Partyflock
 

Leo's Borrel

afbeelding Leo's Borrel
concept
Concept van .
Concept van .
SiteSite leosevents.nl
AdresNederland
Oprichting9 augustus 2013
Aanwezigheidfacebookpagesoundcloud

Informatie

De Leo Borrel is de nieuwste hit voor de liefhebbers van een vrijdagborrel van 21:00 - 02:00 uur.

Ontspannen, topmuziek en top dj's, netwerken, flirten en de week achter je laten. Genieten van leuke, mooie en gezellige mensen, van top cocktails en hoge kwaliteit dranken in een nostalgische omgeving.

De Leo Borrel is een maandelijkse borrel voor trendy 25+. Van nette pakken tot de leukste jurken.

Dat gaat ook met de Leo Borrel gebeuren: Dus "Be There" en "Be On Time".

Uitgaansagenda Leo's Borrel

Laatste feest was op vrijdag 14 februari 2020: Leo's Secret Valentine, Villa Thalia, Rotterdam
Nieuws
Ter ere van het 5-jarig bestaan van het eventconcept Leo's wordt er groots uitgepakt door middel van een groots feest, vergezeld door een luxury & lifestyle fair
In samenwerking met Dresscode.­nl gaat Partyflock maandelijks op zoek naar de leukste feestjes met een dresscode. Hier is november geen uitzondering op. Bereid je dus voor op een maand vol feesten met een dresscode!
'Het wordt een magische dag en avond op zaterdag 13 augustus. Dit is er één om naar uit te kijken!', stelt Leo Houkamp, de stuwende creatieve motor achter de altijd verrassende Leo's events. ' Zon, zee, strand en muziek zijn de ingrediënten van de komende Leo's festival – On The Beach in Hoek van Holland. Zijn spraakmakende en exclusieve danceconcept vindt dit keer plaats aan zee, in de trendy en gloednieuwe strandclub Villa on the Beach.
Leo's... wie kent het niet?! Hét exclusieve high-class event van Rotterdam; voor 25-plussers met oog voor klasse, beauty en plezier als missie. Gasten worden tijdens de lente-editie via de catwalk ontvangen.
De community van Leo's is inmiddels gewend geraakt aan topentertainment tijdens de Leo's Borrel. De organisatie vond echter dat er nog een schepje bovenop kon. Daarom presenteren zij met trotst hun dikste line-up tot nu toe, met één van de grootste namen uit de dance scene.
Leo's Red Carpet
17 november 2015
'Leo's', hét high-class event van Rotterdam. Dit exclusieve feest staat bekend om zijn charmes en gevoel voor klasse. Vrijdag 27 november vindt alweer de tiende editie plaats in Villa Thalia. Dit keer staat de avond in het teken van glitter en glamour, Leo's Red Carpet Edition belooft weer een spetterde avond te worden.
Vrijdag 11 september 2015 vindt alweer de negende editie van 'Leo's' plaats. Voor de vierde achtereenvolgende keer in de meest exclusieve club van Rotterdam, Villa Thalia. De line-up doet niet onder voor de perfecte service. Zo zal Le Mar, de resident DJ van Leo's uiteraard aanwezig zijn, samen met Vinny James, die ook geen vreemde is van Leo's. Deze vaste krachten zullen bijgestaan worden door de gevestigde namen; DJ ROOG en Billy the Kit.
Aankomende vrijdag (1 mei) kunnen de liefhebbers van Ibiza zich klaarmaken voor een nieuwe editie van de Leo's Borrel met als thema 'Ibiza Chique'. Vanuit de organisator TV Media Partners is dit inmiddels de achtste editie en zal Villa Thalia wederom het podium zijn voor dit spektakel.