Partyflock
 

Supertoys

concept
Concept van .

Uitgaansagenda Supertoys

Laatste feest was op zaterdag 28 september 2019: Milkshake Indoor, Now & Wow, Rotterdam
Statistieken
34·feesten
34·in het verleden
6·nieuwsberichten
3·video's
1·winactie
153·bezoekers
104·unieke bezoekers
1Partyflockfan
2 KFacebooklikes
goed·stemresultaat (21 stemmen)
Nieuws
Pak je skinny jeans maar uit de kast want Eliza Doolittle komt naar Supertoys. Op zaterdag 7 maart komt het welbekende openminded feest terug naar nachtclub AIR en zal Miss Doolittle, met legs to dreams of, ons doen laten dansen met haar DJ-set.
Watch out for this! Op 7 maart slaapt niemand alleen, want hierbij is heel liefdevol en liberaal Amsterdam uitgenodigd om het bed in te duiken met Supertoys in AIR! Haters mogen thuisblijven want op deze 'sleep over' geldt de gouden regel; 'everyone supposed to have fun!'
Hold up: Het succesverhaal van de liefde tussen de twee gezelligste openminded feestjes krijgt op de valreep van 2013 een heel kittig staartje. Supertoys nodigt Rumour Has It wederom uit voor een uitbundig eindejaarsfeestje. Special guest: Peaches!
De diversiteit van de stad Amsterdam laat zich misschien nog wel het best meten tijdens Gay Pride. In iedere uithoek van de stad is er voor iedere subcultuur binnen de gayscene iets te doen. Zo ook in AIR. Want de oorspronkelijke boodschap van Gay Pride, dat seksuele diversiteit niet moet worden doodgezwegen maar juist gevierd mag worden, daar staat AIR vierkant achter. 2
Tijdens Gay Pride volgende week in Amsterdam komt AIR met een speciale gaypride weekender programmering. Op vrijdagavond presenteert Supertoys een gaypride special in samenwerking met Rumour Has It en op zaterdagavond organiseert Valtifest in aanloop naar het festival een gaypride special genaamd Digs in Space.
Supertoys staat op vrijdag 23 december met man en macht klaar in AIR om weer goed uit te pakken. Na de 6 succesvolle edities met o.a. Joost van Bellen, The G-Team en Ted Langenbach is het nu tijd voor de Special X Mas editie en de officiële afterparty van de Gay-Awards van gay.nl.