Partyflock
 

Dondernacht

afbeelding Dondernacht
concept
Concept van .
AdresRotterdam
Nederland
Oprichting2013
Aanwezigheidfacebookpageinstagramsoundcloud

Informatie

In 2013 keren de beruchte Give Soul-donderdagen weer terug in Rotterdam. Na eventjes weg te zijn geweest, komen we nu nog harder terug! Meerdere headliners en fijne extra's zullen jullie deze avonden voorgeschoteld krijgen!

Na het doorslaande succes van ons concept 'Toffler's Thursdays en uitverkochte donderdag editie's met Joris Delacroix, Klangkarussel, Edu Imbernon, Karmon, Miss Melera, Joey Daniel, Oliver Schories en Egbert (LIVE) kunnen we concluderen dat de donderdag weer leeft in onze Maasstad!

Uitgaansagenda Dondernacht

Laatste feest was op donderdag 28 juni 2018: Dondernacht, Colorado Charlie, Scheveningen
Statistieken
22·feesten
22·in het verleden
2·nieuwsberichten
9·video's
387·bezoekers
217·unieke bezoekers
29Partyflockfans
3.3 KFacebooklikes
goed·stemresultaat (24 stemmen)
Nieuws
Vorig jaar presenteerde Give Soul de allereerste, en volledig uitverkochte editie van Dondernacht in Beachclub Whoosah, met Route 94 als headliner. Als opvolging van dit succesvolle elektronische muziekevenement, verzorgt Give Soul op de donderdagavond van 25 juni wederom een Dondernacht op dezelfde locatie aan het bekende Zwarte Pad.
Op 26 februari stelt Give Soul opnieuw een superduo voor aan de bezoekers van De tunnel. Ze hebben het dan natuurlijk over Toffler en met superduo bedoelen ze niemand anders dan Adrian S. en.. Adrian S. beter bekend als Adriatique.