoon door met feesten en dat doe je deze editie met het uit Mallorca afkomstige duo Pig&Dan.
Het Integrate zomerseizoen komt tot een climax in juli. Bij het boeken van artiesten voor Integrate had organisator Frank één grote wens; Levon Vincent boeken! Deze producer uit New York is een niet alledaagse naam die onder liefhebbers wordt gezien als één van de allerbeste producers en dj's van de afgelopen tien jaar.
Na twee drukke edities lijkt het succes van Integrate alleen maar te groeien. De sfeer blijft geweldig en de muziek overstijgt continu alles. Editie nummer drie (van zes) staat alweer op het programma. Dit wordt wederom een all-Dutch editie, omdat dj Remy Unger ook hoog op de verlanglijst stond.
Op 5 april vond de aftrap plaats van een zomerseizoen Integrate edities op het strand. De eerste editie was meteen uitverkocht. Niet verwonderlijk met Dimitri in een extra lange set. De tweede editie zal twee super dj's ten gehore brengen; Literon (aka Gerd) en de Spanjaard Dosem. Daarnaast zullen veel vrienden van de jarige Integrate resident Frank Farrell gedurende de avond de muziek verzorgen en Frank zelf zal de ingeleide doen voor Literon. Elke eerste zaterdag van de maand zal het Scheveningse strand de beste Deephouse, Tech-House en Techno huisvesten.
In 2013 vond de terugkeer van Integrate plaats met niemand minder dan Mr. C. Voor het eerst in haar bestaan was gekozen voor een strandlocatie. Beide keuzes zijn bijzonder goed aangeslagen. Daarom komen er in 2014 zes edities op het strand. Elke eerste zaterdag van de maand zal het Scheveningse strand de beste deephouse, techhouse en techno huisvesten.
Integrate Profiles is een sub-concept van het roemruchte Integrate techno evenement. Tijdens Integrate Profiles wordt één dj geprofileerd, die ruim de tijd krijgt om te laten horen waarom de Integrate organisatie wild enthousiast is over hem (of haar). 2
Integrate is terug
29 juni 2009
Na twee jaar van stilte is het eindelijk weer zover: Integrate is op zondag 5 juli te bezoeken op Scheveningen, bij Beachbar en Club Barefoot. Integrate is terug in de stad waar het in 1999 allemaal begon, Den Haag! 6
Ben je het nieuwe jaar goed ingegaan met een vet feest? Dan is het nu tijd om het technojaar 2007 in te luiden. Tijdens de 19e editie van Integrate op 19 januari zullen Frank Farrell, Bold, Miss Djax en Rush ervoor zorgen dat het (glazen) dak van de Outland eraf gaat! 16
Vrijdag 29 september gaan we voor de derde keer helemaal los in Outland. Voor deze editie hebben we een wel heel dikke line-up samengesteld met twee van de allergrootste en meest populaire dj's uit de techno scène. In de Basement zal Marco Remus samen met zijn beste vrienden uit de muziekbizz de boel volledig op zijn kop zetten. De main hall zal op zijn grondvesten schudden dankzij de kunsten van Dave Clarke. 33
De 2de Rotterdamse editie van Integrate op 27 mei staat in het teken van twee 'World Tours'. Het was lastig om het zo te timen dat ze alle twee konden, maar het is gelukt. Het grootste verschil met de vorige editie is de indeling van de zalen; de HardTechno verhuist een verdieping lager en de Main staat in het teken van de grootste dj's die de scene rijk is. De dome zal rustiger geprogrammeerd gaan worden. Vanwege het succes op de eerste editie van Integrate hebben we de prijs weer laag gehouden (€ 18 in de voorverkoop, ex fee)! Bovendien krijgen de eerste 4 bezoekers ook nu weer de prachtige Integrate poster. 21