Partyflock
 
­ Nederland

Gay Pride weekender in AIR Amsterdam

gepubliceerd door , op
Supertoys invites Rumour has it
1 augustus 2012
Tijdens Gay Pride volgende week in Amsterdam komt AIR met een speciale gaypride weekender programmering. Op vrijdagavond presenteert Supertoys een gaypride special in samenwerking met Rumour Has It en op zaterdagavond organiseert Valtifest in aanloop naar het festival een gaypride special genaamd Digs in Space.

Supertoys invites Rumour Has It – vrijdag 3 augustus
Speciaal voor de kleurrijke en liberale aanhang met speels intellect komt Supertoys na legendarische nachten in AIR en haar eigen stage op Milkshake Festival met een gaypride special in samenwerking met Rumour Has It!. Laat je arrogantie, issues en andere 'Bad Habits' dus lekker thuis, want daar zit niemand op te wachten. 'We're supposed to have fun!'

AIR1
Skip&Die 'Live'
When Harry Met Sally
Doppelgang
The G-Team

AIR2: De Flikkerklup
Ted Langenbach
Aiscream

Tickets: € 13,- via www.air.nl

Valtifest presents digs in space – zaterdag 4 augustus
On their way to Uranus houdt Valtifest alvast een feestje in AIR Amsterdam op zaterdag 4 augustus. Nadat heel Amsterdam op een boot heeft gestaan of langs een gracht om vrijheid en liefde te vieren tijdens de jaarlijkse Gay Pride kan men nog door in AIR. Met zoals je van Valtifestaltijd kunt verwachten: veel verrassing, verwarring en vermaak, door onder andere Bas Kosters, Nepco en de altijd vrolijke Miss B-have.

AIR1: Uranus
Menr. Broekjevol & Mevr. Bloesjevol
Larry Tee Verenigde Staten
Bart B More
Miss Bunty

AIR2: Black Hole by Knuckle Duster Agency
Cleo
Jean Paul
Paula
Valentijn
Black God

Tickets: € 20 via www.valtifest.nl

Supertoys is een van AIR's eigen liberale nachten en viert vrijdag 3 augustus haar 2-jarig bestaan. Na het heerlijke succes als een van de vijf mainstages op Milkshake festival heeft Supertoys er wederom verschrikkelijk veel zin in en nodigt dit keer Rumour Has It uit om nog meer lawaai te maken.. Rumour has it is een jonge, openminded organisatie die na een vliegende start vorig jaar (bezoeken van The Real L-Word actrices, een optreden van Peaches tijdens Gay Pride én een Gouden Kabouter nominatie) inmmiddels een stevige voet aan de grond heeft in de Amsterdamse openminded scene.

Valtifest is het enige festival met een dresscode, die creativiteit, muzikale vernieuwing en een geëngageerd thema hoog in het vaandel heeft staan. Het thema van dit jaar is 'Next to Uranus'. Het is crisis, er is ellende, daar kan en mag niemand omheen maar soms wil je er wel eens aan ontsnappen en er ver van wegvluchten. Een dag in je eigen parallelle universum kunnen leven waar iedereen vrolijk is en veel plezier heeft. Waar je alles los kunt laten. Dit kan op planeet Valtifest, en die ligt naast Uranus! Valtifest vindt plaats op zaterdag 1 september op de NDSM-Werf in Amsterdam-Noord, dat speciaal voor die dag wordt omgebouwd tot de meest uitbundige planeet in ons sterrenstelsel.